Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Acnaquit losion 200ml

Koristi se u svakodnevnoj nezi kože kao sredstvo za čišćenje kože koja je sklona stvaranju akni.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 123
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega kože

Šifra Proizvoda: 4171

Poslednja cena bila je: 1500 din

Karakteristike proizvoda: Acnaquit losion 200ml

Acnaquit losion 200ml

Namenjen nežnom čišćenju i osvežavanju kože

Beta hidroksi kiselina i pantenol

Oil free formula

Ne isušuje kožu

Dermatološki testirana formula

Pakovanje: flašica od 200 ml.

Svi proizvodi Dermamedica proizvedeni su po svetski priznatoj recepturi dr. Kozerv

Dr Kozarev, dermatolog, 14. godina u dermatološkoj praksi. Profesionalni konsultant za Irradia Medicinsk Teknik, Sweden, Ellman International Inc. USA, Meyer Haake Medical Innovations, Germany, član SCG i Evropskog udruženja za lasersku i estetsku hirurgiju i Međunarodnog udruženja za kozmetičku dermatologiju.

Opis proizvoda: Acnaquit losion 200ml

ACNAQUIT losion je preparat namenjen nežnom čišćenju i osvežavanju kože, uklanjanju masnih naslaga sa kože koje često uzrokuju pogoršanje akni. Svoju aktivnost zasniva na prisustvu pantenola i beta hidroksi kiseline. Kod seboreje - pojačanog lučenja loja u lojnim žlezdama Acnaquit losion se preporučuje kao sredstvo za čišćenje kože i uklanjanje masnih orožalih naslaga.

Dejstvo: Koristi se u svakodnevnoj nezi kože kao sredstvo za čišćenje kože koja je sklona stvaranju akni, kao i kod kože sa lakim i srednje teškim oblicima akni. Osim pozitivnog dejstva na smanjenje lučenja loja u lojnim žledama, vrši blagi piling i otklanja bakterije sa kože. Ne iritira kožu.

Način upotrebe: Nanosi se dva puta na dan, ujutru i uveče, na prethodno čistu, opranu kožu lica, vrata, dekoltea ili leđa. Najbolji efekti tretmana se postižu ako se posle losiona na kožu nanese Acnaquit gel.

Sastav: Aqua, Propylen glycol, Panthenol, Salicylic acid, Alcohol denat. Beta hidroksi kiselina i pantenol, oil free formula, ne isušuje kožu, dermatološki testirana formula

Pakovanje: flašica od 200 ml.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.