-
Kategorije Proizvoda
Parokuvač Aparat za kuvanje na pari CSS-5430
Aparat za kuvanje na pari - manje masti, manje holesterola, više vitamina i minerala, a hrana je boljeg, sočnijeg ukusa.
Cena sa PDV: 5890 dinara
Na Stanju
Šifra Proizvoda: 42309
Vreme slanja: 2 - 3 radna dana
Isporuka: Teritorija Cele Srbije
Dostava: Kurirska služba
Masa za dostavu: 4.00 kg (cena dostave)
Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina
Proizvođač: Colossus
Brend: Colossus
Parokuvač
Aparat za kuvanje na pari
Maksimalna snaga 700 W
3 providne posude za hranu sa ukupnim kapacitetom od 11,10 litara
Kapaciteti posuda:
- 3,10 litara
- 3,50 litara
- 4,50 litara
Dodatna posuda za pirinač i ostalo sitno zrnevlje od 1 litara
Kapacitet 1,8 l vode
90 min mehanički tajmer sa signalom
Vodomer, svetlosni indikator
On/off dugme sa svetlećim indikatorom
Regulator sa 9 temperaturnih podešavanja
Struja: 220V 50Hz
Korisni saveti:
- Namirnice koje koristite moraju biti izuzetnog kvaliteta – kod mesa odstranite suvišnu mast, a kod voća i povrća delove koji su udareni ili na neki drugi način oštećeni.
- Što se tiče vremena kuvanja, najvažnije je da se pobrinete za tri stvari... Prvo, da su sve namirnice koje spremate istovremeno jednake ili slične veličine, bilo da se radi o celim namirnicama ili komadima, a drugo – da su poklopci na svim posudama dobro legli kako se vreme kuvanja ne bi bespotrebno produžavalo. I konačno – hrana mora biti odvojena od tečnosti najmanje 2 - 3 cm kako bi se dobio efekat pravog kuvanja na pari, a ne u ključaloj vodi.
- Najbolje je da namirnice u svim posudama prilikom istovremenog kuvanja budu raspoređene u jednom sloju, podjednake debljine i da je napravljen razmak između posuda kako bi ne bi dolazilo da zadržavanja pare, već do podjednake cirkulacije kroz sve posude.
- Hrana u donjim posudama treba da bude ona sočnija, kako ne bi dolazilo do kapljanja na posude koje se nalaze ispod i mešanja ukusa. Hranu u gornjim posudama treba kuvati malo duže (nekoliko minuta), jer se ona nalazi dalje od izvora pare.
- Vreme kuvanja uvek prilagodite svom ukusu. Neka Vas ne zavaraju preporuke o idealnom vremenu kuvanja koje dobijate u uputstvima. Šta je najbolje ipak zavisi od individualnog ukusa i karakteristika namirnica koje koristite u konkretnom slučaju.
Kuvanje na pari ukratko znači - manje masti, manje holesterola, više vitamina i minerala, a pri tom - hrana je boljeg ukusa i lepša na oko.
* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.
© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.