Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Jastuk od ljuspica heljde Predah 40x60 sa jastučnicom

Jastuk dimenzija 40x60cm, punjen ljuspicama heljde - lekovite planinske biljke. Ublažava mnoge tegobe i omogućava miran i udoban san. Dolazi sa pamučnom jastučnicom.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 84
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Anatomski Jastuci

Šifra Proizvoda: 42683

Poslednja cena bila je: 2990 din

Karakteristike proizvoda: Jastuk od ljuspica heljde Predah 40x60 sa jastučnicom

Jastuk Predah

Punjenje: 100% ljuspice heljde, nastale ljuštenjem

Težina punjenja: oko 2kg

Dimenzije: 40x60cm

Nominalna visina jastuka je oko 13cm ali se ljuspice pomeraju i prilagođavaju, tako da i visina varira

Jastučnica: bela, 100% pamuk

Opis proizvoda: Jastuk od ljuspica heljde Predah 40x60 sa jastučnicom

Jastuk od ljuspica dobijenih ljuštenjem zrna heljde. Oko 2kg heljdinih ljuspica upakovanih u organski pamuk poreklom iz Irana, sa jastučnicom od čistog pamuka. Jastuk u kome ćete osetiti planinsku svežinu. Ublažava zdravstvene tegobe nastale na neudobnim uzglavljima.

Jastuk od heljdinih ljuspica je medicinski jastuk koji se koristi za ublažavanje mnogih tegoba: bolesti mišića vrata i ramena povreda, ukočenosti i upale vrata i ramena, astme i alergije na kućnu prašinu i grinje, glavobolje i migrene, slabe cirkulacije, nesanice, hrkanja i znojenja tokom spavanja.

Šta je heljda? Heljda je kraljica planina koja se u našim krajevima koristila kao zdrava, lekovita, ali i hlebna biljka. Ljuspice su omotač i zaštitni deo zrna heljde koje nastaju mlevenjem ili ljuštenjem. Sadrže najviše celuloze, a zbog sadržaja silicijumske kiseline ljuspice su samosterilne i veoma čiste, a kontakt sa telom je veoma prijatan.

Kome je namenjen? Koriste ga deca i stariji, koji su zdravi i koji žele lepo da se osećaju. Idealni su za ljude koji vole da menjaju položaj tela dok spavaju.

Kako deluje? Ljuspice heljde imaju osobinu da se pod pritiskom razmeću i stvaraju slobodnu cirkulaciju vazduha, a kičmu drže u odmornom i pravilnom položaju. Visok sadržaj silicijumske kiseline sprečava razvoj mikroorganizama pa je time sterilan, bezmirisan i antialergijski.

Zašto su posebni? Proizvod punjen ljuspicama heljde leti daruje istinsku svežinu tokom vrelih noći kad se pre upotrebe malo ohladi u frižideru. Zimi se može zagrejat na radijatoru ili blizu peći pa će dugo čuvati toplotu tokom noći. Sasvim prirodno dobro podnosi toplotu i hladnoću.

Koliko traju? Poželjno je zameniti jastuke u roku od 2 do 4 godine.

Kako se održavaju? Jastuk s vremena na vreme treba protresti i prosunčati, a jastučnicu prati uobičajeno. Uvlaku možete isprazniti na mali šnir sa strane.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.