Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Grill tiganj 26x26cm Tefal Easy Plus B5694053

THERMO-SIGNAL™ tehnologija ovog tiganja omogućava vam da lako pratite temperaturu, pokazujući kada je tiganj dostigao idealnu temperaturu za prženje hrane. To garantuje savršenu strukturu, boju i ukus vaših jela svaki put.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Tiganji, Tave i Poklopci Za Tiganje

Šifra Proizvoda: 43704

Poslednja cena bila je: 4399 din

Karakteristike proizvoda: Grill tiganj 26x26cm Tefal Easy Plus B5694053

Grill tiganj Tefal Easy Plus

Dimenzije: 26 x 26 cm

Pogodan za pripremu različitih obroka

Kvalitetna i dugotrajna nelepljiva obloga, otporna na habanje zahvaljujući ojačanoj strukturi i zaštitnom sloju obogaćenom titanijumom

THERMO-SIGNAL™ tehnologija omogućava indikaciju kada je tiganj dostigao idealnu temperaturu za prženje hrane, što osigurava savršenu strukturu, boju i ukus vaših jela

Može se koristiti na svim vrstama ringle, osim na indukcionim pločama (plin, standardne ringle, keramika)

100% bezbedna nelepljiva obloga bez prisustva PFOA, olova i kadmijuma, što garantuje sigurnost u pripremi hrane. Kontrole su striktnije od trenutno važećih standarda za materijale koji dolaze u kontakt sa hranom

Bez dodatka olova i kadmijuma: Nema namernog dodavanja olova i kadmijuma u nelepljive obloge, a nema ni migracije ovih materijala na nivou od 0.005 mg/kg

Tiganj je pogodan za svakodnevnu upotrebu, omogućavajući jednostavnu i efikasnu pripremu obroka

Opis proizvoda: Grill tiganj 26x26cm Tefal Easy Plus B5694053

Grill tiganj Tefal Easy Plus dimenzija 26 x 26 cm je praktičan i dugotrajan alat za pripremu raznovrsnih obroka. Opremljen je kvalitetnom i dugotrajnom nelepljivom oblogom koja je otporna na habanje zahvaljujući ojačanoj strukturi i zaštitnom sloju obogaćenom titanijumom.

THERMO-SIGNAL™ tehnologija ovog tiganja omogućava vam da lako pratite temperaturu, pokazujući kada je tiganj dostigao idealnu temperaturu za prženje hrane. To garantuje savršenu strukturu, boju i ukus vaših jela svaki put.

Ovaj tiganj je pogodan za sve vrste ringli, osim indukcijskih ploča, što ga čini veoma fleksibilnim u kuhinji. On takođe pruža 100% bezbednu nelepljivu oblogu bez prisustva PFOA, olova i kadmijuma, što osigurava sigurnost u pripremi hrane. Kontrole su rigorozne, prema trenutno važećim standardima za materijale koji dolaze u kontakt sa hranom.

Bez dodatka olova i kadmijuma, ovaj tiganj je idealan za svakodnevnu upotrebu, omogućavajući vam jednostavnu i efikasnu pripremu obroka uz visok nivo bezbednosti i kvaliteta.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.