Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Acu-Strap narukvica protiv mučnine

Simulacijom akupresurskih tačaka uklanja mučninu kod putovanja, anestezije, hemoterapije i jutarnje mučnine.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 320
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Aparati i Kreme Protiv Bolova

Šifra Proizvoda: 4381

Poslednja cena bila je: 818 din

Karakteristike proizvoda: Acu-Strap narukvica protiv mučnine

Acu-Strap narukvica protiv mučnine

Uklanja mučninu kod putovanja, anestezije, hemoterapije i jutarnje mučnine

Nema nus pojava

Jedna veličina za sve

U paketu dolaze dve narukvice

Opis proizvoda: Acu-Strap narukvica protiv mučnine

Acu-strap koristi naučna znanja iz akupresure kako bi olakšao jutarnju mučninu, mučninu kod putovanja, nakon anestezije ili hemoterapije.

Deluje pritiskom na Nei-Kuan akupresurnu tačku na oba članka ruke. Da biste našli tu tačku postavite tri srednja prsta na unutrašnju stranu članka ruke tako da treći prst bude na pregibu članka ruke. Nei-Kuan tačka je iza vašeg prvog prsta između dve tetive članka ruke gde je i pozicija za dugme.

Trake se moraju nositi na oba članka ruke kako bi bile efikasne. Može potreajati i 5 minuta pre nego što počnu da deluju, a delovanje traje sve vreme dok se trake nose. Delovanje se može pojačati ako se prstima direktno pritiska dugme.

Acu-strap se može prati u toploj vodi sa blagim deterdžentom do 5 puta. Kada trake više ne naležu na članak ruke neophodno ih je zameniti.

UPOZORENJE : Acu-strap ne leči i ne uklanja uzrok mučnine, nego samo olakšava simptome. Mučnina i povraćanje može biti povezano sa vrlo ozbiljnim stanjima, zato se konsultujte sa svojim lekarem. Ako se ispod trake javlja iritacija, bol ili otok, skinite traku i konsultujte se sa svojim lekarem. Osobe sa slabom cirkulacijom treba da konsultuju lekara pre upotrebe.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.