Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mini pekara Princess 152010

Obezbedite sebi najukusniji domaći hleb svakog jutra uz Princess 152010 automatski pekač hleba. Zahvaljujući dispenzeru sastojaka, više ne morate da čekate da sami dodate sastojke.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1

Cena sa PDV: 10723 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 47970

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 6.50 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Princess

Brend: Princess

Karakteristike proizvoda: Mini pekara Princess 152010

Mini pekara Princess 152010

Automatski dozator sastojaka za ravnomerno raspoređivanje sastojaka

Jednostavan za upotrebu sa kapacitetom od 700 ili 900 grama za 8 do 14 kriški

15 unapred podešenih programa, uključujući program bez glutena

Sa praktičnim LCD ekranom

Kompaktna veličina za lako smeštanje

Opis proizvoda: Mini pekara Princess 152010

Obezbedite sebi najukusniji domaći hleb svakog jutra uz Princess 152010 automatski pekač hleba. Zahvaljujući dispenzeru sastojaka, više ne morate da čekate da sami dodate sastojke. Osim toga, uz poseban program bez glutena možete uživati u ukusnom hlebu čak i ako imate intoleranciju na gluten.
Ovaj aparat za pečenje hleba meša i mesi testo, peče hleb, a zatim automatski prelazi na funkciju održavanja toplote. Podešavanjem funkcije tajmera možete imati svež hleb ujutru i može se držati topao sat vremena, što je veoma zgodno ako je hleb spreman pre nego što se probudite. Na ovaj način započinjete dan u predivnom mirisu sveže pečenog hleba.

Ravnomerno raspoređuje sastojke
Princess mini pekara ima dozator sastojaka koji osigurava automatsko ravnomerno raspoređivanje sastojaka. Idealno ako nemate vremena da ih dodate ručno. Pekač hleba takođe osigurava da hleb postane ukusna celina bez grudvica. Pored toga, lako možete dodati sastojke poput grožđica ili semenki za posebne prilike. Ukusno kao božićni kolač za doručak ili kao užina.

Lako peče raznovrsan hleb
Zahvaljujući 15 različitih programa, pekač hleba nudi mnogo različitih opcija za pečenje hleba za svaki trenutak i svaki ukus. Na primer, možete poslužiti zdrav hleb sa semenkama tokom nedelje i poslužiti ukusan hleb sa jabukama i cimetom tokom vikenda. Takođe su mogući i popularni hlebovi od kiselog testa i kukuruza. Pored 15 programa, postoji i tri podešavanja za zapečenost. To omogućava da svaki hleb dobije željenu hrskavu koricu.

Sa praktičnim LCD ekranom
Pored različitih programa, ovaj pekač hleba ima plastično kućište i LCD ekran na kojem se informacije mogu jasno pročitati. Preko dugmadi pored ekrana, možete lako izabrati željeni program pečenja, željeno podešavanje zapečenosti i lako upravljati digitalnim tajmerom (13 sati) i funkcijom održavanja topline (60 minuta). Sa ovim opcijama ste osigurani da hleb može biti pojeden svež i topao u željeno vreme.

Kompaktna veličina i jednostavna upotreba
Princess pekač hleba je vrlo praktičan sa velikim kapacitetom od 700 do 900 grama, što je dovoljno za oko 8 do 14 kriški hleba. To znači da uvek možete uživati u domaćem hlebu sa više ljudi ili tokom više dana. Pored velikog kapaciteta, automatski pekač hleba zauzima malo prostora na vašem radnom stolu. Kompaktna veličina olakšava smeštanje u bilo koji prostor za skladištenje ili kuhinjski ormar. Zbog finog neprianjajućeg premaza, hlebovi se ne lepe prilikom vađenja, a merica vam omogućava dodavanje tačno potrebne količine vode.

Šta se nalazi u pakovanju:
Princess pekač hleba, posuda za pečenje sa neprianjajućim premazom, kuka za mesenje, uklanjač kuke za mesenje, kašičica za merenje, dozator sastojaka i uputstvo.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.