Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Paročistač Polti Vaporetto Smart 40 Mop

Vaporetto Smart 40 Mop paročistač kombinuje snagu pare iz bojlera sa visokim pritiskom sa praktičnim parnim mopom, uz pomoć Vapoforce četke. Kompaktan i naoružan čitavim setom alatki.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 68
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Paročistači

Šifra Proizvoda: 53770

Poslednja cena bila je: 24999 din

Karakteristike proizvoda: Paročistač Polti Vaporetto Smart 40 Mop

Paročistač

Polti Vaporetto Smart 40 Mop

Autonomija rada: 1.6 L

Dimenzije (DxŠxV): 42x24x29cm

Podešavanje emisije pare do 85 g/min

Bojler – materijal: Nerđajući čelik

Odeljak za parkiranje četke

Odeljak za parkiranje cevi

Maksimalna snaga: 1800 W

Opseg rada:7.5m

Točkovi

Komora za Frescovapor: 200 ml

Sigurnosni prekidač (zaštita dece)

Sistem: Bojler pod pritiskom sa sigurnosnim zatvaračem

Dodaci:

- vaporforce četka

- dodatak za tepihe

- tkanina od mikrofibera

- manje četkice

- adapter za alatke

- frotirska navlaka

- koncentrator pare

- levak

Opis proizvoda: Paročistač Polti Vaporetto Smart 40 Mop

Vaporetto Smart 40 Mop je paročistač koji kombinuje snagu pare iz bojlera sa visokim pritiskom sa praktičnim parnim mopom, uz pomoć Vapoforce četke. Kompaktan i naoružan čitavim setom alatki.
Nova četka, mnogougaonog oblika, donosi paru u širokom polju, što, u kombinaciji sa izuzetnom fleksibilnošću, doprinosi učinku na teško dostupnim mestima i garantuje brže i efikasnije čišćenje. Integrisane četkice pomažu pri uklanjanju skorele prljavštine, dok se njihova snaga udružuje sa snagom pare.
99.99% bakterija i mikroorganizama biće uništeno pomoću snažne vaporetto pare, što je i dokazano nezavisnim laboratorijskim testiranjima.
Zahvaljujući jednostavnom zakači/otkači sistemu, ne morate se saginjati da biste zakačili tkaninu na četku. U stvari, vaporetto smart 40_mop kombinuje praktičnu jednostavnost metle sa snagom pare koju pruža cilindrični paročistač sa bojlerom.
Vaporetto Smart 40_Mop ima specijalni pokretni okvir koji mu dozvoljava da se sa lakoćom kreće po tepihu. Tako ćete i ove površine moći da očistite parom, eliminišući prljavštinu, prašinu i neprijatne mirise.
Sve alatke, produžne cevi, čak i Vaporforce četka, postavljaju se na zadnji deo uređaja. Ovo ima dvostruku korist: sve vam je pri ruci dok radite, a sve je već sklonjeno i raspremljeno kada završite sa radom.
Uz pomoć različitih dodataka, možete očistiti sve vrste površina: česme, WC, fugne, ogledala i prozore, ringle i rerne, radijatore i roletne, ormare i vrata, odelo i zavese.
Tehnologija u službi sigurnosti. patentirani vaporetto sigurnosni zatvarač ne može se otvoriti sve dok postoji bilo kakav pritisak u bojleru. Na taj način sprečeno je slučajno otvaranje bojlera pod visokim pritiskom.
Crevo za paru sada ima lakšu i praktičniju ručku anatomskog oblika na koju se alatke kače direktno, bez adaptera.
Zahvaljujući pomoć koncentratoru pare, fleke, skorela prljavština, masnoća i kamenac više ne predstavljaju nikakav problem.
Snaga vrele pare pod visokim pritiskom, bez hemikalija, štiti i vase zdravlje i prirodu! Budite odgovorni, zaštitite ono do čega vam je stalo. Priroda ne pripada nama!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.