Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Silkn Infinity 400.000 Epilator

Da li imate neželjene dlačice na telu i licu? Ovo ne predstavlja problem za Silkn Infinity! Uređaj je pogodan za sve oblasti.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 72
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Epilatori, Depilatori i Ženski Brijači

Šifra Proizvoda: 57641

Poslednja cena bila je: 39290 din

Karakteristike proizvoda: Silkn Infinity 400.000 Epilator

Silkn Infinity 400.000

Trajno uklanjanje dlačica pomoću najnovije tehnologije

eHPL ™ tehnologija: najnaprednija tehnologija uklanjanja dlačica za upotrebu kod kuće

Pogodan za sve tonove kože i gotovo sve boje dlačica, uključujući i najtamnije

Velika brzina na 5 nivoa energije: uklanja dlačice dvostruko brže

Pogodan za telo i lice: bezbolan i bez iritacije

Uključuje 400.000 svetlosnih impulsa

Do 92% smanjenja rasta dlačica nakon završetka sesija u skladu sa instrukcijama

Pulsing and Gliding metod

Površina tretmana: 3 cm²

Nema potrebe za dodatnim kertridžima

Uključuje besplatnu aplikaciju za planiranje tretmana

Pomoću Bluetooth veze možete pogledati preostali broj impulsa

Preko Bluetooth-a možete zaključati uređaj kako bi se sprečilo korišćenje od strane dece

Prodaje se u elegantnoj kozmetičkoj torbici

Opis proizvoda: Silkn Infinity 400.000 Epilator

Silkn predstavlja novu tehniku uklanjanja dlačica. Tehniku koja je revolucionarna na razne načine i koja je ostavlja za sobom tradicionalne načine uklanjanja dlačica, kao što su brijanje i depiliranje. Beskrajno glatka koža, bez ikakvog bola ili iritacije, konačno je na dohvat ruke!
eHPL ™ koristi kombinaciju galvanske energije i optičke energije. Ova sinergija omogućava efikasnije uklanjanje dlačica, jer otvara pore kože i omogućava da svetlosni impulsi optimalno dosegnu folikule dlačica. Pored toga pogodan je gotovo za sve tonove dlačica i kože uključujući čak i najtamnije. Štaviše, Silkn Infinity 400,000 vam omogućava da uklonite dlačice brzinom svetlosti, bez bola, iritacije ili uraslih dlačica. Tretman celog tela može biti gotov za manje od 20 minuta!



Tradicionalne metode uklanjanja dlačica, kao što su brijanje i depilacija su bolne i mogu izazvati iritaciju kože. Na koži se često jave iritacija, bolno crvenilo i urasle dlačice. Nakon ovih metoda dlačice se brzo vraćaju. Silkn Infinity 400,000 se bazira na impulsima svetlosti i tretira folikule dlačica kako bi se smanjio rast dlačica nakon svakog tretmana. Potpuno je bezbolno i ne izaziva iritaciju, ostavljajući vam lepu i besprekorno glatku kožu! Silkn Infinity ima 5 nivoa jačine koje možete sami podesiti. Podešavanje 1 je najniže, a podešavanje 5 je najviše.
Zahvaljujući velikoj brzini ponavljanja svetlosnih impulsa, Silkn Infinity 400,000 radi do dva puta brže od drugih uređaja za uklanjanje dlačica koje je napravio Silkn. Zbog toga je to jedan od najbržih proizvoda za uklanjanje dlačica! Zahvaljujući superbrzim svetlosnim impulsima, tretmani se završavaju za kratko vreme. Uređaj emituje svetlosne impulse kontinuirano, u intervalima od 1 ili 2 sekunde. To znači da možete lagano da klizite uređajem preko kože, a da ne morate čekati svaki puls svetlosti. Pored toga, površina tretmana od 3 cm² idealna je za tretiranje manjih površina, uključujući liniju lica i bikini zonu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.