Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Visual Basic 2008: Od početnika do profesionalca - 415

Naučićete sve što je neophodno da sami napravite dobro osmišljene aplikacije: pomoću ove knjige ćete kako da pišete .NET programski kod.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 105

Cena sa PDV: 1870 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 6102

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.40 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Kompjuter Biblioteka

Karakteristike proizvoda: Visual Basic 2008: Od početnika do profesionalca - 415

Visual Basic 2008: Od početnika do profesionalca

Autor: Kristijan Gros

Edicija: Od početnika do profesionalca

Oblast: V. Basic .NET, VBA, V. Studio

Korisnički nivo: osnovni-srednji

Povez: broširan

Broj strana: 465

Kataloški broj: 415

ISBN broj: 978-86-7310-434-8

Kratak sadržaj:

Uvod

Poglavlje 1 Priprema, pozor, kreni!

Poglavlje 2 Numerički i vrednosni tipovi podataka u .NET-u

Poglavlje 3 Manipulisanje stringovima

Poglavlje 4 Strukture podataka, donošenje odluka i petlje

Poglavlje 5 Obrada izuzetaka u Visual Basicu

Poglavlje 6 Osnove objektno orijentisanog programiranja

Poglavlje 7 Komponente i hijerarhija klasa

Poglavlje 8 Arhitektura komponenti

Poglavlje 9 Liste, delegiranje i lambda izrazi

Poglavlje 10 Trajnost

Poglavlje 11 Uopšteno o .NET-u

Poglavlje 12 Konfiguracija aplikacije i dinamičko učitavanje

Poglavlje 13 Višeprocesna obrada

Poglavlje 14 Podaci u relacionoj bazi podataka

Poglavlje 15 LINQ

Poglavlje 16 Ostale Visual Basic tehnike

Indeks

Šta ćete naučiti:

Postaćete vešti u korišćenju programskog jezika Visual Basic 2008.

Naučićete sve što je neophodno da sami napravite dobro osmišljene aplikacije: pomoću ove knjige ćete kako da pišete .NET programski kod.

Visual Studio IDE ćete koristiti za pravljenje, debagiranje i razvijanje aplikacija.

Knjiga će vam pomoći da razumete kako se radi sa bazama podataka i mnogobrojne načine na koje se to može uraditi pomoću programskog jezika VB.

Detaljno će biti razmotren veliki broj pomoćnih .NET Framework tehnologija: tehnologije LINQ, ASP.NET AJAX, ADO.NET 3.0, WPF, WCF i Windows Workflow su objašnjene na jasan i koncizan način.

Opis proizvoda: Visual Basic 2008: Od početnika do profesionalca - 415

Ova knjiga je namenjena svima koji žele da napišu dobar Visual Basic 2008 programski kod – čak i ako nikada ranije nisu pisali programe.

Pisanje dobrog programskog koda je izazov jer postoji veliki broj opcija, naročito u programskom jeziku kakav je Visual Basic. Ukoliko želite da što bolje upotrebite programski jezik morate da znate kada ćete upotrebiti neke osobine programskog jezika i njegove dobre i loše strane. Razumevanje programskog jezika čini razliku između programiranja i dobrog programiranja.

Ova knjiga je napisana tako da vas nauči kako da programski jezik Visual Basic 2008 koristite za rešavanje problema. Počevši od prvih poglavlja, i od uvodnih koncepata, susretaćete se sa svakodnevnim problemima programiranja i učićete kako se ti problemi mogu rešiti pomoću programskog jezika Visual Basic. Dok budete čitali knjigu nailazićete na probleme koji su sve zahtevniji i interesantniji, a rešenja tih problema će biti složenija i moćnija koliko i osobine programskog jezika Visual Basic koje se koriste za postizanje željinih rezultata.

Pošto budete pročitali knjigu i provežbali primere, postaćete veoma kompetentan Visual Basic programer. Međutim, zarad buduće karijere programera treba bolje da upoznate .NET Framework API, ali ćete ipak imati dobru osnovu za nadogradnju znanja i znaćete gde ćete pronaći odgovore kako biste uspešno dovršili projekte.

Kristian Gros je rešen da čitaocima pomogne da razumeju svaki detalj knige Upoznavanje sa VB 2008. Stoga ga, ukoliko ste kupili ovu knjigu, i vi možete kontaktirati preko SKYPE-a (christiangross) i postaviti mu pitanje. Ukoliko Kristijan nije zauzet kada mu budete postavljali pitanje pokušaće odmah da vam odgovori!

Kome je knjiga namenjena?

Knjigu treba da pročita svako ko tek počinje da se upoznaje sa programskim jezikom Visual Basic 2008. Autor ne očekuje da imate predznanje o objektno-orijentisanom programiranju, okruženju .NET Framework, ili programiranju uopšte. Autor pretpostavlja da ste inteligentna osoba koja želi da uči te je tako i koncipirao knjigu.

Nekoliko reči o ediciji knjiga „Od početnika do profesionalca" izdavačke kuće Appress

Edicija knjiga „Od početnika do profesionalca" izdavačke kuće Appress je pravi izvor informacija koje su vam neophodne za dobijanje posla. Pomoću ovih knjiga ćete naučiti standardne i važne tehnologije jer su osmišljene tako da ih mogu koristiti svi, od početnika do profesionlaca. Prvo ćete saznati šta sve treba da znate – ali bez nepotrebne teorije i dodatnih materijala. Znanje ćete uvećavati tako što ćete postupno praviti praktične projekte. Dakle, bez obzira da li želite da napredujete ili samo da naučite nešto novo, edicija knjiga „Upoznavanje" izdavačke kuće Apress će vam u tome pomoći – to je pouzdan vodič kroz nepoznatu teritoriju!

Informacije o autoru: Kristijan Gros

Kristijan Gros je savetnik sa velikim iskustvom u klijent/server programiranju. Kristijan Gros je bio Microsoftov savetnika za DNA rešenja, a bio je svatnik i za Daimler Benz, Microsoft, NatWest i druge velike kompanije. Kristijan Gros napisao poglavlja za knjige „Professional Active Server Pages", "Professional SQL Server 6.5 Administration", "Professional NT Internet Information Server Administration" i "Programming Microsoft Windows 2000 Unleashed". Autor je knjige "A Programmers Introduction to Windows DNA".

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.