Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

PHP i MySQL: Od početnika do profesionalca - 418

Naučićete osnove programskog jezika PHP, kako da kreirate web stranicu u kojoj se koristi MySQL baza podataka...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 129
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Računarske Knjige - Programiranje

Šifra Proizvoda: 6103

Poslednja cena bila je: 1949 din

Karakteristike proizvoda: PHP i MySQL: Od početnika do profesionalca - 418

PHP i MySQL: Od početnika do profesionalca

Autor: V. Džejson Gilmore

Edicija: Od početnika do profesionalca

Oblast: Internet

Korisnički nivo: svi

Povez: TVRDI

Broj strana: 1082

Kataloški broj: 418

ISBN broj: 978-86-7310-437-9

Šta ćete naučiti

Osnove programskog jezika PHP

Kako da kreirate web stranicu u kojoj se koristi MySQL baza podataka

Kreiranje šablona, tako da možete da primenite istovetni dizajn na svim stranicama vaše prezentacije

Kako da proverite autentičnost korisnika vaše web stranice

Kako da koristite kolačiće za održavanje informacija (kao što su naručeni proizvodi) za vreme dok korisnik pregleda vašu web stranicu

Opis proizvoda: PHP i MySQL: Od početnika do profesionalca - 418

PHP i MySQL su već dugo među najpopularnijim tehnologijama za izradu Web sajtova. Oba programerima nude neverovatno mnoštvo mogućnosti, a ipak su jednostavni za korišćenje čak i za programere početnike.

Prevod trećeg izdanja, poznatog američkog izdavača aPress.

Osnovno o knjizi:

Knjiga PHP i MySQL: od početnika do profesionalca, prevod trećeg izdanja, sadrži obiman materijal vezan za dve najpoznatije tehnologije koje se zasnivaju na otvorenom kodu: PHP, programski jezik za kreiranje skriptova, i MySQL server baza podataka. Knjiga je modifikovana tako da sadrži opis najnovijih funkcionalnosti MySQL servera, tako da čitaoci mogu da nauče kako da iskoriste te funkcionalnosti u obe tehnologije, u cilju kreiranja veoma složenih i stabilnih web aplikacija, kojima je moguće mnogo jednostavije upravljati.
U suštini, ova knjiga se sastoji od tri knjige, tako da čitaoci neće samo da profitirati od uvodnih napomena o obe tehnologije, već ćete naučiti kako da efikasno integrišete tehnologije kako biste kreirali robusne aplikacije zasnovane na podacima. Knjiga sadrži praktične primere i opis izazova sa kojima se možete susresti u realnim situacijama, na osnovu sedmogodišnjeg iskustva autora ove knjige, W. Džejsona Gilmora, tako da će se čitaoci stalno vraćati na ovu knjigu, koja sadrži veoma detaljan opis alata i veoma korisne reference.

O izdanjima Od početnika do profesionalca:

Ova izdanja su pravi izbor za one koji žele da dobiju informacije neophodne za otpočinjanje posla. Ove knjige će vam omogućiti da naučite standardnu i značajnu tehnologiju od osnova, i omogućiti vam da od početnika vremenom postanete profesionalac. Počećete od osnovnih znanja, ali bez potrebe da se opterećujete nepotrebnom teorijom. Svoje veštine ćete izgraditi učeći kako da svo znanje iskombinujete u realnim projektima, korak po korak. Tako, ukoliko je vaš cilj neki novi izazov u karijeri ili mogućnost da naučite nešto novo, ova serija knjiga će vam biti pouzdani vodić kroz nepoznatu teritoriju!

Informacije o autoru

W. Džejson Gilmor je programer, konsultant, pisac i editor iz Kolumbusa, država Ohajo. Suosnivač je CodeMash konferencije, i član je programskog odbora 2008 MySQL konferencije. U prethodnom periodu je kao editor u Apress izdavaču učestvovao u izradi više od 60 knjiga, posvećenih tehnologijama zasnovanim na otvorenom kodu, tako da je formirao jedan od najprestižnijih izdavačkih programa.
Putem W.J. Gilmore, LLC kompanije, Džejson obezbeđuje polje konsultantskih programa i programa za razvoj web aplikacija za male kompanije u SAD. Kontaktirajte Džejsona putem wjATwjgilmore.com web stranice ukoliko želite da dobijete kompetentne usluge veoma brzo i povoljno.
To je najbolji način da kreirate web sajt koji ste do sada sreli.

O PHP-u:

Počeću prvo sa opisom velikog broja osobina PHP-a. Zatim ću objasniti kako da PHP instalirate i konfigurišete u operativnim sistemima Windows i Linux. Potom ću u nekoliko poglavlja objasniti ključne aspekte PHP-a, uključujući promenljive, tipove podataka, funkcije, obradu stringova, objektnu orijetisanost i interakciju sa koristnicima. Objasniću takođe ključne koncepte kao što su PEAR, upravljanje sesijama, mehanizam Smarty za rad sa šablonima, Web usluge i PDO.
U novom poglavlju ću objasniti kako se prve višejezični Web sajtovi, a u još jednom novom poglavlju ćete saznati kako da, koristeći popularno okruženje Zend Framework, brže napravite izvanredne Web sajtove.

O MySQL-u:

Zatim ću istaći brojne ključne osobine MySQL-a. Prvo ću objasniti kako da instalirate i konfivurišete MySQL. Potom ćete naučiti mehanizme zapisivanja i tipove podataka koji postoje u MySQL-u, savladaćete uslužne programe koji služe za administriranje, bezbednosne mogućnosti i mogućnosti za uvoženje i izvoženje podataka. Objasniću vam nekoliko naprednih osobina kao što su okidači, uskladištene procedure i pogledi. Usput ćete saznati kako PHP komunicira sa MySQL-om i naučićete kako se prave i izvršavaju upiti, obavlja pretraživanje i kako se iz Web sajta obavljaju drugi, po bazu podataka, važni poslovi.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.