Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Krvavi orao, Krejg Rasel

Jedan od najboljih trilera godine! Knjiga koja će vas zakovati za stolicu i okrenuti vam želudac.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 104
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Šifra Proizvoda: 6290

Poslednja cena bila je: 740 din

Karakteristike proizvoda: Krvavi orao, Krejg Rasel

Krvavi orao

Autor: Krejg Rasel

Format: 13x20

Broja strana: 372

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Krvavi orao, Krejg Rasel

O knjizi

Dve žene ubijene su u Hamburgu, na isti jeziv obredni način. Ubica izaziva policiju podrugljivim mejlovima. Naizgled je jasno da je reč o serijskom ubici koji žrtve bira nasumično i koji iživljava neku svoju izopačenu maštariju.

Ali, kako istraga napreduje, ispostavlja se da ništa nije kao što izgleda. Džon Fabel i njegova ekipa bivaju uvučeni u mračni polusvet vikinških mitova i legendi, nepoznatih verskih kultova, političkih spletki i bezobzirne borbe za preuzimanje kontrole nad gradom.

Dok očajnički žure da ulove ubicu pre novih ubistava, Fabel i njegova ekipa suočavaju se s ledenom svirepom pretnjom kakvu nisu mogli da predvide.

Sa zlom većim nego što su mogli i da zamisle.

O Autoru

Krejg Rasel

Krejg Rasel (rođen 1956. godine u Fajfu, u Škotskoj) je romanopisac i autor kratkih priča. Njegova serija trilera smeštenih u Hamburgu, s glavnim junakom detektivom Janom Fabelom, prevedena je na dvadesetak jezika.

Krejg Rasel je bio policajac, a radio je i u reklamnom odeljenju kao tvorac slogana i kreativni direktor pre nego što se 1990. godine u potpunosti posvetio pisanju.

Rasel tečno govori nemački i naročito se zanima za posleratnu nemačku istoriju. Njegovi romani uglavnom sadrže i mitološke i istorijske teme.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.