Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Prikrade se pauk, Džejms Paterson

Džejms Paterson je nakon ovog romana postao najčitaniji pisac trilera u SAD. Proverite zašto!........... PSIHOLOŠKI TRILER KOJI ĆE VAM POHODITI SNOVE

Ocena Posetilaca Broj ocena: 94
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Šifra Proizvoda: 6336

Poslednja cena bila je: 740 din

Karakteristike proizvoda: Prikrade se pauk, Džejms Paterson

Prikrade se pauk

Autor: Džejms Paterson

Format: 13x20

Broja strana: 352

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Prikrade se pauk, Džejms Paterson

O knjizi

PSIHOLOŠKI TRILER KOJI ĆE VAM POHODITI SNOVE

Oduvek je želeo da bude slavan. Kada je oteo dvoje poznate bogataške dece dospeo je na naslovne strane novina. Potom, jedno od njih je pronađeno mrtvo i čitava nacija je bila u šoku.

Za ovako složen slučaj potrebni su najbolji ljudi – Aleks Kros, detektiv koji je diplomirao psihologiju i Džizi Flanagan, ambiciozni agent Tajne službe – no čak ni oni nisu dorasli ubici. On ima obeshrabrujuću sposobnost da se u trenutku preobrazi iz stanja ubilačke mahnitosti u oštroumnu prisebnost. Ali, da li je on bespomoćna žrtva poremećaja dvostruke ličnosti – ili briljantni hladnokrvni manipulator.

I dok zajedno sa ostatkom zemlje on prati kako Flanagan i Kros upadaju u svaku zamku koju im je postavio, siguran je da je uspeo – drži konce smrtonosne igre u rukama i sprema se da povuče svoj najrazorniji potez...

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.