Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Nikom ni reči, Harlan Koben

Najbolji triler 2001. godine. Uzbuđenja i preokreti od početka do kraja. Uskoro počinje snimanje filma po ovom romanu sa izvanrednom glumačkom ekipom.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 101
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Šifra Proizvoda: 6338

Poslednja cena bila je: 690 din

Karakteristike proizvoda: Nikom ni reči, Harlan Koben

Nikom ni reči

Autor: Harlan Koben

Format: 13x20

Broja strana: 352

Izdavač: Laguna

Opis proizvoda: Nikom ni reči, Harlan Koben

O knjizi

Za Dr Dejvida Beka gubitak je bio isuviše bolan. Svakog dana u poslednjih osam godina proživljavao je užas onoga što se dogodilo. Svetlucavo jezero. Bleda mesečina. Prodorni krici. Noć kada je ostao bez žene. Poslednji put kada ju je video u životu.

Svi mu govore da je vreme da nastavi da živi dalje, da zaboravi na prošlost, jednom za svagda. Ali, Dejvid Bek ne može da prihvati kraj. Na ekranu njegovog kompjutera pojavila se poruka, rečenica koju su znali samo on i njegova pokojna žena. Odjednom, Bek počinje da veruje u nemoguće – da je negde, nekako, Elizabet ipak živa.

Bek je upozoren da ne govori nikom ni reči. Tako i postupa. Zbog toga on izbegava ljude kojima najviše veruje i upušta se u potragu za nejasnim likom čije mu poruke pružaju očajničku nadu. Ali, neko mu je već za petama. Bek se kreće prema srcu mračne i smrtonosne tajne – a neko namerava da ga zaustavi pre nego što tamo stigne.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.