Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Grimpov Nevidljivi put, Rafael Abalos

Mitska tajna zaštićena neverovatnim zagonetkama pokrenuće strasnu potragu za mudrošću.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 95
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Šifra Proizvoda: 6473

Poslednja cena bila je: 899 din

Karakteristike proizvoda: Grimpov Nevidljivi put, Rafael Abalos

Grimpov Nevidljivi put

Autor: Rafael Abalos

Format: 13x20

Broja strana: 440

Opis proizvoda: Grimpov Nevidljivi put, Rafael Abalos

O knjizi

U zimu 1313. godine, mladić po imenu Grimpov nalazi leš muškarca u snežnim planinama oblasti Uljpens. Užasnut svojim zlokobnim otkrićem, Grimpov će uskoro otkriti da je mrtvi vitez bio nosilac tajanstvene poruke i neobičnog kamena, koji će promeniti njegov život i njegovu sudbinu.

Mitska tajna zaštićena neverovatnim zagonetkama pokrenuće strasnu potragu za mudrošću. Grimpov je pun misterija i neizvesnosti koje može doneti samo nesvakidašnje uzbudljiva srednjovekovna avantura sa čarobnim i iznenađujućim krajem.

O Autoru

Rafael Abalos

Rafael Abalos rođen je 1956. godine u Malagi. Živi u južnoj Španiji, gde radi kao advokat. GRIMPOV Nevidljivi put je njegov prvi roman.

Odlomak iz knjige

Magla ga je sprečavala da na debelom snežnom pokrivaču koji je prekrivao planine razazna bilo šta osim svoje sopstvene korake. Zato Grimpov nije video mrtvaca sve dok se nije spotakao o leš i potrbuške pao pored njega. Tek tada je postao svestan svog zlokobnog otkrića i užasnuto je pogledao u lice mrtvog čoveka, koji je ležao kraj njega kao da spava. Gonjen strahom, Grimpov je skočio na noge i što je brže mogao potrčao prema kolibi ispuštajući na usta paru poput jelena koga gone gladni vukovi.
„Čemu tolika žurba?“, upita ga Durlib otvorivši vrata na koja je Grimpov lupao kao pomahnitao.
„U blizini… u blizini se nalazi mrtav čovek!“, odgovori Grimpov isprekidanim glasom pokazujući ka beloj jelovoj šumi iza svojih leđa.
Durlib je prebledeo.
„Jesi li siguran u to, momče?“, upitao je uznemireno.
Grimpov je odgovorio samo jednim potvrdnim pokretom puštajući da par zečeva, koje je upravo ustrelio u blizini zaleđenih vodopada u dolini, padne na isečeno deblo.
„Sačekaj trenutak, moram da uzmem mač“, reče Durlib.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.