Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Deca Lampe: Plavi Džin od Vavilona, Filip Ker

Uživajte u novim avanturama malih džinova i prepustite knjigu i svojoj deci!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 95

Cena sa PDV: 699 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 6541

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.45 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Laguna

Brend: Laguna

Karakteristike proizvoda: Deca Lampe: Plavi Džin od Vavilona, Filip Ker

Deca Lampe: Plavi Džin od Vavilona

Pisac : Filip Ker

Format: 13 x 20 cm

Izdavač : Laguna

Broj strana: 295

Opis proizvoda: Deca Lampe: Plavi Džin od Vavilona, Filip Ker

O knjizi

Iz pera čuvenog britanskog autora Filipa Kera stiže nam Plavi džin od Vavilona, druga knjiga trilogije Deca lampe. U ovom romanu susrećemo stare poznanike blizance Filipu i Džona Gonta, njihovog ujaka Nimroda, starog džina koji živi u lampi, gospodina Rakšasasa, ali i čitav niz novih junaka, kao i samog Plavog džina od Vavilona.

Pošto su pobedili duha zlog džina Ehnatona, blizanci nailaze na nove nevolje. Nestao je čuveni Solomonov grimoar i blizanci moraju da ga povrate. Ali na njihovom putovanju nestaje i Filipa. Hoće li Džon uspeti da pronađe svoju sestru? Hoće li stići na vreme da je spase ili će je zauvek izgubiti?

Kao i u prvoj knjizi, i u ovoj će se naći mnoštvo mitoloških bića iz raznih kultura, mladi čitaoci upoznaće još neke pesnike i pisce koje autor navodi i pominje. Junaci će ponovo doživeti brojne avanture i proći čitav svet u borbi protiv zlih džinova. Filip Ker lako prenosi čitaoce u svoj zavodljivi svet mašte i bajki i šalje istu poruku – pazite šta želite!

O Autoru

P. B. Ker alijas Filip Ker je rođen u Edinburgu 1956.godine gde je završio osnovnu školu. Srednju školu je pohađao u Northemptonu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Birmingemu 1980. godine. Radio je kao autor reklamnih tekstova ali nikada nije objavio ni jedan slogan koji je smislio.

Prvi roman objavio je 1989. godine posle čega je napisao još četrnaest knjiga od kojih je dvanaest romana.


Roman Deca lampe njegovo je prvo ostvarenje u žanru dečije književnosti. Kako bi nekako zainteresovao za čitanje svog najstarijeg sina, koji se do tada zanimao samo video-igricama i televizijom, Ker je seo i napisao dečiji roman.

Interesantno je pomenuti i to da autor uopšte nije imao namere da objavi ovo svoje delo, već ga je namenio isključivo svojoj deci. Sa suprugom i troje dece živi i radi u Londonu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.