Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Olimp II deo, Den Simons

Završetak monumentalnog dela višestruko nagrađivanog autora Iliona i Hiperiona.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 121
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Naučna Fantastika

Šifra Proizvoda: 6792

Poslednja cena bila je: 740 din

Karakteristike proizvoda: Olimp II deo, Den Simons

Olimp II deo

Knjiga br.2 Serijala Olimp

Autor : Den Simons

Izdavač : Laguna

Format : 13 x 20 cm

Broj Strana : 445

Naslov Originala : Olympos, Dan Simmons

Opis proizvoda: Olimp II deo, Den Simons

*** O Knjizi :

Završetak monumentalnog Simonsovog dela

Pošto su otputovali i saznali više o čudesnoj i strašnoj istini od bilo kog drugog pripadnika svoje vrste, Ada i Dimen – uz pomoć lukavog i tajanstvenog ratnika koji se nekada zvao Odisej, a sada Nomen – moraju organizovati bezizglednu odbranu Ardis Hola u iščekivanju naleta ubistvenih vojniksa. A to moraju učiniti bez Harmena, Adinog ljubavnika i oca njenog nerođenog deteta, koji luta Zemljom u sopstvenoj velikoj odiseji. Harmenu je potrebno bezgranično znanje kako bi pobedio Seteba, neopisivo vanzemaljsko čudovište koje se hrani užasom i čije prispeće najavljuje smak sveta.

A u međuvremenu, na Marsu...

Osvetnička Ahilejeva pobuna – i intervencija razumnih robota iz Jupiterovog svemira, rešenih da spreče kvantnu katastrofu koja bi mogla da uništi vasionu – izazvala je međusobni sukob besmrtnika, građanski rat među olimpskim bogovima koji sve na nebu i zemlji može srušiti pravo u pakao.

*** O Autoru :

Den Simons je rođen 1948. u gradiću Piorija. Odrastao je u više malih gradova američkog Srednjeg zapada. Jedan od njih, Brimfild, poslužio je kao inspiracija za imaginarni Elm Hejven, mesto u kom se odvija radnja dva Simonsova romana – Leta noći i Uklete zime.

Kao student, Simons je dobio najviša univerzitetska priznanja za literarni i novinarski rad. Po diplomiranju se zaposlio kao nastavnik i na tom poslu ostao sledećih osamnaest godina u različitim mestima ruralnih delova Amerike. Dobitnik je nekoliko nagrada za prosvetni rad, uključujući i Nastavnik godine države Kolorado.

Prvu priču Simons je objavio 1982, dana kada se rodila njegova kći. Godine 1987. se u potpunosti posvetio pisanju i od tada veći deo vremena provodi u planinskoj kolibi na 3000 metara visine, u Stenovitim planinama.

Jedan je od malobrojnih pisaca današnjice čiji rad obuhvata toliko žanrova – od fantastike, horora i trilera, preko istorijskih romana do mejnstrim fikcije. Preveden je na više od dvadeset jezika i objavljen u preko trideset zemalja.

Mnoge Simonsove priče i romani pretočeni su u filmske scenarije ili su planu za adaptaciju, uključujući serijal Hiperion, Darvinovu oštricu, Reka Stiks teče uzvodno i Kraj gravitacije.

Posetite: www.dansimmons.com

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.