Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bogom Dana Domaćica, Sofi Kinsela

Priča o devojci koja mora malo da uspori korak. Da pronađe sebe. Da se zaljubi. I da otkrije čemu služi pegla... Novi bestseler.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 118
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Komedije

Šifra Proizvoda: 7023

Poslednja cena bila je: 690 din

Karakteristike proizvoda: Bogom Dana Domaćica, Sofi Kinsela

Naziv Knjige : Bogom Dana Domaćica

Autor : Sofi Kinsela

Izdavač : Laguna

Format : 13 x 20 cm

Broj Strana : 376

Naziv Originala : The Undomestic Goddess, Sophie Kinsella

Opis proizvoda: Bogom Dana Domaćica, Sofi Kinsela

*** O Knjizi :

Zovem se Samanta. Imam dvadeset devet godina. Nikad u životu nisam umesila hleb. Ne umem da ušijem dugme. Ali umem da sklopim korporacijski finansijski sporazum i uštedim svom klijentu trideset miliona funti.


Samanta je poznati londonski advokat. Radi po ceo dan, nema privatnog života i jedino joj je važno da postane jedan od partnera u svojoj firmi. Uživa u gužvi i adrenalinu. Sve dok jednog dana... ne pogreši. Ta greška je tako strašna da će joj uništiti karijeru.


Potpuno rastrojena, Samanta napušta kancelariju, ulazi u prvi voz koji naiđe i odlazi bogu iza nogu. Kad na pragu jedne velike, lepe kuće zastane da se raspita za pravac, vlasnici greškom pomisle da se javila na oglas i nude joj posao domaćice. Nemaju pojma da su zaposlili pravnika s Kembridža čiji je koeficijent inteligencije 158 i koji ne ume čak ni pećnicu da uključi.


Na pomolu je katastrofa. Samanta se bori s mašinom za pranje rublja, s daskom za peglanje, pokušava da spremi kordon ble za večeru... Ali možda ona i nije takav antitalenat za kućne poslove kao što je mislila. Možda će, uz malu pomoć, uspeti. Hoće li njeni poslodavci otkriti da je ona zapravo vrhunski advokat? Hoće li Samanta ikad moći da se vrati svom nekadašnjem životu? A i ako bude mogla... hoće li to želeti?


Ovo je priča o devojci koja mora malo da uspori korak. Da pronađe sebe. Da se zaljubi. I da otkrije čemu služi pegla...

*** O Autoru :

Rođena 12. decembra 1971. Sofi Kinsela je zapravo pseudonim Medlin Vikam. Sofi je njeno srednje ime, a Kinsela majčino prezime. Prijatelji i porodica je zovu Medi.
Ova autorka je, pre nego što će se posvetiti literaturi, radila kao novinar prateći sektor tržišta i finansija.

Na prvi pogled, tu se nazire veza sa tematikom i, prevashodno, naslovima romana koji će joj doneti punu afirmaciju: Tajni svet snova jedne kupoholičarke (2000), Kupoholičarka u inostranstvu (2001), Kupoholičarka staje na ludi kamen (2002). Uz roman Bogomdana domaćica (2005), delo Umeš li da čuvaš tajnu? predstavlja tematski iskorak iz ljupkog Kinselinog kupoholičarskog ambijenta, iskorak koji nipošto neće razočarati one koji su njeno pisanje zavoleli čitajući pomenute knjige. Naprotiv.

„Nikad nisam bila istinski posvećena novinarstvu, delom zbog toga što me sektor koji mi je zapao – finansije – nikada nije stvarno zanimao, a delom i zato što ja, u stvari, nikada nisam bila na ’ti’ sa svim tim činjenicama kojih bi čovek u žurnalizmu trebalo da se drži. Ali, da sam volela da pišem za novine – volela sam“, ispovedila se u jednom intervjuu Sofi Kinsela, koja, kako kaže, obožava svadbe, a svojim tajnim porokom smatra to što često ume da natrpa puna usta keksa.

Sofi ima tri sina: Fredija, Huga i Oskara. Suprug joj je nastavnik i predaje latinski jezik u osnovnoj školi.
Romani iz serijala o Kupoholičarki su prodati u preko 6, 3 miliona kopija samo u SAD.

Kinsela rado citira Oskara Vajlda: „Nikada ne ostavljam za sutra ono što mogu da uradim prekosutra.“

www.sophiekinsella.com

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.