Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Slim i Lift caresse jeans steznik crni S/M

Krećite se slobodno i osećajte se vitko, doterano One izgledaju kao prave farmerke, ali one su ustvari udobne, rastegljive pantalone, mekane kao helanke.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 60
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Steznici

Šifra Proizvoda: 71029

Poslednja cena bila je: 390 din

Karakteristike proizvoda: Slim i Lift caresse jeans steznik crni S/M

Slim i Lift caresse jeans steznik crni S/M

Model: ART003730

One su najneverovatnije modno otkriće još od pronalaska farmerki

Obucite se moderno

Osetite udobnost

Krećite se slobodno i osećajte se vitko, doterano One izgledaju kao prave farmerke, ali one su ustvari udobne, rastegljive pantalone, mekane kao helanke.

Ali za za razliku od običnih helanki i slim farmerica koje otkrivaju mane i naslage na telu Slim n Lift Caresse Jeans će učiniti Vašu siluetu vitkom, dok Vam 3d izgled teksasa daje neverovatan moderan stil.

Pojas je dublji I širi nego kod običnih farmerki. Oblikuju stomak kako bi sakrile naslage. I eliminišu pojavu ljubavnih jastučića a da Vam pritom nije tesno, prošivene su u kritičnim zonama tako da podižu I zatežu Vašu zadnjicu I smanjuju obim Vaših kukova I butina.

Opis proizvoda: Slim i Lift caresse jeans steznik crni S/M

Da li volite moderan izgled dizajniranih farmerki? Želite da sve vaše pantalone budu mekane i udobne kao vaše omiljene helanke? Sada, zahvaljujući Slim N Lift - u, svetskim dizajnerima najboljih steznika, više ne morate da birate između stila i udobnosti. Predstavljamo Vam Caresse Jeans! Novu modnu senzaciju koja vam daje dizajnirane farmerke kakve želite, udobnost koja vam je potrebna i prednost momentalnog oblikovanja tela. Nećete moći da poverujete koliko su udobne, ali kada ih obučete imaćete osećaj kao da ste u pidžami koju bi mogli da nosite i kada ste van kuće, a da Vam nije neprijatno. Volećete ih. One čine da izgledate mršavije, znate da Vam ništa ne viri iz džepova ili nešto slično. Kada obučete Caresse Jeans helanke osećaćete se fantastično i neodoljivo.Za oblikovano telo I noge koje izgledaju kao da su miljama duge. Tako udobne, da će postati Vaše pantalone za svaki dan. Zaboravite na pokušaje da se vratite u farmerke koje ste nekada nosili, koje čekaju u dnu ormana. Ovo je Vaša šansa da dobijete najudobnije, najmodernije I najuže farmerke koje ste ikada videli.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.