Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Beurer masažer kada FB-14

Aparat za negu i masažu osetljivih zona stopala pomoću rolera i vode ... ctimuliše cirkulaciju, otklanja umor i bol u stopalima ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 104
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Masaža stopala

Šifra Proizvoda: 7178

Poslednja cena bila je: 3930 din

Karakteristike proizvoda: Beurer masažer kada FB-14

Beurer masažer kada

Šifra Proizvođača : FB14

Snaga : 90W

Stimuliše cirkulaciju, otklanja umor i bol u stopalima

Nezamenjiv kod održavanja higijene stopala

Strujanje vode i vibracije

Masažne aplikacije i masažna kugla

Funkcija održavanja nivoa zagrejane vode

Opis proizvoda: Beurer masažer kada FB-14

Posle dugotrajnog stajanja, napornog hodanja ili neudobnog sedenja, u stopalima se često javlja neprijatan osećaj ukočenosti i nelagodnosti. Beurer FB14 će vam pomoći. Napunite masažer vodom željene temperature, uključite ga u struju, i udobno se smestite. Izborom jednog od tri programa masaže vaša stopala će dobiti zasluženu masažu.

Na raspolaganju vam je:
- topla masaža bez mehurića,
- topla masaža sa mehurićima
- topla kupka sa intenzivnim mehurićima.

Upotrebom dodatnih eteričnih ulja i sapuna možete odraditi aroma terapiju svojih stopala - kao kod pedikira. Ovaj masažer je idealan za poboljšanje periferne cirkulacije stopala, njihovu relaksaciju i eliminisanje osećaja napetosti, što sve zajedno, smanjuje nivo stresa u vašem organizmu.

Kućište je izrađeno od čvrste plastike sa duplim zidom koji sprečava odvođenje toplote vode iz masažera. Po dimenzijama odgovara za sve veličine stopala. Bez obzira koji broj cipela nosite u masažeru postoji dovoljno prostora da udobno smestite svoja umorna stopala. Prskanje vode izvan masažera sprečava diskretan ispust sa gornje strane uređaja što omogućava njegovo korišćenje u bilo kom delu stana.

Napomena: Nikada nemojte koristite uređaje za masažu na otvorenim ranama, za masažu delova tela sa cirkulatornim problemima, oteklinama, opeklinama, upalama ili gnojnim ranama.

Izvanredno praktičan uređaj po ceni prilagođenoj za svačiji džep. Iznenadite sebe ili sebi dragu osobu ovim jedinstvenim i korisnim uređajem. Garancija godinu dana.


* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.