Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Tamna Reka, Džon Dvanaest Jastrebova

Druga knjiga trilogije o paralelnim svetovima ... Vrtoglava trka za spasenje davno izgubljenog putnika ... Herojska borba za slobodu ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 94
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Šifra Proizvoda: 7250

Poslednja cena bila je: 740 din

Karakteristike proizvoda: Tamna Reka, Džon Dvanaest Jastrebova

Tamna Reka

Druga Knjiga iz Serijala Četvrti Predeo

Autor: Džon Dvanaest Jastrebova

Format: 13x20

Broja strana: 437

Izdavač: Laguna

Naslov Originala : The Dark River, John Twelve Hawks

Opis proizvoda: Tamna Reka, Džon Dvanaest Jastrebova

*** O Knjizi ***

U Putniku, Džon Dvanaest Jastrebova predstavio je čitaocima jedan surov svet inspirisan savremenom tehnologijom koja nadgleda naše živote. Izloženo neprekidnom nadzoru Ogromne mašine, usavršene računarske mreže kojom upravlja grupa nemilosrdnih, po imenu Bratstvo, društvo je uglavnom nesvesno sopstvenog zatočeništva. Gejbrijel i Majkl Korigan, braća koja su odgajana „izvan Mreže“, nedavno su spoznali da su Putnici, potomci nestalih pripadnika vekovima stare praotačke loze proroka, sposobnih da se otiskuju u različite predele svesti i podučavaju ljude da se opiru kontroli. Vlast, međutim, različito utiče na braću. Na samom kraju Putnika, Gejbrijel okleva pod teretom odgovornosti. Majkl koristi tu priliku – i pridružuje se neprijatelju.
Radnja Tamne reke otpočinje u gradu Njujorku, jednom zaprepašćujućom vešću. Gejbrijelov otac, koji je nestao pre mnogo godina, po svemu sudeći je još živ, uhvaćen u zamku negde u Evropi. Gejbrijel i njegova harlekinska zaštitnica Maja odlučuju da odmah pobegnu iz Njujorka i pronađu davno izgubljenog Putnika. Istovremeno, Majkl izdaje naredbu Bratstvu – grupi nemilosrdnih koji love Gejbrijela – da započnu sa sveobuhvatnom potragom. Gejbrijel žudi da pronađe svog oca i zaštiti ga; Majkl pak ima za cilj da uništi čoveka čije postojanje preti da ugrozi njegovu tek stečenu moć. Potera kreće od podzemnih tunela Njujorka i Londona, preko ruševina skrivenih ispod temelja Rima i Berlina, pa sve do udaljenog dela Afrike za koji kažu da u sebi čuva jedno od najvećih blaga istorije. Kako se priča približava svom jezivom kraju, Maja mora da odluči hoće li sve staviti na kocku ne bi li spasla Gejbrijela.
Čudesan povratak među mesta i ljude koji su tako bogato oslikani u Putniku, Tamna reka je prepuna neizvesnosti koja će vas prikovati za stolicu, i prožeta vizijom sveta u kojem nada i sloboda tek što nisu potpuno iščezle.

VRTOGLAVA TRKA ZA SPASENJE DAVNO IZGUBLJENOG PUTNIKA.

HEROJSKA BORBA ZA SLOBODU.

DVA BRATA KOJE JE SOPSTVENA MOĆ STAVILA NA ISTU LINIJU…JEDNOG NASUPROT DRUGOM.

*** O Autoru ***

Dvanaest Jastrebova kako sam kaže živi van mreže, izbegavajući kontakt sa Nepreglednom Mašinom, svetski rasprostranjenim sistemom kompjutera i kamera koji prate naše živote.

Dvanaest Jastrebova se ne pojavljuje na promocijama knjiga i u medijima. Ne daje intervjue i nikada se nije pojavio pred svojim izdavačem uživo već komunicaira sa njim putem satelitskog telefona.

Ne Zaboravi na Dodatke za ovaj proizvod:
Putnik, Džon Dvanaest Jastrebova

Cena: 860 RSD Detaljnije

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.