Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Venčani Kum, Met Dan

Zastrašujuće zabavno, a povremeno samo zastrašujuće. Ukoliko se izuzme vrzmanje po muškoj svlačionici, većina žena nigde neće dobiti toliko realnu sliku prizora iz sveta prosečnog muškarca kao u Venčanom kumu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 101
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Komedije

Šifra Proizvoda: 7268

Poslednja cena bila je: 599 din

Karakteristike proizvoda: Venčani Kum, Met Dan

Naziv Knjige : Venčani Kum

Autor: Met Dan

Format: 13x20 cm

Broja strana: 263

Izdavač: Laguna

Naslov Originala : Best Man, Matt Dunn

Opis proizvoda: Venčani Kum, Met Dan

*** O Knjizi ***

Met Dan


Venčani kum


Najbolji drug Adama Bejlija na putu je da napravi najveću grešku u životu. Adam ima šest nedelja da ga u tome spreči.


Kad mu najbliži prijatelj saopšti da se ženi, Adam je potpuno zapanjen. Kako je Nik mogao da se zaljubi u lukavu Sandru – devojku čije je omiljeno štivo čekovna knjižica? Čak je, zaboga, zove „dušo“! Za Adama to može biti samo skraćeno od „dušmanko“...


Hoće li Adam naći načina da kaže „ne“ pre no što Nik kaže „da“ – a da pri tom ne izgubi Nikovo prijateljstvo?


Adamovi suptilni – i manje suptilni – pokušaji da osujeti planove za venčanje imaće urnebesne i neželjene posledice. Ali usred haosa, pokolja i zbrke koji prethode velikom danu, sâm Adam upoznaje nekoga ko će mu, potpuno neočekivano, promeniti život.


Pravi dragulj klasičnog humora, prvi roman Meta Dana zabavan je, duhovit i nemilosrdno otkriva kako muškarci zapravo razmišljaju.



„Zastrašujuće zabavno, a povremeno samo zastrašujuće. Ukoliko se izuzme vrzmanje po muškoj svlačionici, većina žena nigde neće dobiti toliko realnu sliku prizora iz sveta prosečnog muškarca kao u Venčanom kumu Meta Dana.“


Kris Menbi, autorka romana Sedam sunčanih dana

*** O Autoru ***

Met Dan je rođen u Margejtu 1966. ali je pobegao u London, a potom u Malagu, gde je radio kao novinar. Sad živi u Brajtonu.

Radio je kao spasilac, prodavac sportske opreme, a u poslednje vreme na zapošljavanju stručnjaka za informacione tehnologije i tu je, prepravljajući biografije kandidata, shvatio da ima dara za pisanje. Venčani kum je njegov prvi roman, a nada se da mu neće biti i poslednji.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.