Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Ključ Iz Rozete, Vilijem Ditrih

... u potrazi za drevnim egipatskim svitkom obavijenim velom magije, naći će se u Svetoj zemlji, u vreme kada Napoleon započinje invaziju na Izrael koja će svoj vrhunac dostići u epskoj opsadi Akre ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 100
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Šifra Proizvoda: 7332

Poslednja cena bila je: 599 din

Karakteristike proizvoda: Ključ Iz Rozete, Vilijem Ditrih

Naziv Knjige : Ključ Iz Rozete

Autor: Vilijem Ditrih

Format: 145x205 mm

Broja strana: 335

Izdavač: Alnari

Naslov Originala: The Rosetta Key, William Dietrich

Opis proizvoda: Ključ Iz Rozete, Vilijem Ditrih

*** O Knjizi ***

Nakon što je u Napoleonovim piramidama umakao lopovima-ubicama, preživeo u opasnim pustinjama Egipta i uz pomoć zagonetnog medaljona razrešio tajnu staru pet hiljada godina, u Ključu iz Rozete Itana Gejdža tek čekaju prave opasnosti.

U potrazi za drevnim egipatskim svitkom obavijenim velom magije, naći će se u Svetoj zemlji, u vreme kada Napoleon započinje invaziju na Izrael koja će svoj vrhunac dostići u epskoj opsadi Akre. I dok se Napoleon vraća u Francusku sa nadom da će mu drevne tajne doneti moć, Gejdž će se susresti sa starim neprijateljima – moraće da upotrebi sva svoja arheološka znanja kako bi sprečio da mračne sile zavladaju svetom. Baveći se idejom da su templari pronašli Totovu knjigu, Ditrih se pita šta je bio izvor njihovog čudesno brzog i sveobuhvatnog uspona do moći, nakon iskopavanja ispod Hramovne gore? Šta su tamo pronašli? Gde je biblijski Zavetni kovčeg? Kakve tajne su posedovala drevna društva?

Osim pokušaja da razreši te vekovne misterije, Ditrih za građu svog romana koristi i rezultate istraživanja koja ukazuju na to da kamenu iz Rozete, ponosno izloženom u Britanskom muzeju nakon što su ga britanske trupe zaplenile od Francuza 1801. godine, nedostaje gornji, najvažniji deo.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.