Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Gel na bazi puževe sluzi za zatezanje lica 250ml

Ublažava bore, sužava pore i sprečava pojavu novih, daje koži noviji, zdraviji i zategnutiji izgled.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 64
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega kože

Šifra Proizvoda: 75792

Poslednja cena bila je: 999 din

Karakteristike proizvoda: Gel na bazi puževe sluzi za zatezanje lica 250ml

Gel na bazi puževe sluzi za zatezanje lica 250ml

Eliminiše sitne bore oko očiju

Uklanja akne i ožiljke

Smanjuje ožiljke

Smanjuje bore

Smanjuje hiperpigmentaciju

Uklanja strije

Sadrži ekstrakt puževog gela kao osnovni sastojak, obogaćen Aloe Verom i može se koristiti na celom telu - licu, dekolteu, rukama, nogama... kako žene tako i muškarci. Ova efikasna formula razvijena je da bi se vidno poboljšao izgled kože sa ožiljcima, bubuljicama, flekama i strijama. Odlično deluje na zrelu kožu, tako što ublažava bore, sužava pore i sprečava pojavu novih, daje koži noviji, zdraviji i zategnutiji izgled.

Opis proizvoda: Gel na bazi puževe sluzi za zatezanje lica 250ml

Sitne bore oko očiju će se smanjiti upotrebom Camille Puževog Gela. One će postati pliće a samim tim manje vidljive. Sprečava nastanak novih bora.
Izgled ožiljaka i akni biće poboljšan upotrebom Camille Puževog Gela dva puta dvnevno. Vaša koža će biti glatka i zdrava. Camille Pužev Gel će pomoći da se vaši ožiljci smanje. Ožiljci će biti manje vidljivi, a koža će biti glatka. Vaša koža će izgledati mnogo zdravije a ožiljci i hrapavost će biti vidno smanjeni. Bore će se smanjiti tokom upotrebe Camille Puževog Gela. One će postati pliće i manje vidljive. Pored toga sto smanjuje posotjeće sprečava pojavu novih bora.
Hiperpigmentacija će biti manje izražena sa upotrebom Camille Puževog Gela. Pigmentacija će biti smanjena i vaša koža će izgledati mnogo zdravije. Camille Pužev Gel se može koristiti na svim delovima tela. Na primer, na mestima gde su se pojavile strije. Strije će postati manje vidljive, a vaša koža će biti glatka. Camille Pužev Gel nema neželjena dejstva, koža ga veoma dobro podnosi i namenjen je celom telu. Nakon što očistite lice ili kožu, preporučuje se upotreba dva puta dnevno, ujutru i uveče. Redovnom negom sa Camille Puževim Gelom možete veoma brzo videti i osetiti rezultate na vašoj oštećenoj i iziritiranoj koži. Zbog izuzetne delotvornosti Camille Pužev Gel obnavlja ćelije, pa ćete osetiti blago i prijatno smirenje. Pomoću Camille Puževog Gela možete rešiti svaki problem vaše kože.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.