Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Braun Aparat za epilaciju Silk expert Pro 5 IPL PL3132

Novi, brži i efikasniji uređaj za epilaciju. Automatski očitava nijansu kože i prilagođava intenzitet svetlosti.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 56
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Epilatori, Depilatori i Ženski Brijači

Šifra Proizvoda: 82409

Poslednja cena bila je: 72990 din

Karakteristike proizvoda: Braun Aparat za epilaciju Silk expert Pro 5 IPL PL3132

Braun

Aparat za epilaciju

Model: Silk expert Pro 5 IPL PL3132

Braun IPL uređaj poslednje generacije

Vidljivo uklanja dlačice za samo 4 sedmice (testirano na potkolenici, pazuhu i bikini liniji)

Najbezbednija IPL tehnologija

Klinički i dermatološki akreditovana tehnologija od strane internacionalne zdravstvene organizacije (Skin Health Alliance)

SMART IPL sa SensoAdaptTM senzorom za kožu (sa UV zaštitom): jedini IPL uređaj za uklanjanje dlačica koji se automatski i kontinuirano prilagođava tonu vaše kože

Brzi tretman: tretira obe noge za samo 5 minuta pri najnižem nivou energije

2x je brži od prethodne serije Silk expert 5

Novi kompaktni dizajn, 15% manji i 25% lakši, za jednostavnije rukovanje i besprekorni tretman

400.000 bljesaka, 30% više od prethodne serije Silk expert 3

Preporučuje Skin Health Alliance. Vodeća međunarodna organizacija za zdravlje kože u saradnji sa dermatolozima i naučnicima potvrdila je da je ovaj uređaj siguran za kožu.

Opis proizvoda: Braun Aparat za epilaciju Silk expert Pro 5 IPL PL3132

Silk expert Pro je najnovija generacija Braun IPL uređaja. Silk expert Pro 5 je najsigurniji, najbrži i najefikasniji Braun IPL uređaj za uklanjanje dlačica za samo 4 sedmice (testirano na potkolenici, pazuhu i bikini liniji, prateći raspored tretmana. Pojedinačni rezultati mogu varirati). Najsigurnija IPL tehnologija, klinički testirana i dermatološki akreditovana od strane internacionalne zdravstvene organizacije (Skin Health Alliance). Automatski i kontinuirano očitava nijansu vaše kože i u skladu sa rezultatima prilagođava intenzitet svetlosti kako bi tretman bio što efikasniji i sigurniji. Najbrža IPL tehnologija, dva puta je brža od prethodne serije Silk expert 5: Obe potkolenice se mogu tretirati za manje od 5 minuta, sadrži i nastavak za preciznost za manje površine kao što su lice, bikini linija ili pazuh. Sadrži i premijum neseser za ugodno čuvanje i transportovanje uređaja kao i Venus brijač za pripremu za tretman. Novi kompaktni dizajn, 15% manji i 25% lakši, za jednostavnije rukovanje i besprekorni tretman. 400,000 bljesaka, 30% više od prethodne serije Silk expert.

Niko od nas nema istu, ujednačenu boju kože na svim delovima tela, pa senzor SensoAdaptTM (sa UV zaštitom) kontinuirano očitava nijansu kože i prilagođava intenzitet bljesaka za najbezbednije i najefikasnije uklanjanje vidljivih dlačica. Istu tehnologiju koriste Cyden uređaji.

2x brži nego ranije. Uradite tretman obe noge za manje od 5 minuta pri najnižem nivou enerije. Funkcija klizanja oslobađa više bljesaka u za brži tretman, dok funkcija prislanjanja omogućuje precizniji način rada i prikladnija je manjim i osetljivim regijama.

Precizan i nežan za vašu kožu. Nastavak za preciznost je pogodan za manje površine kao što su lice, bikini linija ili pazuh. Dva režima rada, nežan i ekstra nežan, smanjuju nivo energije i pogodni su za početne tretmane i za osetljive regije. Uređaj možete koristiti i za lice.

400,000 bljesaka (+30% više od prethodnog Silk expert 5) dovoljni su za 22 godine tretmana. 10 nivoa intenziteta osiguravaju prikladan intenzitet svetlosti za vašu nijansu kože.

Planirajte i pratite vaše tretmane. Aplikacija Braun Silk•expert Pro pomaže vam da pratite tretmane i ostvareni napredak kako bi ste postigli savršene razultate. Takođe pokazuje kako funkcioniše senzor SensoAdaptTM.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.