Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Snage Muka i Patnji, T.Lahaj;Dž. B. Dženkins

... Izgledi za preživljavanje za sve neprijatelje antihrista svakim danom su sve manji..

Ocena Posetilaca Broj ocena: 93
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Naučna Fantastika

Šifra Proizvoda: 8365

Poslednja cena bila je: 385 din

Karakteristike proizvoda: Snage Muka i Patnji, T.Lahaj;Dž. B. Dženkins

Naziv Knjige : Snage Muka i Patnji

Autor: Tim Lahaj ; Džeri B. Dženkins

Pismo: Srpski - Latinica

Format: 12 x 17 cm

Broja strana: 2420 strana

Povez: Broširan Povez

Izdavač: Dereta

Izdanje : 2003. god

Opis proizvoda: Snage Muka i Patnji, T.Lahaj;Dž. B. Dženkins

*** O Knjizi ***

U trenu kataklizme nestali su milioni širom sveta. Oni koji su ostali suočavaju se sa raznim nedaćama. Izgledi za preživljavanje za sve neprijatelje antihrista svakim danom su sve manji..

Rejford Stil, Bak Vilijams, Brus Barns i Kloi Stil se udružuju u Snage muka i patnji. Njihov zadatak je jasan, a cilj im nije ništa manje do suprotstaviti se i boriti se s neprijateljema Boga tokom sedam godina najvećeg haosa koji će planeta ikada iskusiti.

*** O Autoru ***

Tim Lahaj

Dr Tim Lahaj koji je došao na ideju da fiktivno prikaže Uznesenje i period muka i patnji poznat je autor, sveštenik i nacionalno poznati predavač o biblijskim proročanstvima. Osnivač je svešteničke službe Tim Lahaj i istraživačkog centra Pre-Trib. Dr Lahaj drži govore i predavanja na brojnim konferencijama o biblijskim proročanstvima u SAD i Kanadi, gde su njegovih dosadašnjih devet knjiga o proročanstvima veoma popularne. Napisao je preko četrdeset knjiga, štampanih u preko dvadeset dva miliona primeraka na trideset tri jezika. Napisao je knjige koje pokrivaju raznovrsne teme, poput porodičnog života, temperamenta i biblijskih proročanstava. Dela napisana zajedno sa Džerijem B. Dženkinsom su apsolutni bestseleri.

Džeri B. Dženkins

Džeri B. Dženkins je pisac serijala Ostavljeni. Autor je preko stotinu knjiga, od kojih su šest stigle na listu bestselera Njujork Tajmsa. Bivši potpresednik izdavačke delatnosti instituta Mudi Bajbl iz Čikaga. Napisao je knjige koje obuhvataju četiri žanra; biografije, brak i porodica, fantastika za decu i fantastika za odrasle. Njegovih šest apokaliptičnih romana – Ostavljeni, Snage muka i patnji, Nikolaje, Žetva duša, Apolion i Ubice – pojavili su se na listi najbolje prodavanih romana fantastike Hrišćanskog udruženja knjižara i na listi religijskih bestselera Pablišers Viklija. Ostavljeni su nominovani za knjigu godine od strane Evangelističkog hrišćanskog udruženja izdavača za 1997., 1998. i 1999. godinu. Džeri i njegova supruga Dajana žive u Koloradu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.