Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Tefal juice n clean sokovnik ZC420

Uz Juice n Clean sokovnik, iskoristite maksimum od omiljenog voća, povrća i bilja, uz minimalno čišćenje. Uz EasyClean tehnologiju, Juice n Clean radi za vas, štedi vaše vreme i trud.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 55
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Sokovnici i Cediljke za Citruse

Šifra Proizvoda: 83871

Poslednja cena bila je: 19996 din

Karakteristike proizvoda: Tefal juice n clean sokovnik ZC420

Tefal juice n clean sokovnik ZC420

Materijal kućišta: Plastika

Četkica za čišćenje

Materijal: plastika i čelik

Broj filtera: 2

Prečnik otvora za namirnice: 45 mm

Kljun sa sistemom protiv kapanja

Kapacitet posude: 0.8 L

Eksterni kontejner za pulpu

Rotaciona brzina: 80

Direktno posluživanje

Može da se pere u mašini za pranje sudova

Snaga: 150 W

Boje: Srebrna

Opis proizvoda: Tefal juice n clean sokovnik ZC420

Uz Juice n Clean sokovnik, iskoristite maksimum od omiljenog voća, povrća i bilja, uz minimalno čišćenje. Uz EasyClean tehnologiju, Juice n Clean radi za vas, štedi vaše vreme i trud. Njegova intuitivna kontrolna ploča sa displejem na dodir ima dve brzine, savršeno prilagođene mekanim i tvrđim sastojcima, kao i funkciju povratnog rada za usitnjavanje komada voća i povrća. Tehnologija hladne prese osigurava maksimalnu količinu ekstraktovanog soka sa ​​minimalnim ostacima, sve uz očuvanje prirodnih ukusa, boja i hranjivih materija vašeg omiljenog voća, povrća i bilja. Dva filtera nude multifunkcionalnost za pripremu sokova, sladoleda, umaka i džemova, kao i podesiva funkcija kontrole pulpe, koja vam omogućava kontrolu količine celuloze u vašem soku - mnogo, malo ili ni malo. Dodatne praktične karakteristike uključuju veliku posudu sokovnika i posudu za pulpu za neprekidno isticanje soka, funkcija za zaustavljanje kapanja koja pomaže u održavanju čistih radnih ploča i tehnologiju rada bez buke za ukusne sokove u bilo koje doba dana. Sve to uz demontažne delove koji mogu da se peru u mašini za pranje posuđa, a dodatno olakšava i kompaktan, elegantan dizajn sokovnika koji olakšava odlaganje na bilo kojoj od radnih ploča.




* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.