Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Philips radio budilnik AJ2000/12

Budite se uz omiljene numere sa radija. Radio budilnik sa digitalnim LED displejem čiji se intenzitet osvetljenosti može podešavati. Ima dvojni alarm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 57
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mini Linije i Radio Prijemnici

Šifra Proizvoda: 85114

Poslednja cena bila je: 5799 din

Karakteristike proizvoda: Philips radio budilnik AJ2000/12

Philips

Radio budilnik

Model: AJ2000/12

Vremenski format: 12h, 24h

Displej: LED

Broj alarma: 2

Sleep tajmer : Da

Voltaža: 100 - 240 V

Radio: Da

Boja: Bela

Dimenzije: 185 x 81 x 85.2 mm

Opis proizvoda: Philips radio budilnik AJ2000/12

Dvostruki alarm
Audio sistem Philips dolazi sa dva vremena alarma. Postavite vreme alarma da vas probudi i drugi put da probudite partnera.

Dodatno odlaganje
Da biste sprečili prekomerno spavanje, radio sa satom Philips ima funkciju odlaganja. Ako alarm zvoni i želite da nastavite da spavate malo duže, samo jednom pritisnite dugme za ponavljanje alarma i vratite se na spavanje. Devet minuta kasnije alarm će ponovo zazvoniti. Možete da nastavite da pritisnete dugme za ponavljanje alarma svakih devet minuta dok potpuno ne isključite alarm.

Buđenje uz omiljeni zvuk
Probudite se uz zvuke svoje omiljene radio stanice ili zujalice. Jednostavno podesite alarm na vašem Philips satu kako bi vas probudio sa radio stanicom koju ste poslednji put slušali ili izabrali da se probudite uz zvuk zvučnog signala. Kada se dostigne vreme buđenja, radio sa Philips satom će automatski uključiti tu radio stanicu ili aktivirati zvučni signal.

Postepeno buđenje
Započnite dan ispravno tako što ćete se blago probuditi uz postepeno pojačavanje zvuka alarma. Normalni zvukovi alarma sa unapred podešenom jačinom zvuka su ili suviše niski da bi vas probudili ili su toliko neugodno glasni da ste grubo potreseni. Izaberite da se probudite uz omiljenu muziku, radio stanicu ili alarm. Jačina alarma nežnog budenja se postepeno povećava od suptilno niskog do razumno visokog da bi vas nežno probudila.

Tajmer za spavanje
Sleep timer vam omogućava da odlučite koliko dugo želite da slušate muziku, ili radio stanicu po vašem izboru, pre nego što zaspite. Jednostavno postavite vremensko ograničenje (do 1 sat) i odaberite radio stanicu za slušanje dok spavate. Philips-ov radio će nastaviti da reprodukuje izabrano trajanje, a zatim će se automatski prebaciti na energetski efikasan i tihi režim pripravnosti. Sleep Timer vam omogućava da zaspete uz vaš omiljeni radio bez da brinete o gubitku snage

FM tjuner za radio uživanje
Ugrađeni FM omogućava svakodnevno uživanje u omiljenim pesmama ili vestima sa vaše radio stanice. Jednostavno podesite stanicu koju želite da slušate.

Podesiva osvetljenost
Podesiva osvetljenost ekrana vam omogućava da prilagodite ekran vašim potrebama.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.