Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Ravensburger Escape Puzzle - Podmornica 19959

Novi puzle izazov od Ravensburgera! Escape Puzzle su ideja Escape Room-a u formi puzle. Pročitaj priču, složi puzle, reši zagonetku i izađi! Priča počinje kad sretnete jednog starca koji popravlja podmornicu... Uzrast: 12+.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 31
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Puzzle za decu i odrasle Makete i oprema

Šifra Proizvoda: 87874

Poslednja cena bila je: 1499 din

Karakteristike proizvoda: Ravensburger Escape Puzzle - Podmornica 19959

Ravensburger Escape Puzzle

Ideja Escape Room u formi puzle

Pročitaj priču, složi puzle, reši zagonetku i izađi!

Uzrast: 12+

Broj delova: 759

Dimenzije složene slagalice: 70x50cm

Tema: Podmornica

Materijal: tvrdi premium karton

Napomena: Igračka nije namenjena deci mlađoj od 3 godine zbog sitnih delova koje sadrži.

Opis proizvoda: Ravensburger Escape Puzzle - Podmornica 19959

Novi puzle izazov od Ravensburgera! Escape Puzzle su ideja Escape Room-a u formi puzle. Pročitaj priču, složi puzle, reši zagonetku i izađi! Priča počinje kad sretnete jednog starca koji popravlja podmornicu... Uzrast: 12+.

Istražujući luku San Huan u Portoriku, primetili ste jednog starog momka kako po ceo dan radi nešto oko nekog čudnog plovila. Kako mu se približavate, on vas pozdravlja i počinje da priča o svojoj staroj podmornici. Napravio ju je, kaže, da bi tragao za potopljenim olupinama. Nažalost, sada je prestar da bi se spustio dole. Nudi vam da pokušate, a vi, uzbuđeni, pristajete! Slušate kako starina brzo daje uputstva i ne prolazi mnogo vremena, a vi ste zaronili. Iznad vas je površina vode, još uvek svetlost dopire, ali sa podmornicom nešto nije u redu! Ne možete da je kontrolišete, tonete na morsko dno. Oko vas je mrak i tišina, motori su prestali da rade. Kako ćete se spasiti? Nastupa još zanimljiviji deo, jer se stvarna puzla razlikuje od one sa kutije, a morate i dešifrovati poruku sa listića. Dodatnu pomoć možete dobiti skeniranjem QR koda, a ako ni to ne uspe, rešenje je u zapečaćenoj koverti. Potrebno je da rešite 8 misterija skrivenih u slagalici da biste živi dočekali novi dan!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.