• Vaša korpa je trenutno prazna.
  Prikazano 1 - 60 od 385 proizvoda iz kategorije: Slavine - Baterije - Armatura
    1 | 2 | 3 | 4 | 5  | napred  
  Sortiraj Proizvode:
  Izaberi Grupu Proizvoda:
  Jednoručna zidna baterija za hladnu vodu Primo SAC877 - Kliknite za detalje

  Jednoručna zidna baterija za hladnu vodu Primo SAC877

  Šifra Proizvoda: 65600
  1250 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 54

  Jednoručna zidna baterija za hladnu vodu. Jedna cev. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Keramički uložak. Air bubbler M22. Hrom finiš. Dužina lule: 17.5cm. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. .

  Jednoručna baterija za sudoperu sa dve cevi Primo SAC873 - Kliknite za detalje

  Jednoručna baterija za sudoperu sa dve cevi Primo SAC873

  Šifra Proizvoda: 65594
  2490 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 36

  Jednoručna baterija za sudoperu sa dve cevi. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni 35mm mešač. Mogućnost zakretanja izliva. Set creva. Perlator M24. Hrom finiš. Dužina lule: 20cm. . Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. . .

  Jednoručna baterija za sudoperu sa dve cevi Primo SAC873KL - Kliknite za detalje

  Jednoručna baterija za sudoperu sa dve cevi Primo SAC873KL

  Šifra Proizvoda: 65595
  2490 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 40

  Jednoručna baterija za sudoperu sa dve cevi. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni 35mm mešač. Mogućnost zakretanja izliva. Set creva. Perlator M24. Hrom finiš. Dužina lule: 13cm. . Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. . .

  Jednoručna baterija za lavabo Primo SAC870 - Kliknite za detalje

  Jednoručna baterija za lavabo Primo SAC870

  Šifra Proizvoda: 65592
  2990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 38

  Jednoručna baterija za lavabo. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni 35mm mešač. Set creva. Perlator M24. Hrom finiš. . Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine..

  Jednoručna zidna baterija Primo SAC874 - Kliknite za detalje

  Jednoručna zidna baterija Primo SAC874

  Šifra Proizvoda: 65596
  2990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 37

  Jednoručna zidna baterija. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni 35mm mešač. Mogućnost zakretanja izliva. Set creva. Perlator M24. Hrom finiš. Dužina lule: 20cm. . Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. . .

  Jednoručna zidna baterija sa kraćom lulom Primo SAC874KL - Kliknite za detalje

  Jednoručna zidna baterija sa kraćom lulom Primo SAC874KL

  Šifra Proizvoda: 65597
  2990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 37

  Jednoručna zidna baterija sa kraćom lulom. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni 35mm mešač. Mogućnost zakretanja izliva. Set creva. Perlator M24. Hrom finiš. Dužina lule: 15cm. . Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. . .

  Jednoručna baterija za sudoperu Quattro SAC853KL - Kliknite za detalje

  Jednoručna baterija za sudoperu Quattro SAC853KL

  Šifra Proizvoda: 65606
  3190 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 39

  Jednoručna baterija za sudoperu. Kratka lula. Dužina lule: 13cm. Dve cevi. Mogućnost zakretanja izliva. Set creva. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni mešač: 40mm. Air bubbler M24. Hrom finiš. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. .

  Dvoručna baterija za sudoperu Primo SAC884 - Kliknite za detalje

  Dvoručna baterija za sudoperu Primo SAC884

  Šifra Proizvoda: 65601
  3290 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 40

  Dvoručna baterija za sudoperu. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Keramički uložak. Air bubbler M22. Hrom finiš. Dužina lule: 16.5cm. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. .

  Jednoručna baterija sa visokim izlivom Primo SAC8792 - Kliknite za detalje

  Jednoručna baterija sa visokim izlivom Primo SAC8792

  Šifra Proizvoda: 65602
  3290 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 37

  Jednoručna baterija sa visokim izlivom. Dve cevi. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni mešač: 35mm. Mogućnost zakretanja izliva. Air bubbler M24. Set creva. Hrom finiš. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. .

  Jednoručna baterija sa visokim izlivom Primo SAC8793 - Kliknite za detalje

  Jednoručna baterija sa visokim izlivom Primo SAC8793

  Šifra Proizvoda: 65603
  3490 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 37

  Jednoručna baterija sa visokim izlivom. Tri cevi. Za niskomontažni protočni bojler. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni mešač: 35mm. Mogućnost zakretanja izliva. Air bubbler M24. Set creva. Hrom finiš. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. .

  Jednoručna zidna baterija za protočni bojler Primo SAC876 - Kliknite za detalje

  Jednoručna zidna baterija za protočni bojler Primo SAC876

  Šifra Proizvoda: 65599
  3590 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 41

  Jednoručna zidna baterija za protočni VM (visoko-montažni) bojler. Tri cevi. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni 40mm mešač. Mogućnost zakretanja izliva. Air bubbler M24. Hrom finiš. Dužina lule: 20cm. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. .

  Jednoručna stojeća baterija za sudoperu Quattro SAC856 - Kliknite za detalje

  Jednoručna stojeća baterija za sudoperu Quattro SAC856

  Šifra Proizvoda: 65609
  3590 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 40

  Jednoručna stojeća baterija za sudoperu. Tri cevi. Dužina lule: 20cm. Set creva. Mogućnost zakretanja izliva. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni mešač: 40mm. Air bubbler M24. Hrom finiš. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. .

  Jednoručna baterija za umivaonik ili sudoperu Kratak izliv Quattro SAC856KL - Kliknite za detalje

  Jednoručna baterija za umivaonik ili sudoperu Kratak izliv Quattro SAC856KL

  Šifra Proizvoda: 79295
  3590 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 36

  Telo baterije od mesinga, bez sadržaja olova. Sa tri cevi. Kratka lula – 13 cm. Standardni mešač 40 mm. Sa tri cevi. Za niskomontažne protočne bojlere. Mogućnost zakretanja izliva. Set prohromskih brinox creva. Air bubbler M24. Finiš u hromu. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine..

  Jednoručna baterija za lavabo Quattro SAC850 - Kliknite za detalje

  Jednoručna baterija za lavabo Quattro SAC850

  Šifra Proizvoda: 65604
  3790 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 37

  Jednoručna baterija za lavabo. Dužina izliva: 110mm. Visina: 115mm. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni mešač: 40mm. Air bubbler M24. Set creva. Hrom finiš. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. .

  Jednoručna baterija za kadu Primo SAC871 - Kliknite za detalje

  Jednoručna baterija za kadu Primo SAC871

  Šifra Proizvoda: 65593
  3990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 37

  Jednoručna baterija za kadu. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni 35mm mešač. Izvod za tuš 1/2 cola. Perlator M24. Hrom finiš. Sa crevom za tuš i rušicom tuša. . Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. . .

  Jednoručna stojeća baterija sa visokim izlivom Quattro SAC8592 - Kliknite za detalje

  Jednoručna stojeća baterija sa visokim izlivom Quattro SAC8592

  Šifra Proizvoda: 65610
  3990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 36

  Jednoručna stojeća baterija sa visokim izlivom. Dve cevi. Set creva. Mogućnost zakretanja izliva. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni mešač: 40mm. Air bubbler M24. Hrom finiš. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. .

  Jednoručna stojeća baterija sa visokim izlivom Quattro SAC8593 - Kliknite za detalje

  Jednoručna stojeća baterija sa visokim izlivom Quattro SAC8593

  Šifra Proizvoda: 65611
  4290 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 37

  Jednoručna stojeća baterija sa visokim izlivom. tri cevi, za niskomontažni protočni bojler. Set creva. Mogućnost zakretanja izliva. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni mešač: 40mm. Air bubbler M24. Hrom finiš. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. .

  Jednoručna zidna baterija za sudoperu Quattro SAC854 - Kliknite za detalje

  Jednoručna zidna baterija za sudoperu Quattro SAC854

  Šifra Proizvoda: 65607
  4490 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 36

  Jednoručna zidna baterija za sudoperu. Dužina lule: 20cm. Mogućnost zakretanja izliva. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni mešač: 40mm. Air bubbler M24. Hrom finiš. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. .

  Jednoručna zidna baterija za sudoperu Quattro SAC854KL - Kliknite za detalje

  Jednoručna zidna baterija za sudoperu Quattro SAC854KL

  Šifra Proizvoda: 65608
  4490 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 37

  Jednoručna zidna baterija za sudoperu. Kratka lula. Dužina lule: 15cm. Mogućnost zakretanja izliva. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni mešač: 40mm. Air bubbler M24. Hrom finiš. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. .

  Jednoručna baterija za kadu Quattro SAC851 - Kliknite za detalje

  Jednoručna baterija za kadu Quattro SAC851

  Šifra Proizvoda: 65605
  5490 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 40

  Jednoručna baterija za kadu. Sa crevom za tuš i ručkom tuša. Izvod za tuš 1/2 cola. Dimenzije: dužina 160mm, visina 85mm. Telo baterije je izrađeno od mesinga. Ne sadrži olovo. Standardni mešač: 40mm. Air bubbler M24. Hrom finiš. Pritisak u vodovodnoj instalaciji mora biti u rasponu od 0,6 do 4,5 bar, maksimalno do 5bar.. U slučaju većeg pritiska mora biti ugrađen regulacioni ventil. Temperatura vode ne sme da prelazi 80°C. Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva.. Sredstva koja služe za čišćenje kupatila (aktivna hemijska sredstva za sanitarije, pločice itd.), ne smeju da se koriste na hromiranim površinama jer mogu izazvati trajna oštećenja površine.. .

  Rosan Jednoručna baterija za tuš-kadu sa ručnim tušem JP371001 - Kliknite za detalje

  Rosan Jednoručna baterija za tuš-kadu sa ručnim tušem JP371001

  Šifra Proizvoda: 75128
  4259 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 36

  Baterija za tuš-kadu sa ručnim tušem. . Jednoručna baterija. Zidna montaža. Regulacija protoka do 5 lit/min na tušu. NEOPERL® PERLATOR® HONEYCOMB. Keramički mešač KEROX® 35 HWS. Duplo pleteno tuš crevo 1.5m. Ručni tuš. Heavy Duty ekscentar kolena. Hromirane rozete. Klasa bučnosti II. . Maksimalni radni pritisak: 5 bar. Preporučeni radni pritisak: 3 bar. Minimalni radni pritisak: 1 bar. Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C. Preporučena temperatura vode: 60°C.

  Ručica za tuš sa svetlom - Kliknite za detalje

  Ručica za tuš sa svetlom

  Šifra Proizvoda: 88973
  1890 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 5

  Ručica za tuš sa svetlom je apsolutno bezbedna za korišćenje. Svetli zeleno pri temperaturi do 32°C. Plavo svetli od 38°C do 41°C. Crveno svetli iznad 42°C. Od 46°C, crvena boja će treptati kako bi Vas upozorila da je temperatura vode previsoka. Baterije nisu potrebne.

  Čep za sifon S490 - Kliknite za detalje

  Čep za sifon S490

  Šifra Proizvoda: 21483
  390 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 137

  Metalni lanac za vezivanje čepa. Za otvore prečnika 40mm.

  Čep za sifon S491 - Kliknite za detalje

  Čep za sifon S491

  Šifra Proizvoda: 21484
  399 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 154

  Metalni lanac za vezivanje čepa. Za otvore prečnika 46mm.

  Ispusna Kuglasta slavina sa holenderom 1/2inča A560012 - Kliknite za detalje

  Ispusna Kuglasta slavina sa holenderom 1/2inča A560012

  Šifra Proizvoda: 21450
  649 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 124

  Ispusni (baštenski) ventili serije ARMOR su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Priključne mere proizvoda saglasne su sa odredbama standarda SRPS EN 817:2010. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. Lepila su saglasna sa standardom DIN54454. S klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Ventil sa gumicom za veš ili sudo mašinu Ferro Z1238G - Kliknite za detalje

  Ventil sa gumicom za veš ili sudo mašinu Ferro Z1238G

  Šifra Proizvoda: 51390
  699 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 50

  Ventil sa gumicom za veš ili sudo mašinu. 1/2 inča x 3/8 inča. Dužina: 93mm. Maksimalna temperatura vode: 100°C. Maksimalni pritisak: 10bar.

  Ugaoni ventil kugla sa filterom za veš ili sudo mašinu Ferro Z1234KF - Kliknite za detalje

  Ugaoni ventil kugla sa filterom za veš ili sudo mašinu Ferro Z1234KF

  Šifra Proizvoda: 51392
  699 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 41

  Ugaoni ventil kugla sa filterom za veš ili sudo mašinu. 1/2 inča x 3/4 inča. Dužina: 65mm. Maksimalna temperatura vode: 100°C. Maksimalni pritisak: 10bar.

  Ugaoni ventil kugla sa filterom za veš ili sudo mašinu Ferro Z1238KF - Kliknite za detalje

  Ugaoni ventil kugla sa filterom za veš ili sudo mašinu Ferro Z1238KF

  Šifra Proizvoda: 51391
  739 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 41

  Ugaoni ventil kugla sa filterom za veš ili sudo mašinu. 1/2 inča x 3/8 inča. Dužina: 65mm. Maksimalna temperatura vode: 100°C. Maksimalni pritisak: 10bar.

  Ispusna Kuglasta slavina sa holenderom 3/4inča A560034 - Kliknite za detalje

  Ispusna Kuglasta slavina sa holenderom 3/4inča A560034

  Šifra Proizvoda: 21451
  899 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 83

  Ispusni (baštenski) ventili serije ARMOR su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Priključne mere proizvoda saglasne su sa odredbama standarda SRPS EN 817:2010. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. Lepila su saglasna sa standardom DIN54454. S klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Ispusni (baštenski) ventil sa holenderom 1/2inča A03012 - Kliknite za detalje

  Ispusni (baštenski) ventil sa holenderom 1/2inča A03012

  Šifra Proizvoda: 21438
  990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 85

  Ispusni (baštenski) ventili serije ARMOR su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Priključne mere proizvoda saglasne su sa odredbama standarda SRPS EN 817:2010. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. Lepila su saglasna sa standardom DIN54454. S klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Tuš crevo Ferro W12 - Kliknite za detalje

  Tuš crevo Ferro W12

  Šifra Proizvoda: 51404
  990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 43

  Tuš crevo. Hromirano. Dužina: 150cm.

  Tuš crevo za frizersku bateriju Ferro CF0070 - Kliknite za detalje

  Tuš crevo za frizersku bateriju Ferro CF0070

  Šifra Proizvoda: 51403
  999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 43

  Tuš crevo. Za frizersku bateriju. Hromirano. Dužina: 150cm.

  Ispusni (baštenski) ventil sa holenderom 3/4inča A03034 - Kliknite za detalje

  Ispusni (baštenski) ventil sa holenderom 3/4inča A03034

  Šifra Proizvoda: 21439
  1099 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 77

  Ispusni (baštenski) ventili serije ARMOR su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Priključne mere proizvoda saglasne su sa odredbama standarda SRPS EN 817:2010. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. Lepila su saglasna sa standardom DIN54454. S klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Zidni ventil 3/8in, izliv 12mm A501200 - Kliknite za detalje

  Zidni ventil 3/8in, izliv 12mm A501200

  Šifra Proizvoda: 21440
  1199 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 71

  Ispusni (baštenski) ventili serije Sanitary klasik su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. A klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. II grupa šumnosti odgovara razvrstavanju na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Zidni ventil 1/2in, izliv 18mm A52S200 - Kliknite za detalje

  Zidni ventil 1/2in, izliv 18mm A52S200

  Šifra Proizvoda: 21441
  1399 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 80

  Ispusni (baštenski) ventili serije Sanitary klasik su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. A klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. II grupa šumnosti odgovara razvrstavanju na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Zidni ventil 1/2in, izliv 18mm A52U200 - Kliknite za detalje

  Zidni ventil 1/2in, izliv 18mm A52U200

  Šifra Proizvoda: 21442
  1399 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 73

  Ispusni (baštenski) ventili serije Sanitary klasik su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. A klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. II grupa šumnosti odgovara razvrstavanju na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Zidni ventil sa fiksnim izlivom i 3/4in priključkom A57F12 - Kliknite za detalje

  Zidni ventil sa fiksnim izlivom i 3/4in priključkom A57F12

  Šifra Proizvoda: 21445
  1399 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 79

  Ispusni (baštenski) ventili serije Sanitary klasik su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. A klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. II grupa šumnosti odgovara razvrstavanju na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Zidni ventil 1/2in sa izlivom 18mm AF52S200 - Kliknite za detalje

  Zidni ventil 1/2in sa izlivom 18mm AF52S200

  Šifra Proizvoda: 21447
  1399 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 76

  Ispusni (baštenski) ventili serije Sanitary klasik fumme su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Priključne mere, kao i bitne dimenzije proizvoda saglasni su sa odredbama standarda SRPS EN 817:2010. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. A klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. II grupa šumnosti odgovara razvrstavanju na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Zidni ventil 1/2in sa izlivom 18mm AF52U200 - Kliknite za detalje

  Zidni ventil 1/2in sa izlivom 18mm AF52U200

  Šifra Proizvoda: 21448
  1399 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 91

  Ispusni (baštenski) ventili serije Sanitary klasik fumme su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Priključne mere, kao i bitne dimenzije proizvoda saglasni su sa odredbama standarda SRPS EN 817:2010. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. A klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. II grupa šumnosti odgovara razvrstavanju na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Tuš crevo Ferro W40 - Kliknite za detalje

  Tuš crevo Ferro W40

  Šifra Proizvoda: 51406
  1399 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 50

  Tuš crevo. Materijal: plastika. Dužina: 150cm.

  Stojeći ventil sa fiksnim izlivom A540100 - Kliknite za detalje

  Stojeći ventil sa fiksnim izlivom A540100

  Šifra Proizvoda: 21444
  1590 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 73

  Ispusni (baštenski) ventili serije Sanitary klasik su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. A klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. II grupa šumnosti odgovara razvrstavanju na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Ventil sifona - automatski JM245 - Kliknite za detalje

  Ventil sifona - automatski JM245

  Šifra Proizvoda: 21401
  1790 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 107

  Proizvođač Rosan. Model JM245.

  Zidni ventil sa pokretnim izlivom i 3/4in priključkom A57S160 - Kliknite za detalje

  Zidni ventil sa pokretnim izlivom i 3/4in priključkom A57S160

  Šifra Proizvoda: 21446
  1799 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 84

  Ispusni (baštenski) ventili serije Sanitary klasik su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. A klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. II grupa šumnosti odgovara razvrstavanju na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Zidni ventil N52S200 - Kliknite za detalje

  Zidni ventil N52S200

  Šifra Proizvoda: 21449
  1890 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 76

  Ispusni (baštenski) ventili serije Sanitary nostalgija su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Priključne mere, kao i bitne dimenzije proizvoda saglasni su sa odredbama standarda SRPS EN 817:2010. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. A klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. II grupa šumnosti odgovara razvrstavanju na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Stojeći ventil sa pokretnim izlivom 18mm A531130 - Kliknite za detalje

  Stojeći ventil sa pokretnim izlivom 18mm A531130

  Šifra Proizvoda: 21443
  1990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 80

  Ispusni (baštenski) ventili serije Sanitary klasik su zatvarajući, ispusni elementi, delovi vodovodne instalacije. Maksimalni pritisak vode 10 bara. Maksimalna temperatura vode je 90°C. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zatvarajući element je saglasan testu izdržljivosti po standardu SRPS EN 817:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:2007, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294. Primenjene masti saglasne su sa standardima DIN 51502 i ISO-L-XBDHB 2. A klasa protoka određena je na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. II grupa šumnosti odgovara razvrstavanju na osnovu standarda SRPS EN 817:2010. Ispitivanje proizvoda saglasna su sa standardima SRPS EN 200:2010 i SRPS EN 817:2010.

  Metalni cevni sifon za lavabo 5/4in S215 - Kliknite za detalje

  Metalni cevni sifon za lavabo 5/4in S215

  Šifra Proizvoda: 21478
  1999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 167

  Priključne mere proizvoda saglasne su sa odredbama standarda SRPS EN 817:2010.. Visina zaptivanja, odnosno visina sifoniranja iznosi 70mm.. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:200. Kvalitet zaptivanja gumenog čepa je ispitan pritiskom od 500mmVS.. Zaptivnost sklopa tela ventila ispitana je pod pritiskom od 2.5 bara.

  Cevi za veliki bojler Rosan PCPRBVB - Kliknite za detalje

  Cevi za veliki bojler Rosan PCPRBVB

  Šifra Proizvoda: 55307
  1999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 49

  Cevi za veliki bojler. Model: PCPRBVB. Dimenzije: 350 i 400 mm x 160mm.

  Metalni sifon za lavabo 5/4in S200 - Kliknite za detalje

  Metalni sifon za lavabo 5/4in S200

  Šifra Proizvoda: 21477
  2090 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 191

  Priključne mere proizvoda saglasne su sa odredbama standarda SRPS EN 817:2010.. Visina zaptivanja, odnosno visina sifoniranja iznosi 70mm.. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:200. Kvalitet zaptivanja gumenog čepa je ispitan pritiskom od 500mmVS.. Zaptivnost sklopa tela ventila ispitana je pod pritiskom od 2.5 bara.

  Sifon za kadu Flex 5/4in S280-F - Kliknite za detalje

  Sifon za kadu Flex 5/4in S280-F

  Šifra Proizvoda: 21479
  2190 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 157

  Priključne mere proizvoda saglasne su sa odredbama standarda SRPS EN 817:2010.. Visina zaptivanja, odnosno visina sifoniranja iznosi 70mm.. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:200. Kvalitet zaptivanja gumenog čepa je ispitan pritiskom od 500mmVS.. Zaptivnost sklopa tela ventila ispitana je pod pritiskom od 2.5 bara.

  Sifon za veš mašinu S-325 - Kliknite za detalje

  Sifon za veš mašinu S-325

  Šifra Proizvoda: 21482
  2190 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 270

  Priključne mere proizvoda saglasne su sa odredbama standarda SRPS EN 817:2010.. Osnovni materijal proizvoda saglasan je sa standardima SRPS EN 1982:2011 i EN 12165:2011. Karakteristike i ispitivanja Ni-Cr prevlaka na funkcionalnim površinama odgovaraju standardu SRPS EN 248:2010. Zaptivni materijal (na bazi gume) saglasan je sa standardom SRPS EN 681-1:200. Kvalitet zaptivanja gumenog čepa je ispitan pritiskom od 500mmVS.. Zaptivnost sklopa tela ventila ispitana je pod pritiskom od 2.5 bara.

  Rosan Zidna slavina za prelivni bojler K09101 - Kliknite za detalje

  Rosan Zidna slavina za prelivni bojler K09101

  Šifra Proizvoda: 75149
  2190 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 40

  Zidna slavina za prelivni bojler. . Dvoručna baterija. Zidna montaža. Otvorena veza bojler-baterija. Smanjeni protok 3 - 5 lit/min. Kompresioni gornji deo sa masnom komorom 3/8. ABS hromirani trokraki rukohvat. Hromirana rozeta. Pokretni izliv 200mm. Klasa bučnosti II. . Maksimalni radni pritisak: 5 bar. Preporučeni radni pritisak: 3 bar. Minimalni radni pritisak: 1 bar. Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C. Preporučena temperatura vode: 60°C.

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu sa izlivom od 140mm JP523014 - Kliknite za detalje

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu sa izlivom od 140mm JP523014

  Šifra Proizvoda: 74994
  2390 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 38

  Jednoručna slavina za hladnu vodu. Model: JP523014. . Ventil za hladnu vodu. Montiranje na jedan otvor. Klasa protoka Z - 7 lit/min. NEOPERL® PERLATOR® HONEYCOMB. Pokretni izliv 140mm. Keramički uložak PKM25A. Hromirana rozeta. . Maksimalni radni pritisak: 5 bar. Preporučeni radni pritisak: 3 bar. Minimalni radni pritisak: 1 bar. Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C. Preporučena temperatura vode: 60°C.

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu sa izlivom od 200mm JP523020 - Kliknite za detalje

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu sa izlivom od 200mm JP523020

  Šifra Proizvoda: 74995
  2444 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 37

  Jednoručna slavina za hladnu vodu. Model: JP523020. . Ventil za hladnu vodu. Montaža na zid. Klasa protoka Z - 7 lit/min. NEOPERL® PERLATOR® HONEYCOMB. Pokretni izliv 200mm. Keramički uložak PKM25A. Hromirana rozeta. . Maksimalni radni pritisak: 5 bar. Preporučeni radni pritisak: 3 bar. Minimalni radni pritisak: 1 bar. Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C. Preporučena temperatura vode: 60°C.

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu JP521001 - Kliknite za detalje

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu JP521001

  Šifra Proizvoda: 75002
  2469 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 39

  Jednoručna slavina za hladnu vodu. Model: JP521001. . Montaža na zid. Klasa protoka Z - 7 lit/min. NEOPERL® PERLATOR® HONEYCOMB. Fiksni izliv. Keramički uložak PKM25A. Hromirana rozeta. . Maksimalni radni pritisak: 5 bar. Preporučeni radni pritisak: 3 bar. Minimalni radni pritisak: 1 bar. Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C. Preporučena temperatura vode: 60°C.

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu sa izlivom od 130mm JP531130 - Kliknite za detalje

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu sa izlivom od 130mm JP531130

  Šifra Proizvoda: 74996
  2639 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 36

  Jednoručna slavina za hladnu vodu. Model: JP531130. . Ventil za hladnu vodu. Montiranje na jedan otvor. Klasa protoka Z - 7 lit/min. NEOPERL® PERLATOR® HONEYCOMB. Pokretni izliv 130mm. Keramički uložak PKM25A. . Maksimalni radni pritisak: 5 bar. Preporučeni radni pritisak: 3 bar. Minimalni radni pritisak: 1 bar. Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C. Preporučena temperatura vode: 60°C.

  VENTIL sifona automatski, klik-klak JQ245 - Kliknite za detalje

  VENTIL sifona automatski, klik-klak JQ245

  Šifra Proizvoda: 17157
  2690 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 134

  Šifra dobavljača: JQ245. Jednoručne baterije serije «QUADRO» su zatvarajući, ispusni elementi -. delovi vodovodne instalacije,sa mogućnosću mešanje tople i hladne vode.. Maksimalni pritisak vode: 10 bara. Maksimalna temperatura vode: 90°C. Priključne mere, kao i dimenzije proizvoda saglasni su sa odredbama standarda EN 817:2008, te standarda EN ISO 228-1:2000. Osnovni materijal proizvoda saglasan je standardima EN 1982:1999 (odlivci), EN 12165:2000 (otpresci), kao i standardima JUS C.D2.100 i JUS C.D2.300. ZATVARAJUĆI ELEMENAT: Keramički zatvarač, saglasan testu izdržljivosti po EN 817:2008.. ZAPTIVNI MATERIJALI: Zaptivani materijal (NBR) saglasan je sa standardom EN 681:2002, zaptivni materijal (PTFE) saglasan je sa standardom ASTM D3294.. MASTI I LEPILA: Primenjene masti saglasni su sa standardima DIN 51502 KP2K-25 i ISOL-XBDHB 2. Lepila su sglasni sa standardom DIN 54454.. . .

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu JP541001 - Kliknite za detalje

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu JP541001

  Šifra Proizvoda: 74998
  2690 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 36

  Jednoručna slavina za hladnu vodu. Model: JP541001. . Montiranje na jedan otvor. Klasa protoka Z - 7 lit/min. NEOPERL® PERLATOR® HONEYCOMB. Fiksni izliv. Keramički uložak PKM25A. Mešač sa nepovratnim ventilima NEOPERL®. . Maksimalni radni pritisak: 5 bar. Preporučeni radni pritisak: 3 bar. Minimalni radni pritisak: 1 bar. Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C. Preporučena temperatura vode: 60°C.

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu JP522015 - Kliknite za detalje

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu JP522015

  Šifra Proizvoda: 75003
  2699 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 39

  Jednoručna slavina za hladnu vodu. Model: JP522015. . Montaža na zid. Klasa protoka Z - 7 lit/min. NEOPERL® PERLATOR® HONEYCOMB. Pokretni izliv 150mm. Keramički uložak PKM25A. Hromirana rozeta. . Maksimalni radni pritisak: 5 bar. Preporučeni radni pritisak: 3 bar. Minimalni radni pritisak: 1 bar. Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C. Preporučena temperatura vode: 60°C.

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu JP522020 - Kliknite za detalje

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu JP522020

  Šifra Proizvoda: 75005
  2699 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 39

  Jednoručna slavina za hladnu vodu. Model: JP522020. . Montaža na zid. Klasa protoka Z - 7 lit/min. NEOPERL® PERLATOR® HONEYCOMB. Pokretni izliv 200mm. Keramički uložak PKM25A. Hromirana rozeta. . Maksimalni radni pritisak: 5 bar. Preporučeni radni pritisak: 3 bar. Minimalni radni pritisak: 1 bar. Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C. Preporučena temperatura vode: 60°C.

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu JP522S20 - Kliknite za detalje

  Rosan Jednoručna slavina za hladnu vodu JP522S20

  Šifra Proizvoda: 75006
  2699 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 36

  Jednoručna slavina za hladnu vodu. Model: JP522020. . Montaža na zid. Klasa protoka Z - 7 lit/min. NEOPERL® PERLATOR® HONEYCOMB. Pokretni izliv 200mm. Keramički uložak PKM25A. Hromirana rozeta. . Maksimalni radni pritisak: 5 bar. Preporučeni radni pritisak: 3 bar. Minimalni radni pritisak: 1 bar. Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C. Preporučena temperatura vode: 60°C.  Sve cene sa uračunatim PDV-om. Troškovi dostave se dodatno naplacuju.
  Prikazano 1 - 60 od 385 pronađenih |
  Slavine - Baterije - Armatura | Cene od:
  390 do 34999
    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | napred  

  O Kategoriji: Slavine - Baterije - Armatura

  Gazebo 3 x 3 m Akcija
  Set Aparata za pripremu dorucka Akcija
  Rasprodaja Poslednji Komadi
  Kućni, hotelski, kancelarijski sefovi
  Kucica Za Lutke Sa Lutkama Akcija