Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

POJASEVI STEZNICI

Sortiraj Proizvode:

Suzi Izbor Proizvoda:

Prikazano 0 do 0 od 0  

Kada smo mi dobro onda više možemo da damo onima kojima je potrebno. Zato kada beba pristigne u dom ne bi trebalo da zaboravite da se brinete o sebi. U ovom kutku za mame u ponudi su grudnjak za dojenje, veš, čarape, steznici za trudnice i za porodilje.
Plitke gaćice za trudnice od prijatnog pamuka neće vam stezati stomak dok ste u drugom stanju. Duboke elastične gaćice napravljene su od materijala koji ne iritira kožu i dozvoljava joj da diše. Koristite ih posle porođaja kada je poželjno da imate steznik kako bi se stomak vratio u prvobitno stanje. Osim toga, zbog elastičnosti nećete imati problema sa stalnim pomeranjem uloška.
Brus za dojenje vrlo je praktičan jer se obe korpe otvaraju što znači da ne morate da ga skinete da bi ste podojili bebu u bilo kojim okolnostima. Uz to, od takvog je materijala da neće iritirati vaše bradavice koje budu osetljive tokom perioda dojenja. Za svaki slučaj, korpe brushaltera su elastične što vam omogućava da koristite štitnike za bradavice i uloške za grudi.
U našoj ponudi možete pronaći artikle po kvalitetu poznatih proizvođača: Canpol Babies, Avent, Lorelli Bertoni, BabyJem i druge.

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.