Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

KORPE ZA PIKNIK

Sortiraj Proizvode:
Kliknite za detalje - Cilio Piknik servis za ručavanje sa korpom IDRO za 4 osobe
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Korpa IDRO opremljena je escajgom za 4 osobe, sadrži 4 tanjira i 4 čaše, a dizajnirana je tako da je unutrašnjost kompletno termo-izolovana.

cena: 16056 dinara

šifra: 104006

Ocena Posetilaca(27)
Kliknite za detalje - Cilio Korpa za piknik Rivoli za 4 osobe

Piknik korpa RIVOLI izrađena je od pletenog vrbovog pruća i izuzetno je izdržljiva. Svetlo braon boje, sa unutrašnjošću obloženom kariranim platnom. Na korpi su postavljeni kaišići od kože, kako bi oprema koja dolazi uz korpu, bila bezbedna i pričvršćena.

cena: 16056 dinara

šifra: 103223

Ocena Posetilaca(3)
Kliknite za detalje - CILIO Piknik servis za ručavanje sa korpom Como

Korpa je opremljena sa 4 tanjira, 4 čaše, 4 kompleta escajga i 4 salvete. Korpa je kompletno termoizolovana, tako da će vaša hrana uvek ostati na željenoj temperaturi.

cena: 16056 dinara

šifra: 105050

Ocena Posetilaca(4)
Kliknite za detalje - Cilio Korpa za piknik Varese

Uživajte u opuštajućem pikniku na otvorenom! Za 4 osobe. pletena korpa visokog kvaliteta.

cena: 14856 dinara

šifra: 99166

Ocena Posetilaca(6)
Kliknite za detalje - CILIO Piknik servis za ručavanje sa korpom Salerno

Piknik servis za ručavanje za dve osobe. Atraktivan i praktičan format svetlo braon boje, sa odvojenim termo-izolovanim odeljkom, da vaša hrana uvek ostane na željenoj temperaturi.

cena: 13086 dinara

šifra: 104500

Ocena Posetilaca(3)
Kliknite za detalje - Cilio Korpa za piknik Arolo za 2 osobe

Piknik korpa Arolo izrađena je od pletenog vrbovog pruća i izuzetno je izdržljiva. Svetlo belo-bež boje, sa unutrašnjošću obloženom kariranim platnom. Na korpi su postavljeni kaišići od kože, kako bi oprema koja dolazi uz korpu, bila bezbedna i pričvršćen

cena: 10686 dinara

šifra: 103219

Ocena Posetilaca(4)
Kliknite za detalje - CILIO Piknik servis za ručavanje sa korpom Garda

Korpa GARDA opremljena je escajgom za 4 osobe, sadrži 4 tanjira, četiri staklene čaše i vadičep. Dizajnirana je tako da je čitava unutrašnjost termo-izolovana, što vam garantuje očuvanje željene temperature jela i pića.

RASPRODATO
cena: 13686 dinara

šifra: 103281

Ocena Posetilaca(1)
Kliknite za detalje - CILIO Piknik servis za ručavanje sa korpom Riva

Korpa RIVA opremljena je escajgom za 2 osobe, sadrži dva tanjira i dve čaše, a dizajnirana je tako da je unutrašnjost kompletno termo-izolovana.

RASPRODATO
cena: 13686 dinara

šifra: 103285

Ocena Posetilaca(1)
Prikazano 1 do 8 od 8  

Servisom za rucavanje možete lako da dodate dašak sofisticiranosti i elegancije u svoju kuhinju ili trpezariju, dajući usklađen izgled porodičnim ručkovima, romantičnoj večeri ili svakodnevnim obrocima. Elegantni, ali praktični kompleti za ručavanje i tanjiri savršena su pratnja našem asortimanu činija, pribora za jelo i staklenog posuđa, koji će zadiviti vaše goste raznolikošću i dizajnom. Bilo da je povod useljenje, preuređujete ili samo želite da osvežite stvari, sigurni smo da ćete u našem asortimanu tanjira pronaći nešto što će vam zapeti za oko.
Na raspolaganju su vam servisi za rucavanje ili komadni tanjiri u beloj, crnoj, bež boji, cvetni ili geometrijski motivi, kao i šareni tanjiri, upadljivih, jarkih boja, kvadratnog ili pravougaonog oblika. Oxford tanjiri Quartier Sevilha donose motive inspirisane pločicama Plaza de España, koja se nalazi u Sevilji, dok set tanjira Cena Inglesa, sa istorijskim pejzažima prikazanim u plavim nijansama, vodi na putovanje u prošlost. Luminarc čine prepoznatljivi plitki, duboki i dezertni tanjiri i činije od otpornog kvalitetnog stakla.
Elegantni oblici i čiste linije zasigurno će odgovarati dekoru i stilu vašeg doma. Pažljivo izabran servis za ručavanje trajaće generacijama i savršena je osnova za serviranje vaših omiljenih jela i dodatno uživanje u trpezi. Neki od naših najpopularnijih servisa za ručavanje dolaze kompletima od 18, 20 i 30 delova.

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.