Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

DVOSEDI I TROSEDI

Sortiraj Proizvode:
Kliknite za detalje - Trosed Lamacq
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Trosed od Sibirskog Arisa sa PE trakama. Prefinjen, spoj modernog i tradicionalnog, dizajn, udobnost i jednostavnost obezbediće mu centralno mesto u stanu ili dvorištu. Dimenzije troseda su: 64 x 90 x 247 cm...

cena: 254990 dinara

šifra: 80621

Ocena Posetilaca(57)
Kliknite za detalje - Baštenska Klupa od Drveta FSC Trosed
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Baštenska klupa za tri osobe. Izrađena je od tvrdog drveta eukaliptusa koje je zaštićeno lakom. Otporna je na vremenske uticaje tako da se može koristiti i napolju i unutra. Dimenzije klupe su 160 x 69 x88 cm.

cena: 27999 dinara

šifra: 106543

Ocena Posetilaca(4)
Kliknite za detalje - Baštenski trosed Galant

Elegantan baštenski trosed od čelika i ručno pletenog petana otpornog na vremenske uslove. Dolazi sa luksuznim jastucima za sedenje.

RASPRODATO
cena: 29999 dinara

šifra: 53375

Ocena Posetilaca(111)
Kliknite za detalje - Dvosed Od Ratana PP Royal 5 Safari Brown

Prefinjeno dizajniran dvosed čija je konstrukcija od aluminijuma koji je obložen polipropilenskim prućem. Dimenzije dvoseda su 70 x 122 x 62 cm...

RASPRODATO
cena: 27890 dinara

šifra: 24661

Ocena Posetilaca(175)
Kliknite za detalje - Dvosed Od Wicker Ratana Haberkorn Samos

Dvosed čija je konstrukcija izrađena od aluminijuma koji je obložen punim, plastificiranim, vodootpornim i danas najpopilarnijim Wicker ratanom. Dvosed se može koristiti kako na otvorenom tako i unutra...

RASPRODATO
cena: 18990 dinara

šifra: 20332

Ocena Posetilaca(133)
Kliknite za detalje - Baštenska klupa Agor

Kvalitetna baštenska klupa sa udobnim jastukom za sedenje, izrađena od petana i čelika. Idealna za dvorišta, bašte, terase, kafiće, restorane...

RASPRODATO
cena: 16490 dinara

šifra: 40490

Ocena Posetilaca(85)
Kliknite za detalje - Baštenski dvosed Mediteraneo BWA

Izuzetno kvalitetan i stabilan baštenski dvosed evropskog proizvođača Chi Chairs od metala i tikovine.

RASPRODATO
cena: 15999 dinara

šifra: 84194

Ocena Posetilaca(55)
Kliknite za detalje - Klupa Valencia sa jastukom

Elegantna klupa od petana, sa čeličnom konstrukcijom. Uz klupu dobijate i odgovarajući jastuk za sedenje. Ne zahteva posebno održavanje.

RASPRODATO
cena: 14990 dinara

šifra: 27341

Ocena Posetilaca(92)
Kliknite za detalje - Baštenska klupa Blaster

Kvalitetna baštenska klupa izrađena od petana i čelika. Više klupa se mogu složiti jedna na drugu. Idealna za bašte, terase, kafiće, restorane...

RASPRODATO
cena: 13990 dinara

šifra: 40486

Ocena Posetilaca(97)
Kliknite za detalje - Dvosed PE Lariana Zeleni

Kvalitetan, izdržljiv dvosed napravljena od elastične plastike otporne na spoljne vremenske uslove.

RASPRODATO
cena: 5890 dinara

šifra: 80811

Ocena Posetilaca(56)
Kliknite za detalje - Dvosed PE Lariana Beli

Kvalitetan, izdržljiv dvosed napravljena od elastične plastike otporne na spoljne vremenske uslove.

RASPRODATO
cena: 5490 dinara

šifra: 42133

Ocena Posetilaca(87)
Kliknite za detalje - Baštenska Klupa

Baštenska klupa napravljena je od kvalitetne plastike koja je otporna na atmosferske uticaje (sunce, kišu...) Praktična je i kao takva deo standardne opreme svakog dvorišta. Dimenzije klupe su 114 x 55 x 82 cm...

RASPRODATO
cena: 3750 dinara

šifra: 34831

Ocena Posetilaca(81)
Prikazano 1 do 12 od 12  

Odličan baštenski nameštaj donosi udobnost i funkcionalnost u vaše dvorište ili terasu. Uz prostrani sto i udobne stolice, baštu ili terasu možete pretvoriti u odredište za ručavanje na otvorenom. Opremite trem baštenskom foteljom od pletenog PE ratana i setom od 2, 4 ili 6 klasičnih stolica.
Uz dobru hladovinu i par dodatnih jastuka, to može brzo postati dodatna porodična soba tokom toplih letnjih meseci. Kada se upotpuni odgovarajućim nameštajem za terasu, čak i mali prostori poput balkona i mini bašta mamiće vas napolje. Dobro planiranje će vam pomoći da vaše dvorište postane vaše novo omiljeno mesto za izležavanje, porodični ručak ili druženje i zabavu.
Za dodatnu udobnost potražite jastuke-sedalice za baštenske stolice za sedište i naslon, jednobojne ili u šarenim dezenima.
Vek trajanja svog nameštaja, produžićete čuvanjem na zaštićenom mestu van sezone. Garaža, podrum ili šupa štitiće nameštaj, kako bi se sprečila oštećenja ili dodatno habanje. Čak i najotporniji baštenski nameštaj, poput stolica od tikovine ili garnitura od kovanog gvožđa, trajaće duže ako se prekrije ceradom ili stavi u skladište kada se ne koristi. Ako vam je prostor za odlaganje ograničen, potražite stolice koje su sklopive ili se lako mogu rastaviti za kompaktno odlaganje. Stolice koje se mogu slagati jedna u drugu takođe mogu pomoći u maksimiziranju prostora za odlaganje kada se sezona završi.
Kako biste maksimalno iskoristili svoj prostor i budžet, potražite multifunkcionalne komade nameštaja. Komadi koji služe u više svrha mogu eliminisati potrebu za kupovinom dodatnog nameštaja i ostaviti više prostora za vaše omiljene aktivnosti na otvorenom. Na primer, stolice sa podesivim položajem naslona koje se mogu spustiti do nivoa ležaljke, ili tabure koji može biti dodatno sedište za goste. Jednostavna klupa sa prostorom za odlaganje jastuka može da stoji samostalno ili uz trpezarijski sto na otvorenom. Izaberite nameštaj za terasu imajući na umu njegovu funkciju i namenu, kako biste u potpunosti iskoristili otvoreni prostor koji želite često da koriste.
Neka vaša bašta, terasa ili trem bude vaše novo omiljeno mesto za odmor i druženje uz baštenske stolove i stolice iz naše ponude.

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.