Aparati za Kafu

Espresso, Ristretto, Espresso Macchiato, Caf Crème, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte...
Zaljubljenik ste u kafu koji voli da bude u toku? Ili ste u potrazi za novim, boljim automatskim aparatom za espresso kafu za svoj dom? Evo nekih informacija i parametara, kako biste bolje razumeli ta ove maine mogu da ponude, a koji vam mogu olakati izbor. Kafe aparati se razlikuju po razliitim opcijama pića koja mogu da pripreme, veliini, snazi, kapacitetu. Naposletku, razliku pravi i svota novca koju za dodatne funkcionalnosti elite da odvojite.
Za ljubitelje filter kafe, tu su aparati poznatih brendova Iskra, Tefal, Colossus, Zilan i drugi. Ako su sve to elite skromna pića poput klasinih espreso kafa u kafiću, jeftina maina će zavriti posao. Meutim, malo vei budet ima svojih prednosti. Takav je sluaj sa aparatima DeLonghi, poput modela Dedica, koji ima moć da izvue puno ukusa iz fino mlevenih i blago prenih zrna kafe, to je odlika koja prevazilazi mogućnosti jeftinijih proizvoaa aparata za espresso.
Nescafe Dolce Gusto aparati za kafu, moderne su kompaktne maine, ali ne dozvolite da vas zavara njihova veliina. Sa 1.5kW snage i pritiskom do 15 bara, sposobni su da naprave preko 30 vrsta toplih i hladnih vrsta kafa i ajeva. Ono to pomae majunom Dolce Gusto da izgleda jo manje, jeste njegovo zaobljeno telo i kruna glava nalik kugli. Jedinstveni oblik ove maine prenosi razigran, gotovo sladak karakter na enterijer, u poreenju sa prosenim kutijastim aparatima koji zauzmu veći deo radne ploe u kuhinji.
Aparati koji se izdvajaju po svojoj automatizaciji kompletnog procesa pripreme kafe, od mlevenja, pripremanja kafe i automatskog ienja aparata, su Krups i Bosch. Ovi brendovi, poznati su po obilju funkcionalnosti, raznolikosti napitaka na bazi kafe koji se u njima nogu pripremiti, kao i mogunosti ugradnje ureaja u kuhinjske elemente, po emu se izdvajaju ugradni Bosch aparati za espresso.

Artikal ne postoji u bazi.

Sve cene sa PDV-om. Trokovi dostave nisu uračunati u cenu.