• Vaša korpa je trenutno prazna.
  Prikazano 181 - 240 od 315 proizvoda iz kategorije: Stolice Za Hranjenje Bebe
    nazad | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6  | napred  
  Sortiraj Proizvode:
  Peg Perego Stolica za hranjenje bebe Rialto Mela - Kliknite za detalje

  Peg Perego Stolica za hranjenje bebe Rialto Mela

  Šifra Proizvoda: 33792
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9119 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 77

  Dečja stolica/podizač/buster za hranjenje. Uzrast: 6m+. Dezen: Mela. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na 1. velikoj slici i naveden u karakteristikama.. Predviđena je za postavljenje na trpezarijsku stolicu za odrasle. Pomaže da dete na odgovarajućoj visini sedi za stolom. Visinski je podesiva u 5 položaja: 6 - 18 cm iznad sedišta stolice na koju se postavlja. Poslužavnik se može ukloniti. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Kaiševi za pričvršćivanje za trpezarijsku stolicu. Sklapanje/rasklapanje je jednostavno što je čini idealnom i za nošenje van kuće. Dimenzije rasklopljene stolice: 38 x 45 x 45.5 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 37.5 x 38 x 13.5 cm. Masa stolice: 3 kg.

  Peg Perego Stolica za hranjenje bebe Rialto Arancia - Kliknite za detalje

  Peg Perego Stolica za hranjenje bebe Rialto Arancia

  Šifra Proizvoda: 33793
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9119 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 94

  Dečja stolica/podizač/buster za hranjenje. Uzrast: 6m+. Dezen: Arancia. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na 1. velikoj slici i naveden u karakteristikama.. Predviđena je za postavljenje na trpezarijsku stolicu za odrasle. Pomaže da dete na odgovarajućoj visini sedi za stolom. Visinski je podesiva u 5 položaja: 6 - 18 cm iznad sedišta stolice na koju se postavlja. Poslužavnik se može ukloniti. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Kaiševi za pričvršćivanje za trpezarijsku stolicu. Sklapanje/rasklapanje je jednostavno što je čini idealnom i za nošenje van kuće. Dimenzije rasklopljene stolice: 38 x 45 x 45.5 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 37.5 x 38 x 13.5 cm. Masa stolice: 3 kg.

  Peg Perego Stolica za hranjenje bebe Rialto Licorice - Kliknite za detalje

  Peg Perego Stolica za hranjenje bebe Rialto Licorice

  Šifra Proizvoda: 33794
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9119 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 66

  Dečja stolica/podizač/buster za hranjenje. Uzrast: 6m+. Dezen: Licorice. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na 1. velikoj slici i naveden u karakteristikama.. Predviđena je za postavljenje na trpezarijsku stolicu za odrasle. Pomaže da dete na odgovarajućoj visini sedi za stolom. Visinski je podesiva u 5 položaja: 6 - 18 cm iznad sedišta stolice na koju se postavlja. Poslužavnik se može ukloniti. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Kaiševi za pričvršćivanje za trpezarijsku stolicu. Sklapanje/rasklapanje je jednostavno što je čini idealnom i za nošenje van kuće. Dimenzije rasklopljene stolice: 38 x 45 x 45.5 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 37.5 x 38 x 13.5 cm. Masa stolice: 3 kg.

  Stolica za bebu Lorelli Primo Green Mushrooms 10100051721 - Kliknite za detalje

  Stolica za bebu Lorelli Primo Green Mushrooms 10100051721

  Šifra Proizvoda: 55008
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9299 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 41

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 6m+. Dezen: Green Mushrooms. Pogodna za hranjenje i igru. Čvrsta, stabilna konstrukcija. Materijal presvlake sedišta od PVC-a, jednostavan za čišćenje i održavanje. Integrisani sigurnosni pojasevi na sedištu. Nagib naslona se podešava u jedan od tri moguća položaja. Oslonac za noge. Visina stolice se podeševa u jedan od tri moguća položaja. Dva poslužavnika: gornji se može skinuti i ima mesto za čašu. Pozicija poslužavnikka se podešava u jedan od tri moguća položaja. Točkići na zadnjim nogarima olakšavaju pomeranje stolice. Korpa među nogarima. Lako se sklapa, kompaktna kada je sklopljena. Nosivost: 15 kg. Masa stolice: 8.55 kg.

  Bertoni Lorelli Stolica za hranjenje beba Primo Pink bear 10100051511 - Kliknite za detalje

  Bertoni Lorelli Stolica za hranjenje beba Primo Pink bear 10100051511

  Šifra Proizvoda: 40090
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9599 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 165

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 4m+. Dezen: Pink bear. Pogodna za hranjenje i igru. Čvrsta, stabilna konstrukcija. Materijal presvlake sedišta od PVC-a, jednostavan za čišćenje i održavanje. Integrisani sigurnosni pojasevi na sedištu. Nagib naslona se podešava u jedan od tri moguća položaja. Oslonac za noge. Visina stolice se podeševa u jedan od tri moguća položaja. Dva poslužavnika: gornji se može skinuti i ima mesto za čašu. Pozicija poslužavnikka se podešava u jedan od tri moguća položaja. Točkići na zadnjim nogarima olakšavaju pomeranje stolice. Korpa među nogarima. Lako se sklapa, kompaktna kada je sklopljena.

  Lorelli Stolica za bebu Primo Green Cute Bear - Kliknite za detalje

  Lorelli Stolica za bebu Primo Green Cute Bear

  Šifra Proizvoda: 69458
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9750 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 46

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 4m+. Dezen: Green Cute Bear. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama.. Pogodna za hranjenje i igru. Čvrsta, stabilna konstrukcija. Materijal presvlake sedišta od PVC-a, jednostavan za čišćenje i održavanje. Integrisani sigurnosni pojasevi na sedištu. Nagib naslona se podešava u jedan od tri moguća položaja. Oslonac za noge. Visina stolice se podeševa u jedan od tri moguća položaja. Dva poslužavnika: gornji se može skinuti i ima mesto za čašu. Pozicija poslužavnikka se podešava u jedan od tri moguća položaja. Točkići na zadnjim nogarima olakšavaju pomeranje stolice. Korpa među nogarima. Lako se sklapa, kompaktna kada je sklopljena.

  Lorelli Bebi stolica Primo Beige ZaZa - Kliknite za detalje

  Lorelli Bebi stolica Primo Beige ZaZa

  Šifra Proizvoda: 69459
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9750 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 38

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 4m+. Dezen: Beige ZaZa. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama.. Pogodna za hranjenje i igru. Čvrsta, stabilna konstrukcija. Materijal presvlake sedišta od PVC-a, jednostavan za čišćenje i održavanje. Integrisani sigurnosni pojasevi na sedištu. Nagib naslona se podešava u jedan od tri moguća položaja. Oslonac za noge. Visina stolice se podeševa u jedan od tri moguća položaja. Dva poslužavnika: gornji se može skinuti i ima mesto za čašu. Pozicija poslužavnikka se podešava u jedan od tri moguća položaja. Točkići na zadnjim nogarima olakšavaju pomeranje stolice. Korpa među nogarima. Lako se sklapa, kompaktna kada je sklopljena.

  Lorelli Bebi stolica Primo Yellow Cute Owls - Kliknite za detalje

  Lorelli Bebi stolica Primo Yellow Cute Owls

  Šifra Proizvoda: 69460
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9750 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 38

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 4m+. Dezen: Yellow Cute Owls. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama.. Pogodna za hranjenje i igru. Čvrsta, stabilna konstrukcija. Materijal presvlake sedišta od PVC-a, jednostavan za čišćenje i održavanje. Integrisani sigurnosni pojasevi na sedištu. Nagib naslona se podešava u jedan od tri moguća položaja. Oslonac za noge. Visina stolice se podeševa u jedan od tri moguća položaja. Dva poslužavnika: gornji se može skinuti i ima mesto za čašu. Pozicija poslužavnikka se podešava u jedan od tri moguća položaja. Točkići na zadnjim nogarima olakšavaju pomeranje stolice. Korpa među nogarima. Lako se sklapa, kompaktna kada je sklopljena.

  Bertoni Stolica za hranjenje beba Primo Blue bunny - Kliknite za detalje

  Bertoni Stolica za hranjenje beba Primo Blue bunny

  Šifra Proizvoda: 40088
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9799 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 76

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 4m+. Dezen: Blue bunny. Pogodna za hranjenje i igru. Čvrsta, stabilna konstrukcija. Materijal presvlake sedišta od PVC-a, jednostavan za čišćenje i održavanje. Integrisani sigurnosni pojasevi na sedištu. Nagib naslona se podešava u jedan od tri moguća položaja. Oslonac za noge. Visina stolice se podeševa u jedan od tri moguća položaja. Dva poslužavnika: gornji se može skinuti i ima mesto za čašu. Pozicija poslužavnikka se podešava u jedan od tri moguća položaja. Točkići na zadnjim nogarima olakšavaju pomeranje stolice. Korpa među nogarima. Lako se sklapa, kompaktna kada je sklopljena.

  Bertoni Lorelli Stolica za hranjenje beba Primo Green jungle - Kliknite za detalje

  Bertoni Lorelli Stolica za hranjenje beba Primo Green jungle

  Šifra Proizvoda: 40089
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9799 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 144

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 4m+. Dezen: Green jungle. Pogodna za hranjenje i igru. Čvrsta, stabilna konstrukcija. Materijal presvlake sedišta od PVC-a, jednostavan za čišćenje i održavanje. Integrisani sigurnosni pojasevi na sedištu. Nagib naslona se podešava u jedan od tri moguća položaja. Oslonac za noge. Visina stolice se podeševa u jedan od tri moguća položaja. Dva poslužavnika: gornji se može skinuti i ima mesto za čašu. Pozicija poslužavnikka se podešava u jedan od tri moguća položaja. Točkići na zadnjim nogarima olakšavaju pomeranje stolice. Korpa među nogarima. Lako se sklapa, kompaktna kada je sklopljena.

  Hauck stolica za hranjenje Up&Down M Circus 660270 - Kliknite za detalje

  Hauck stolica za hranjenje Up&Down M Circus 660270

  Šifra Proizvoda: 10303
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9830 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 95

  Metalna konstrukcija sa plastičnim ojačanjima. Podesiva visina, 7 pozicija. Flat sklapanje. Visoki podesivi naslon, 3 položaja. Pojasevi sa vezivanjem u 5 tačaka. Prostran skidajući poslužavnik sa delom za čašu ili flašicu. Podesiv oslonac za noge. Prostrana korpa za sitnice i igračke. 2 točkića. Dimenzije. Dimenzije sedišta : 30cm x 25 cm. Dužina naslona: 50 cm. Rasklopljena : 104 x 52 x 75cm. Sklopljena : 25 x52 x 93cm. Težina : 8.5 kg. TÜV sertifikat. Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja porudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  Hauck stolica za hranjenje Up&Down M Zoo 660287 - Kliknite za detalje

  Hauck stolica za hranjenje Up&Down M Zoo 660287

  Šifra Proizvoda: 10304
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9830 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 77

  Metalna konstrukcija sa plastičnim ojačanjima. Podesiva visina, 7 pozicija. Flat sklapanje. Visoki podesivi naslon, 3 položaja. Pojasevi sa vezivanjem u 5 tačaka. Prostran skidajući poslužavnik sa delom za čašu ili flašicu. Podesiv oslonac za noge. Prostrana korpa za sitnice i igračke. 2 točkića. Dimenzije. Dimenzije sedišta : 30cm x 25 cm. Dužina naslona: 50 cm. Rasklopljena : 104 x 52 x 75cm. Sklopljena : 25 x52 x 93cm. Težina : 8.5 kg. TÜV sertifikat. Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja porudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  Primebebe Hranilica Yummy Red - Kliknite za detalje

  Primebebe Hranilica Yummy Red

  Šifra Proizvoda: 20984
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9890 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 170

  Hranilica je namenjena deci od 6 meseci ili više. Oslonac za leđa podesiv u 3 pozicije. Visina sedenja u 5 pozicija. Dvostruka tacna za jednostavno čišćenje. Točkići na zadnjim točkovima olakšavaju pomeranje. Sklopljena hranilica može samostalno stajati. Hranilica odgovara evropskim standardima EN 14988.

  LORELLI Stolica za hranjenje PRIMO Yellow Bear - Kliknite za detalje

  LORELLI Stolica za hranjenje PRIMO Yellow Bear

  Šifra Proizvoda: 80516
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9950 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 38

  Linija proizvođača: Lorelli Classic. Šifra proizvođača: 10100051919. Uzrast: 6m+. Nosivost: 15kg. Težina stolice: 8.6kg. Boja: žuta. Materijal: aluminijumski ram, PVC navlaka, kvalitetna plastika. Dimenzije: 60 x 102/70 x 112/40 cm. Podesiv naslon sedišta do ležećeg položaja. Sedište podesivo po visini. Sigurnosni pojasevi u 5 tačaka. Podesivo odmorište za noge. Točkovi sa kočnicama za lako pomeranje. 2 tacne. Podešavanje položaja tacne. Gornja prenosiva tacna. Nosač za flašice i šolje na tacni. Tacne se mogu potpuno skinuti i odložiti na mesto određeno za to na zadnjim nogama stolice. Korpa za sitnice. Jednostavno se sklapa i rasklapa. Jednostavno za održavanje. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slici 1 i naveden u karakteristikama..

  LORELLI Stolica za hranjenje PRIMO Beige Elephant - Kliknite za detalje

  LORELLI Stolica za hranjenje PRIMO Beige Elephant

  Šifra Proizvoda: 84062
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9950 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 38

  Hranilica. Šifra proizvođača: 10100051918. Linija proizvođača: Lorelli Classic. Uzrast: 6m+. Nosivost: 15kg. Težina stolice: 8.6kg. Boja: bež. Dezen: Beige Elephant. Materijal: aluminijumski ram, PVC navlaka, kvalitetna plastika. Dimenzije: 60 x 102/70 x 112/40 cm. Podesiv naslon sedišta do ležećeg položaja. Sedište podesivo po visini. Sigurnosni pojasevi u 5 tačaka. Podesivo odmorište za noge. Točkovi sa kočnicama za lako pomeranje. 2 tacne. Podešavanje položaja tacne. Gornja prenosiva tacna. Nosač za flašice i šolje na tacni. Tacne se mogu potpuno skinuti i odložiti na mesto određeno za to na zadnjim nogama stolice. Korpa za sitnice. Jednostavno se sklapa i rasklapa. Jednostavno za održavanje. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slici 1 i naveden u karakteristikama..

  LORELLI Stolica za hranjenje PRIMO Green Indians - Kliknite za detalje

  LORELLI Stolica za hranjenje PRIMO Green Indians

  Šifra Proizvoda: 84063
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9950 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 38

  Hranilica. Šifra proizvođača: 10100051920. Linija proizvođača: Lorelli Classic. Uzrast: 6m+. Nosivost: 15kg. Težina stolice: 8.6kg. Boja: zelena. Dezen: Green Indians. Materijal: aluminijumski ram, PVC navlaka, kvalitetna plastika. Dimenzije: 60 x 102/70 x 112/40 cm. Podesiv naslon sedišta do ležećeg položaja. Sedište podesivo po visini. Sigurnosni pojasevi u 5 tačaka. Podesivo odmorište za noge. Točkovi sa kočnicama za lako pomeranje. 2 tacne. Podešavanje položaja tacne. Gornja prenosiva tacna. Nosač za flašice i šolje na tacni. Tacne se mogu potpuno skinuti i odložiti na mesto određeno za to na zadnjim nogama stolice. Korpa za sitnice. Jednostavno se sklapa i rasklapa. Jednostavno za održavanje. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slici 1 i naveden u karakteristikama..

  LORELLI Stolica za hranjenje PRIMO White Bear Party - Kliknite za detalje

  LORELLI Stolica za hranjenje PRIMO White Bear Party

  Šifra Proizvoda: 84064
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9950 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 37

  Hranilica. Šifra proizvođača: 10100051921. Linija proizvođača: Lorelli Classic. Uzrast: 6m+. Nosivost: 15kg. Težina stolice: 8.6kg. Boja: belo-sivo. Dezen: White Bear Party. Materijal: aluminijumski ram, PVC navlaka, kvalitetna plastika. Dimenzije: 60 x 102/70 x 112/40 cm. Podesiv naslon sedišta do ležećeg položaja. Sedište podesivo po visini. Sigurnosni pojasevi u 5 tačaka. Podesivo odmorište za noge. Točkovi sa kočnicama za lako pomeranje. 2 tacne. Podešavanje položaja tacne. Gornja prenosiva tacna. Nosač za flašice i šolje na tacni. Tacne se mogu potpuno skinuti i odložiti na mesto određeno za to na zadnjim nogama stolice. Korpa za sitnice. Jednostavno se sklapa i rasklapa. Jednostavno za održavanje. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slici 1 i naveden u karakteristikama..

  Chicco Stolica Jazzy 7902448 - Kliknite za detalje

  Chicco Stolica Jazzy 7902448

  Šifra Proizvoda: 8892
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 90

  Grupa : 6m+ (od 6 meseci tj. od kada dete počne da sedi). Boja : 48 Light Blue - teget. Trendi dizajn. Ultra-lagan ram. Poslužavnik se skida. Navlaka za sedište se skida. Sedište ima 5 tačaka oslonca. Mehanizam lakog sklapanja. Dimenzije sklopljene stolice : 16 x 99 cm. Dimenzije rasklopljene stolice : 58 x 88 x 102 cm. Težina stolice : 5,70 kg.

  Chicco Stolica Jazzy 7902470 - Kliknite za detalje

  Chicco Stolica Jazzy 7902470

  Šifra Proizvoda: 8894
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 79

  Grupa : 6m+ (od 6 meseci tj. od kada dete počne da sedi). Boja : 70 Red - crvena. Trendi dizajn. Ultra-lagan ram. Poslužavnik se skida. Navlaka za sedište se skida. Sedište ima 5 tačaka oslonca. Mehanizam lakog sklapanja. Dimenzije sklopljene stolice : 16 x 99 cm. Dimenzije rasklopljene stolice : 58 x 88 x 102 cm. Težina stolice : 5,70 kg.

  Bertoni Hranilica za bebu Elite Captain Blue 10100141340 - Kliknite za detalje

  Bertoni Hranilica za bebu Elite Captain Blue 10100141340

  Šifra Proizvoda: 33251
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 67

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 4m+. Dezen: Captain Blue. Pogodna za hranjenje i igru. Čvrsta, stabilna konstrukcija. Materijal presvlake sedišta od PVC-a, jednostavan za čišćenje i održavanje. Integrisani sigurnosni pojasevi na sedištu. Nagib naslona se podešava u jedan od tri moguća položaja. Oslonac za noge. Visina stolice se podeševa u jedan od tri moguća položaja. Dva poslužavnika: gornji se može skinuti i ima mesto za čašu. Pozicija poslužavnikka se podešava u jedan od tri moguća položaja. Točkići na zadnjim nogarima olakšavaju pomeranje stolice. Korpa među nogarima. Lako se sklapa, kompaktna kada je sklopljena.

  Bertoni Hranilica za bebu Elite Dark Rose Cherry 10100141416 - Kliknite za detalje

  Bertoni Hranilica za bebu Elite Dark Rose Cherry 10100141416

  Šifra Proizvoda: 33252
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 65

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 4m+. Dezen: Dark Rose Cherry. Pogodna za hranjenje i igru. Čvrsta, stabilna konstrukcija. Materijal presvlake sedišta od PVC-a, jednostavan za čišćenje i održavanje. Integrisani sigurnosni pojasevi na sedištu. Nagib naslona se podešava u jedan od tri moguća položaja. Oslonac za noge. Visina stolice se podeševa u jedan od tri moguća položaja. Dva poslužavnika: gornji se može skinuti i ima mesto za čašu. Pozicija poslužavnikka se podešava u jedan od tri moguća položaja. Točkići na zadnjim nogarima olakšavaju pomeranje stolice. Korpa među nogarima. Lako se sklapa, kompaktna kada je sklopljena.

  Bertoni Hranilica za bebu Elite Green Apple 10100141417 - Kliknite za detalje

  Bertoni Hranilica za bebu Elite Green Apple 10100141417

  Šifra Proizvoda: 33253
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 64

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 4m+. Dezen: Green Apple. Pogodna za hranjenje i igru. Čvrsta, stabilna konstrukcija. Materijal presvlake sedišta od PVC-a, jednostavan za čišćenje i održavanje. Integrisani sigurnosni pojasevi na sedištu. Nagib naslona se podešava u jedan od tri moguća položaja. Oslonac za noge. Visina stolice se podeševa u jedan od tri moguća položaja. Dva poslužavnika: gornji se može skinuti i ima mesto za čašu. Pozicija poslužavnikka se podešava u jedan od tri moguća položaja. Točkići na zadnjim nogarima olakšavaju pomeranje stolice. Korpa među nogarima. Lako se sklapa, kompaktna kada je sklopljena.

  Bertoni Hranilica za bebu Elite Blue Baby Owl - Kliknite za detalje

  Bertoni Hranilica za bebu Elite Blue Baby Owl

  Šifra Proizvoda: 33254
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 72

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 4m+. Dezen: Blue Baby Owl. Pogodna za hranjenje i igru. Čvrsta, stabilna konstrukcija. Materijal presvlake sedišta od PVC-a, jednostavan za čišćenje i održavanje. Integrisani sigurnosni pojasevi na sedištu. Nagib naslona se podešava u jedan od tri moguća položaja. Oslonac za noge. Visina stolice se podeševa u jedan od tri moguća položaja. Dva poslužavnika: gornji se može skinuti i ima mesto za čašu. Pozicija poslužavnikka se podešava u jedan od tri moguća položaja. Točkići na zadnjim nogarima olakšavaju pomeranje stolice. Korpa među nogarima. Lako se sklapa, kompaktna kada je sklopljena.

  Bertoni Hranilica za bebu Elite Grey Bears 10100141419 - Kliknite za detalje

  Bertoni Hranilica za bebu Elite Grey Bears 10100141419

  Šifra Proizvoda: 33255
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 240

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 4m+. Dezen: Grey Bears. Pogodna za hranjenje i igru. Čvrsta, stabilna konstrukcija. Materijal presvlake sedišta od PVC-a, jednostavan za čišćenje i održavanje. Integrisani sigurnosni pojasevi na sedištu. Nagib naslona se podešava u jedan od tri moguća položaja. Oslonac za noge. Visina stolice se podeševa u jedan od tri moguća položaja. Dva poslužavnika: gornji se može skinuti i ima mesto za čašu. Pozicija poslužavnikka se podešava u jedan od tri moguća položaja. Točkići na zadnjim nogarima olakšavaju pomeranje stolice. Korpa među nogarima. Lako se sklapa, kompaktna kada je sklopljena.

  Chipolino Visoka Stolica Pingo yellow - Kliknite za detalje

  Chipolino Visoka Stolica Pingo yellow

  Šifra Proizvoda: 11699
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10020 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 74

  PVC materijal na sedištu za lako čišćenje. Tacna za hranjenje se skida radi lakšeg čišćenja. Zglobna tacna za hranjenje - 3 položaja (napred-nazad). 5-položaja po visini za sedište. Zadnji točkići mogu da se zakoče. 3 položaja naslona. Korpa za prateću bebi opremu. Boja je žuta sa aplikacijama pingvina..

  Chipolino Visoka Stolica Pingo blue - Kliknite za detalje

  Chipolino Visoka Stolica Pingo blue

  Šifra Proizvoda: 8969
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10020 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Moguće plaćanje pouzećem.
  Broj ocena: 78

  Grupa : 6m+ (od 6 meseci tj. od kada dete počne da sedi). Boja : plava (vidi prvu sliku - ostale slike su samo pokazatelji funkcionalnosti stolice ). Tacna za hranu se lako uklanja. 3 pozicije tacne. Visina sedišta podesiva u 5 pozicija. Zadnji točkovi sa kočnicom. 3 položaja naslona. Velika korpa. Jednostavna za održavanje. Jednostavno čišćenje sedišta. . Zbog velike potražnje Chipolino proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja porudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  Chipolino Visoka Stolica Pingo pink - Kliknite za detalje

  Chipolino Visoka Stolica Pingo pink

  Šifra Proizvoda: 8970
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10020 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Moguće plaćanje pouzećem.
  Broj ocena: 69

  Grupa : 6m+ (od 6 meseci tj. od kada dete počne da sedi). Boja : roze (vidi prvu sliku - ostale slike su samo pokazatelji funkcionalnosti stolice ). Tacna za hranu se lako uklanja. 3 pozicije tacne. Visina sedišta podesiva u 5 pozicija. Zadnji točkovi sa kočnicom. 3 položaja naslona. Velika korpa. Jednostavna za održavanje. Jednostavno čišćenje sedišta. . Zbog velike potražnje Chipolino proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja porudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  KIKKA BOO Stolica za hranjenje FAMILIA CIELO Clouds - Kliknite za detalje

  KIKKA BOO Stolica za hranjenje FAMILIA CIELO Clouds

  Šifra Proizvoda: 72434
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10215 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 38

  Šifra proizvođača: 31004010014. Uzrast: 9m+. Dimenzije: 50x28x62,5cm. Masa: 7kg. Dezen: Clouds. 5 pozicija visine. 3 pozicije naslona sedišta. Podesiv naslon za noge. Sigurnosni pojas. Dvoslojni pult lak za održavanje. Držač za šolju. Lako za sklapanje.

  KIKKA BOO Stolica za hranjenje FAMILIA CIELO Stars - Kliknite za detalje

  KIKKA BOO Stolica za hranjenje FAMILIA CIELO Stars

  Šifra Proizvoda: 72435
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10215 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 39

  Šifra proizvođača: 31004010015. Uzrast: 9m+. Dimenzije: 50x28x62,5cm. Masa: 7kg. Dezen: Stars (slika 1). 5 pozicija visine. 3 pozicije naslona sedišta. Podesiv naslon za noge. Sigurnosni pojas. Dvoslojni pult lak za održavanje. Držač za šolju. Lako za sklapanje.

  KIKKA BOO Stolica za hranjenje FAMILIA CIELO Drops - Kliknite za detalje

  KIKKA BOO Stolica za hranjenje FAMILIA CIELO Drops

  Šifra Proizvoda: 72436
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10215 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 39

  Šifra proizvođača: 31004010016. Uzrast: 9m+. Dimenzije: 50x28x62,5cm. Masa: 7kg. Dezen: Drops (slika 1). 5 pozicija visine. 3 pozicije naslona sedišta. Podesiv naslon za noge. Sigurnosni pojas. Dvoslojni pult lak za održavanje. Držač za šolju. Lako za sklapanje.

  Chipolino 360 Stolica Za Hranjenje Za Devojčice - Kliknite za detalje

  Chipolino 360 Stolica Za Hranjenje Za Devojčice

  Šifra Proizvoda: 8821
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10304 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Moguće plaćanje pouzećem.
  Broj ocena: 92

  Grupa : 6m+ (od 6 meseci kada beba počne da sedi). Velika baza radi bolje stabilnosti. Pneumatski mehanizam za podešavanje visine stolice. Naslon ima mogućnost podešavanja u tri pozicije. Ima točkove za lakše pomeranje. Sedište se rotira za 360 stepeni. Poslužavnik se skida i može se prati u mašini za sudove. Sedište od PVC materijala radi lakšeg čišćenja.

  Chipolino 360 Stolica Za Hranjenje Za Dečake - Kliknite za detalje

  Chipolino 360 Stolica Za Hranjenje Za Dečake

  Šifra Proizvoda: 8822
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10304 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Moguće plaćanje pouzećem.
  Broj ocena: 113

  Grupa : 6m+ (od 6 meseci kada beba počne da sedi). Velika baza radi bolje stabilnosti. Pneumatski mehanizam za podešavanje visine stolice. Naslon ima mogućnost podešavanja u tri pozicije. Ima točkove za lakše pomeranje. Sedište se rotira za 360 stepeni. Poslužavnik se skida i može se prati u mašini za sudove. Sedište od PVC materijala radi lakšeg čišćenja.

  Chipolino 360 Stolica Za Hranjenje Stars - Kliknite za detalje

  Chipolino 360 Stolica Za Hranjenje Stars

  Šifra Proizvoda: 13763
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10304 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 101

  Dečja stolica za hranjenje. Uzrast: 6m+ (6 meseci i više). Dezen: stars - zvezdice. Široka osnova za veću stabilnost. Pneumatski mehanizam za podešavanje po visini. 3 položaja naslona. Točkići za veću pokretljivost. Sedište se okreće za 360 stepeni. 5-položajni sigurnosni pojas. Gornja tacna se skida i može se oprati u mašini za pranje posuđa. Udobno sedište koje se lako čisti. Zbog velike potražnje Chipolino proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja narudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  Chipolino 360 Stolica Za Hranjenje Flowers - Kliknite za detalje

  Chipolino 360 Stolica Za Hranjenje Flowers

  Šifra Proizvoda: 13764
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10304 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 135

  Dečja stolica za hranjenje. Uzrast: 6m+ (6 meseci i više). Dezen: flowers - cvetići. Široka osnova za veću stabilnost. Pneumatski mehanizam za podešavanje po visini. 3 položaja naslona. Točkići za veću pokretljivost. Sedište se okreće za 360 stepeni. 5-položajni sigurnosni pojas. Gornja tacna se skida i može se oprati u mašini za pranje posuđa. Udobno sedište koje se lako čisti. Zbog velike potražnje Chipolino proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja narudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  Chicco Stolica za hranjenje bebe Pocket Lunch Iceberg 04079341900000 - Kliknite za detalje

  Chicco Stolica za hranjenje bebe Pocket Lunch Iceberg 04079341900000

  Šifra Proizvoda: 40364
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10490 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 155

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 6 - 36 meseci. Dezen: Iceberg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama. Ostale slike su, takođe, prikaz funkcionalnosti proizvoda.. Udobno, postavljeno sedište širine 38 cm. Sigurnosni pojasevi sa 5 tačaka vezivanja, podesivi. Naslon podesiv u 3 položaja po nagibu. Oslonac za noge. Korpa za igračke, sitnice. Poslužavnik sa mestom za čašu je podesiv po dubini i odvojiv od stolice. Kompaktna kada se sklopi. Ručka za nošenje. Dimenzije rasklopljene stolice: 83 x 57 x 102 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 57 x 25 x 70 cm. Masa stolice: 5.3 kg.

  Hauck Stolica za hranjenje Up&Down 11 Circus red 660515 - Kliknite za detalje

  Hauck Stolica za hranjenje Up&Down 11 Circus red 660515

  Šifra Proizvoda: 15224
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 93

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Dezen: Circus red. Uzrast: 6m+, kada dete počne samostalno da sedi. Maksimalna podržana masa: 15 kg. Dimenzije rasklopljene stolice: visina 111 cm, širina 58 cm, dužina 111 cm. Dimenzije sklopljene stolice: visina 28 cm, širina 55 cm, dužina 97 cm. Dimenzije sedišta: visina naslona 50 cm, sedište 30 x 25 cm. 3 pozicije nagiba naslona: od 96° do 122°. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Oslonac za noge podesiv u 3 položaja. Visina sedišta podesiva u 7 položaja: 40 cm, 42 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 64 cm. 2 točkića sa zadnje strane za lakše pomeranje stolice. Napravljena od materijala koji se lako održavaju (polyester). Poslužavnik sa mestom za čašu koji se može ukloniti i prati. Navlaka se skida i pere. Prostana korpa za odlaganje igračaka. Sklopljema zauzima malo prostora. Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja porudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  Giordani Stolica za hranjenje NeoPappa red GIO243J.154 - Kliknite za detalje

  Giordani Stolica za hranjenje NeoPappa red GIO243J.154

  Šifra Proizvoda: 15235
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 95

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 6m+, kada dete počne samostalno da sedi. Boja: crvena (pogledati 1. veliku sliku, ostale slike su samo prikaz funkcionalnosti proizvoda). Maksimalna podržana masa: 15 kg (aproksimativno do 36 meseci). Dimenzije rasklopljene stolice: 103 x 60 x 76 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 86 x 60 x 32 cm. Naslon podesiv u 3 položaja. Podesiva u 2 visine. Točkići sa kočnicama za lako premeštanje. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Napravljena od materijala koji se lako održavaju. Klizajući poslužavnik sa tri položaja koji se lako uklanja. Navlaka se skida i pere. Praktična korpa za odlaganje stvari. Jednostavno i kompaktno sklapanje. Sklopljema zauzima malo prostora. Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja narudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  Giordani Stolica za hranjenje NeoPappa orange GIO243J.155 - Kliknite za detalje

  Giordani Stolica za hranjenje NeoPappa orange GIO243J.155

  Šifra Proizvoda: 15237
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 75

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 6m+, kada dete počne samostalno da sedi. Boja: narandžasta. Maksimalna podržana masa: 15 kg (aproksimativno do 36 meseci). Dimenzije rasklopljene stolice: 103 x 60 x 76 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 86 x 60 x 32 cm. Naslon podesiv u 3 položaja. Podesiva u 2 visine. Točkići sa kočnicama za lako premeštanje. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Napravljena od materijala koji se lako održavaju. Klizajući poslužavnik sa tri položaja koji se lako uklanja. Navlaka se skida i pere. Praktična korpa za odlaganje stvari. Jednostavno i kompaktno sklapanje. Sklopljema zauzima malo prostora. Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja narudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  Giordani Stolica za hranjenje NeoPappa sky GIO243J.158  - Kliknite za detalje

  Giordani Stolica za hranjenje NeoPappa sky GIO243J.158

  Šifra Proizvoda: 15238
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 89

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 6m+, kada dete počne samostalno da sedi. Boja: plava. Maksimalna podržana masa: 15 kg (aproksimativno do 36 meseci). Dimenzije rasklopljene stolice: 103 x 60 x 76 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 86 x 60 x 32 cm. Naslon podesiv u 3 položaja. Podesiva u 2 visine. Točkići sa kočnicama za lako premeštanje. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Napravljena od materijala koji se lako održavaju. Klizajući poslužavnik sa tri položaja koji se lako uklanja. Navlaka se skida i pere. Praktična korpa za odlaganje stvari. Jednostavno i kompaktno sklapanje. Sklopljema zauzima malo prostora. Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja narudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  Olmitos Stolica za hranjenje Apple Tree 5172 - Kliknite za detalje

  Olmitos Stolica za hranjenje Apple Tree 5172

  Šifra Proizvoda: 12917
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11059 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 90

  Dečja stolica za hranjenje. Dezen: Apple Tree. Lako sklopiva. Zadnji točkovi sa sigurnosnom blokadom. Anatomski oblikovano, udobno sedište. Sigurnosni pojasevi podesivi u 5 tačaka. 5 položaja visine stolice. 3 položaja nagiba naslona. Dupli poslužavnik podesiv u 3 položaja. Poslužavnici se mogu potpuno ukloniti. Poslužavnik se može prati u mašini za pranje sudova. Navlaka sa stolice se može skinuti. Lako održavanje, navlaka može da se pere. Dimenzije rasklopljene stolice: 71 x 105 x 60 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 37 x 87 x 60 cm.

  Olmitos Stolica za hranjenje My Best Friends 5173 - Kliknite za detalje

  Olmitos Stolica za hranjenje My Best Friends 5173

  Šifra Proizvoda: 12918
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11059 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 78

  Dečja stolica za hranjenje. Dezen: My Best Friends. Lako sklopiva. Zadnji točkovi sa sigurnosnom blokadom. Anatomski oblikovano, udobno sedište. Sigurnosni pojasevi podesivi u 5 tačaka. 5 položaja visine stolice. 3 položaja nagiba naslona. Dupli poslužavnik podesiv u 3 položaja. Poslužavnici se mogu potpuno ukloniti. Poslužavnik se može prati u mašini za pranje sudova. Navlaka sa stolice se može skinuti. Lako održavanje, navlaka može da se pere. Dimenzije rasklopljene stolice: 71 x 105 x 60 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 37 x 87 x 60 cm.

  KIKKA BOO Stolica za hranjenje ZIG-ZAG Fox - Kliknite za detalje

  KIKKA BOO Stolica za hranjenje ZIG-ZAG Fox

  Šifra Proizvoda: 72431
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11415 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 39

  Šifra proizvođača: 31004010004. Uzrast: 9m+. Dimenzije: 58x56x105cm. Masa: 9kg. Dezen: Fox. 5 pozicija visine. Podesiv naslon sedišta. Podesiv naslon za noge. Sigurnosni pojas iz 5 tačaka. Dvoslojni pult lak za održavanje. Držač za šolju. Lako za sklapanje.

  KIKKA BOO Stolica za hranjenje ZIG-ZAG Mouse - Kliknite za detalje

  KIKKA BOO Stolica za hranjenje ZIG-ZAG Mouse

  Šifra Proizvoda: 72432
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11415 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 39

  Šifra proizvođača: 31004010005. Uzrast: 9m+. Dimenzije: 58x56x105cm. Masa: 9kg. Dezen: Mouse (slika 1). 5 pozicija visine. Podesiv naslon sedišta. Podesiv naslon za noge. Sigurnosni pojas iz 5 tačaka. Dvoslojni pult lak za održavanje. Držač za šolju. Lako za sklapanje.

  KIKKA BOO Stolica za hranjenje ZIG-ZAG Colours - Kliknite za detalje

  KIKKA BOO Stolica za hranjenje ZIG-ZAG Colours

  Šifra Proizvoda: 72433
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11415 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 38

  Šifra proizvođača: 31004010006. Uzrast: 9m+. Dimenzije: 58x56x105cm. Masa: 9kg. Dezen: Colours (slika 1). 5 pozicija visine. Podesiv naslon sedišta. Podesiv naslon za noge. Sigurnosni pojas iz 5 tačaka. Dvoslojni pult lak za održavanje. Držač za šolju. Lako za sklapanje.

  Chicco Stolica za hranjenje bebe Pocket Lunch Mango 06079341570000 - Kliknite za detalje

  Chicco Stolica za hranjenje bebe Pocket Lunch Mango 06079341570000

  Šifra Proizvoda: 40366
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11490 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 114

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 6 - 36 meseci. Dezen: Mango. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama. Ostale slike su, takođe, prikaz funkcionalnosti proizvoda.. Udobno, postavljeno sedište širine 38 cm. Sigurnosni pojasevi sa 5 tačaka vezivanja, podesivi. Naslon podesiv u 3 položaja po nagibu. Oslonac za noge. Korpa za igračke, sitnice. Poslužavnik sa mestom za čašu je podesiv po dubini i odvojiv od stolice. Kompaktna kada se sklopi. Ručka za nošenje. Dimenzije rasklopljene stolice: 83 x 57 x 102 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 57 x 25 x 70 cm. Masa stolice: 5.3 kg.

  Chicco Stolica za hranjenje bebe Pocket Lunch Red Wave 07079341930000 - Kliknite za detalje

  Chicco Stolica za hranjenje bebe Pocket Lunch Red Wave 07079341930000

  Šifra Proizvoda: 40367
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11490 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 147

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 6 - 36 meseci. Dezen: Red Wave. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama. Ostale slike su, takođe, prikaz funkcionalnosti proizvoda.. Udobno, postavljeno sedište širine 38 cm. Sigurnosni pojasevi sa 5 tačaka vezivanja, podesivi. Naslon podesiv u 3 položaja po nagibu. Oslonac za noge. Korpa za igračke, sitnice. Poslužavnik sa mestom za čašu je podesiv po dubini i odvojiv od stolice. Kompaktna kada se sklopi. Ručka za nošenje. Dimenzije rasklopljene stolice: 83 x 57 x 102 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 57 x 25 x 70 cm. Masa stolice: 5.3 kg.

  Esprit stolica Up&Down M Little Pilot 143-660423 - Kliknite za detalje

  Esprit stolica Up&Down M Little Pilot 143-660423

  Šifra Proizvoda: 10305
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11690 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 84

  Metalna konstrukcija sa plastičnim ojačanjima. Podesiva visina, 7 pozicija. Flat sklapanje. Visoki podesivi naslon, 3 položaja. Pojasevi sa vezivanjem u 5 tačaka. Prostran skidajući poslužavnik sa delom za čašu ili flašicu. Podesiv oslonac za noge. Prostrana korpa za sitnice i igračke. 2 točkića. Materijal: 35% pamuk, 65% poliester. Dimenzije. Rasklopljena : 94 x 54 x 65 cm. Sklopljena : 32 x 54 x 74 cm. Težina : 8.5 kg. TÜV sertifikat. Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja porudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  Esprit stolica Up&Down M Garden Party 143-660416 - Kliknite za detalje

  Esprit stolica Up&Down M Garden Party 143-660416

  Šifra Proizvoda: 10306
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11690 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 135

  Metalna konstrukcija sa plastičnim ojačanjima. Podesiva visina, 7 pozicija. Flat sklapanje. Visoki podesivi naslon, 3 položaja. Pojasevi sa vezivanjem u 5 tačaka. Prostran skidajući poslužavnik sa delom za čašu ili flašicu. Podesiv oslonac za noge. Prostrana korpa za sitnice i igračke. 2 točkića. Materijal: 35% pamuk, 65% poliester. Dimenzije. Rasklopljena : 94 x 54 x 65 cm. Sklopljena : 32 x 54 x 74 cm. Težina : 8.5 kg. TÜV sertifikat. Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja porudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  Chicco Stolica za hranjenje bebe Pocket Lunch Jade 04079341160000 - Kliknite za detalje

  Chicco Stolica za hranjenje bebe Pocket Lunch Jade 04079341160000

  Šifra Proizvoda: 40365
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11699 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 109

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Uzrast: 6 - 36 meseci. Dezen: Jade. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama. Ostale slike su, takođe, prikaz funkcionalnosti proizvoda.. Udobno, postavljeno sedište širine 38 cm. Sigurnosni pojasevi sa 5 tačaka vezivanja, podesivi. Naslon podesiv u 3 položaja po nagibu. Oslonac za noge. Korpa za igračke, sitnice. Poslužavnik sa mestom za čašu je podesiv po dubini i odvojiv od stolice. Kompaktna kada se sklopi. Ručka za nošenje. Dimenzije rasklopljene stolice: 83 x 57 x 102 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 57 x 25 x 70 cm. Masa stolice: 5.3 kg.

  Chicco Stolica Jazzy 7902442 - Kliknite za detalje

  Chicco Stolica Jazzy 7902442

  Šifra Proizvoda: 8891
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11853 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 73

  Grupa : 6m+ (od 6 meseci tj. od kada dete počne da sedi). Boja : 42 Orange - narandžasta. Trendi dizajn. Ultra-lagan ram. Poslužavnik se skida. Navlaka za sedište se skida. Sedište ima 5 tačaka oslonca. Mehanizam lakog sklapanja. Dimenzije sklopljene stolice : 16 x 99 cm. Dimenzije rasklopljene stolice : 58 x 88 x 102 cm. Težina stolice : 5,70 kg.

  Chicco Stolica Jazzy Orange Wave 7902498 - Kliknite za detalje

  Chicco Stolica Jazzy Orange Wave 7902498

  Šifra Proizvoda: 24358
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11853 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 78

  Linija proizvođača: Jazzy. Šifra proizvođača: 07.079024.980.000. Uzrast: od 6. meseca do 36. meseca. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na prvoj velikoj slici. video prezentacija i ostale slike su prikaz funkcionalnosti proizvoda.. Boja/dezen: Orange Wave (narandžasta). Napravljena od ultra laganih materijala. masa stolice: 5.7 kg. Prostrano, udobno sedište. Sigurnosni pojasevi sa 5 tačaka vezivanja. Mogućnost podešavanja ramenih pojaseva po visini. Široki poslužavnik sa mestom za čašu. Poslužavnik podesiv u 3 položaja po dubini. Mogućnost skidanja poslužavnika. Naslon stolice podesiv u 3 položaja po nagibu. Dimenzije rasklopljene stolice: 58 x 88 x 102 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 58 x 16 x 99 cm. . .

  Chicco Stolica Jazzy Blue Wave 7902499 - Kliknite za detalje

  Chicco Stolica Jazzy Blue Wave 7902499

  Šifra Proizvoda: 24359
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11853 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 76

  Linija proizvođača: Jazzy. Šifra proizvođača: 07.079024.990.000. Uzrast: od 6. meseca do 36. meseca. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na prvoj velikoj slici. video prezentacija i ostale slike su prikaz funkcionalnosti proizvoda.. Boja/dezen: Blue Wave (plava). Napravljena od ultra laganih materijala. masa stolice: 5.7 kg. Prostrano, udobno sedište. Sigurnosni pojasevi sa 5 tačaka vezivanja. Mogućnost podešavanja ramenih pojaseva po visini. Široki poslužavnik sa mestom za čašu. Poslužavnik podesiv u 3 položaja po dubini. Mogućnost skidanja poslužavnika. Naslon stolice podesiv u 3 položaja po nagibu. Dimenzije rasklopljene stolice: 58 x 88 x 102 cm. Dimenzije sklopljene stolice: 58 x 16 x 99 cm. . .

  Hauck Stolica za hranjenje Up&Down M Princess 660294 - Kliknite za detalje

  Hauck Stolica za hranjenje Up&Down M Princess 660294

  Šifra Proizvoda: 15223
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:12590 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 90

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Brend: Disney Princess. Boja: roze. Uzrast: 6m+, kada dete počne samostalno da sedi. Maksimalna podržana masa: 15 kg. Dimenzije rasklopljene stolice: visina 111 cm, širina 58 cm, dužina 111 cm. Dimenzije sklopljene stolice: visina 28 cm, širina 55 cm, dužina 97 cm. Dimenzije sedišta: visina naslona 50 cm, sedište 30 x 25 cm. 3 pozicije nagiba naslona: od 96° do 122°. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Oslonac za noge podesiv u 3 položaja. Visina sedišta podesiva u 7 položaja: 40 cm, 42 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 64 cm. 2 točkića sa zadnje strane za lakše pomeranje stolice. Napravljena od materijala koji se lako održavaju (polyester). Poslužavnik sa mestom za čašu koji se može ukloniti i prati. Navlaka se skida i pere. Prostana korpa za odlaganje igračaka. Sklopljema zauzima malo prostora. Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja porudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  Giordani Stolica Pappa Comfort Gio_241J.118 - Kliknite za detalje

  Giordani Stolica Pappa Comfort Gio_241J.118

  Šifra Proizvoda: 7866
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:12999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 274

  Šifra Proizvođača : Gio_241J. Boja : 118 - crvena (vidi sliku). Grupa : 6 m + (od 6 meseci). NAslon podesiv u 4 pozicije. Poslužavnik se skida. Lako se sklapa. Korišćenje do otprilike 36 meseci. Dimenzije montirane stolice : 107x60x55 cm. Dimenzije sklopljene stolice : 83x40x55 cm. Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja porudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani.. .

  Graco Stolica Za Hranjenje Contempo G3A01_Gustav - Kliknite za detalje

  Graco Stolica Za Hranjenje Contempo G3A01_Gustav

  Šifra Proizvoda: 7901
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:12999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 339

  Šifra Proizvođača : G3A01. Grupa 4m+ (od 4 meseca). Boja : Gustav - plavo-zelena. Samostojeća kada se sklopi. 2 poslužavnika. Navlaka se skida i pere. Jednostavan sistem sklapanja. 6 pozicija visine. Pojas sa 5 tačaka. Naslon u 3 pozicije. Sigurnosni branik poslužavnika. Dimenzije stolice : 83 x 57,5 x 105 cm. Dimenzije sklopljene stolice : 23 x 57,5 x 87,5 cm. Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja porudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani..

  Graco stolica za hranjenje Contempo Venus G3A01VNSE - Kliknite za detalje

  Graco stolica za hranjenje Contempo Venus G3A01VNSE

  Šifra Proizvoda: 12342
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:12999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 133

  Kompaktna, potpuno opremljena hranilica. Veoma je udobna za bebu. Ima šest položaja visine. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Jednostavan sistem za podešavanje naslona jednom rukom. Tri položaja naslona za kratak san posle jela. Praktična je za roditelje zato što ima dva poslužavnika, od kojih se jedan se može prati u mašini za posuđe. Kada se sklopi samostojeća je. Navlaka sedišta se može prati. Namenjena je deci od 6 meseci. Dimenzije rasklopljene stolice: 83×56×105cm. Dimenzije sklopljene stolice: 22×56×82cm. Težina: 9kg.

  Chicco stolica za hranjenje POLLY DOUBLE - 63803.26 - Kliknite za detalje

  Chicco stolica za hranjenje POLLY DOUBLE - 63803.26

  Šifra Proizvoda: 2667
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:13780 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 245

  Pobednik za najbolju visoku stolicu evropskih specijalizovanih magazina. Potvrđena od strane Italijanskog društva pedijatara. Meka, udobna dupla postava. Postolje za odlaganje flašica i čaša. Visinski podesiv naslon za noge. Pult za igru i jelo sa graničnikom za noge. Dopunski poslužavnik se skida. Naslon za leđa se podešava u 3 položaja. Ima 7 visina. Ultra kompaktna kada je zatvorena. . .

  Chicco stolica za hranjenje POLLY DOUBLE - 63803.02 - Kliknite za detalje

  Chicco stolica za hranjenje POLLY DOUBLE - 63803.02

  Šifra Proizvoda: 3271
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:13780 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 121

  Pobednik za najbolju visoku stolicu evropskih specijalizovanih magazina. Potvrđena od strane Italijanskog društva pedijatara. Meka, udobna dupla postava. Postolje za odlaganje flašica i čaša. Visinski podesiv naslon za noge. Pult za igru i jelo sa graničnikom za noge. Dopunski poslužavnik se skida. Naslon za leđa se podešava u 3 položaja. Ima 7 visina. Ultra kompaktna kada je zatvorena. Dimenzije rasklopljene stolice : 104 x 63.5 x 82 cm. Dimenzije sklopljene stolice : 92 x 25.5 cm. Težina : 10 kg. .

  Chicco stolica za hranjenje POLLY DOUBLE - 63803.60 - Kliknite za detalje

  Chicco stolica za hranjenje POLLY DOUBLE - 63803.60

  Šifra Proizvoda: 3866
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:13780 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 213

  Pobednik za najbolju visoku stolicu evropskih specijalizovanih magazina. Potvrđena od strane Italijanskog društva pedijatara. Meka, udobna dupla postava. Postolje za odlaganje flašica i čaša. Visinski podesiv naslon za noge. Pult za igru i jelo sa graničnikom za noge. Dopunski poslužavnik se skida. Naslon za leđa se podešava u 3 položaja. Ima 7 visina. Ultra kompaktna kada je zatvorena.

  Chicco stolica za hranjenje POLLY DOUBLE - 63803.43 - Kliknite za detalje

  Chicco stolica za hranjenje POLLY DOUBLE - 63803.43

  Šifra Proizvoda: 8718
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:13780 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 118

  Pobednik za najbolju visoku stolicu evropskih specijalizovanih magazina. Potvrđena od strane Italijanskog društva pedijatara. Meka, udobna dupla postava. Postolje za odlaganje flašica i čaša. Visinski podesiv naslon za noge. Pult za igru i jelo sa graničnikom za noge. Dopunski poslužavnik se skida. Naslon za leđa se podešava u 3 položaja. Ima 7 visina. Ultra kompaktna kada je zatvorena.  Sve cene sa uračunatim PDV-om. Troškovi dostave se dodatno naplacuju.
  Prikazano 181 - 240 od 315 pronađenih |
  Stolice Za Hranjenje Bebe | Cene od:
  1990 do 46199
    nazad | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | napred  

  O Kategoriji: Stolice Za Hranjenje Bebe

  Party Paviljon 3 x 9 m Akcija
  Preciscivac Vazduha Akcija
  Leifheit Rolly Mobil 25795 Akcija
  Rasprodaja Poslednji Komadi
  Kućni, hotelski, kancelarijski sefovi
  Kucica Za Lutke Sa Lutkama Akcija