• Vaša korpa je trenutno prazna.
  Prikazano 1 - 4 od 4 proizvoda iz kategorije: Drveni Kreveci Za Bebe
     
  Sortiraj Proizvode:
  KREVETAC OD DRVETA SA FIOKOM - LARA - Kliknite za detalje

  KREVETAC OD DRVETA SA FIOKOM - LARA

  Šifra Proizvoda: 20346
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:19290 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 162

  Materijal: bukov masiv, sa poliuretanskom podlogom. Završna farba sa 100% sjaja. Izuzetan kvalitet. Atest Šumarskog fakulteta za verodostojnost i ispravnost kvaliteta. Kreveci su prilagođeni standardima Evropske unije. Dimenzije: unutrašnja mera 120 x 60 cm. Prednja strana se podešava po visini. Podešavanje visine podnog dela - 4 nivoa. Fioka za odlaganje posteljine. KREVETAC SE ISPORUČUJE BEZ DUŠEKA. .

  DEČIJI KREVETAC OD DRVETA - BUKOVINA - JANA - Kliknite za detalje

  DEČIJI KREVETAC OD DRVETA - BUKOVINA - JANA

  Šifra Proizvoda: 20360
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:22590 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 223

  Materijal: bukov masiv, sa poliuretanskom podlogom. Završna farba sa 100% sjaja. Izuzetan kvalitet. Atest Šumarskog fakulteta za verodostojnost i ispravnost kvaliteta. Kreveci su prilagođeni standardima Evropske unije. Dimenzije: unutrašnja mera 120 x 60 cm. Prednja strana se podešava po visini. Podešavanje visine podnog dela - 4 nivoa. Točkići sa blokadom položaja. KREVETAC SE ISPORUČUJE BEZ DUŠEKA. .

  DEČIJI KREVETAC OD DRVETA - BUKOVINA - DINA - Kliknite za detalje

  DEČIJI KREVETAC OD DRVETA - BUKOVINA - DINA

  Šifra Proizvoda: 20362
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:22990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 245

  Materijal: bukov masiv, sa poliuretanskom podlogom. Završna farba sa 100% sjaja. Izuzetan kvalitet. Atest Šumarskog fakulteta za verodostojnost i ispravnost kvaliteta. Kreveci su prilagođeni standardima Evropske unije. Dimenzije: unutrašnja mera 120 x 60 cm. Prednja strana se podešava po visini. Podešavanje visine podnog dela - 4 nivoa. KREVETAC SE ISPORUČUJE BEZ DUŠEKA. .

  KLUPS Krevetac za bebe RADEK VII White 25-41040 - Kliknite za detalje

  KLUPS Krevetac za bebe RADEK VII White 25-41040

  Šifra Proizvoda: 84865
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:24299 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 38

  Drveni krevetac. Šifra: 25-41040. Unutrašnje dimenzije: 120 x 60 cm. Spoljašnje dimenzije: 125 x 66 x 100 cm. Materijal: borovo drvo i MDF ploča; obojeno eco bojama na vodenoj bazi. Dušek nije u paketu. Mogućnost menjanja položaja ploče u 3 nivoa. 3 ukonive prečke sa ogradice. Fiksna prednja strana. Rezbarene aplikacije.  Sve cene sa uračunatim PDV-om. Troškovi dostave se dodatno naplacuju.
  Prikazano 1 - 4 od 4 pronađenih |
  Drveni Kreveci Za Bebe | Cene od:
  1299 do 38300
     

  O Kategoriji: Drveni Kreveci Za Bebe

  Drveni kreveci za bebe
  Kada čekate bebu, posebno zadovoljstvo predstavlja biranje potrebnog nameštaja, a ono što je potrebno svakoj bebi je sopstveni krevet.
  U kategoriji drveni kreveci za bebe nalaze se klasični drveni kreveci, modularni i oprema za drvene krevece. Klasični drveni kreveci su izrađeni od bukovog drveta, lakirani su bezbednim sredstvima i razlikuju se, osim po izgledu, po tome što se ogradica i dno podešavaju po visini, imaju li ili nemaju točkiće, što olakšava pomeranje, imaju li dodatne fioke za odlaganje stvari. Modularni kreveci spadaju u praktičnija rešenja. Mogu biti 2u1 ili 3u1 modeli. Modeli 2u1 se mogu, nakon što dete preraste krevetac, transformisati u radni sto. Modeli 3u1 se transormišu na više načina: u krevetac sa komodom i postoljem sa fiokama, krevetac, krevet za starije dete i komodu ili krevet za starije dete, pisaći sto i komodu. Izrađeni su od masivnog univera. Zajednička karakteristika im je što se krevetac može njihati ili biti fiksiran. Od opreme za krevece u ovu kategoriju spadaju dušeci i držači za baldahin.
  Kreveci su uglavnom dimenzija 120x60cm i dete ih koristi otprilike do pune 3 godine. Tada je vreme da pređe u veći krevet.
  Pametni Satovi Akcija
  Dekorativna Podna Lampa Akcija
  Xplorer Trenazeri Fitnes Sprave Akcija
  Preciscivac Vazduha Akcija
  Leifheit Rolly Mobil 25795 Akcija
  Rasprodaja Poslednji Komadi
  Kućni, hotelski, kancelarijski sefovi