• Vaša korpa je trenutno prazna.
  Prikazano 1 - 11 od 11 proizvoda iz kategorije: Auto Sedišta Za Decu
     
  Sortiraj Proizvode:
  Izaberi Grupu Proizvoda:
  Nania autosedište Trio River - Kliknite za detalje

  Nania autosedište Trio River

  Šifra Proizvoda: 9339
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:2990 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 77

  Autosedište za decu 0-25kg. Autosedište grupe 0, 1 i 2. Boja: plavo-crna. Dimenzije: (visina)50 x (dubina)45 x (širina)36 cm, debljina sedalnog dela 9cm. Pogodno za upotrebu od prvog dana do 5. godine, aproksimativno. Predviđeno za montiranje na suvozačevom mestu, u smeru suprotnom od kretanja vozila, uz isključen vazdušni jastuk, dok dete ne dostigne 10kg. Predviđeno za montiranje na zadnjem sedištu, okrenuto u smeru kretanja vozila, za decu mase 9-25kg. 3 položaja visine sigurnosnih pojaseva, prema uzrastu deteta. Lako zatezanje/otpuštanje sigurnosnih pojaseva. Navlaka se može skinuti radi pranja. Lako montiranje. Atest ECE R44-04 izdat od Francuskog Ministarstva Transporta.

  Graco Sedište Booster G8E93_Gble - Kliknite za detalje

  Graco Sedište Booster G8E93_Gble

  Šifra Proizvoda: 7908
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:3030 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 214

  Šifra Proizvođača : G8E93. Korišćenje : od 5 do 11 godina (22-36 kg). Boja : Gble (Gsbriel) - Siva. Jednostavno postavljanje. Dodatna presvlaka. 2 držača za čaše. Podešavanje visine za ruke. Presvlaka se skida i pere u mašini. Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja porudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani.. .

  Nania autosedište Baby Ride shadow red - Kliknite za detalje

  Nania autosedište Baby Ride shadow red

  Šifra Proizvoda: 12982
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:3450 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 124

  Autosedište/nosiljka za bebe grupe 0+. Uzrast: od rođenja do 13kg (aproksimativno 12 meseci). Dezen: shadow red. Montiranje sedišta isključivo u pravcu suprotnom od pravca kretanja na zadnjem sedištu automobila, ili na suvozačevom sedištu u automobilima u kojima je vazdušni jastuk isključen. Montiranje u automobilu uz pomoć već postojećeg automobilskog sigurnosnog pojasa, u 3 tačke vezivanja. Podesivi sigurnosni pojasevi u 3 tačke, sa mekanom zaštitom. Ergonomska ručka za nošenje. Tenda za zaštitu od sunca. Autosedište se može koristiti kao nosiljka za bebu i kućna fotelja/njihalica. Presvlaka se može potpuno ukloniti. Presvlaka se može prati na 30° C, ručno pranje. Atest ECE R44-04 izdat od Francuskog Ministarstva Transporta.

  Nania autosedište Baby Ride Race - Kliknite za detalje

  Nania autosedište Baby Ride Race

  Šifra Proizvoda: 15083
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:3450 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 81

  Autosedište/nosiljka za bebe grupe 0+. Uzrast: od rođenja do 13kg (aproksimativno 12 meseci). Dezen: Race. Montiranje sedišta isključivo u pravcu suprotnom od pravca kretanja na zadnjem sedištu automobila, ili na suvozačevom sedištu u automobilima u kojima je vazdušni jastuk isključen. Montiranje u automobilu uz pomoć već postojećeg automobilskog sigurnosnog pojasa, u 3 tačke vezivanja. Podesivi sigurnosni pojasevi u 3 tačke, sa mekanom zaštitom. Ergonomska ručka za nošenje. Tenda za zaštitu od sunca. Autosedište se može koristiti kao nosiljka za bebu i kućna fotelja/njihalica. Presvlaka se može potpuno ukloniti. Presvlaka se može prati na 30° C, ručno pranje. Atest ECE R44-04 izdat od Francuskog Ministarstva Transporta.

  Nania Autosedište za bebe Baby Ride Rock-Grey 376950 - Kliknite za detalje

  Nania Autosedište za bebe Baby Ride Rock-Grey 376950

  Šifra Proizvoda: 47632
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:3599 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 60

  Uzrast: od rođenja. Grupa autosedišta: 0+. Nosivost: 0 - 13 kg. Dezen: Rock Grey. Predviđeno za montiranje na zadnjem sedištu automobila, u smeru kretanja vozila, ili na prednjem sedištu, u smeru suprotnom os smera kretanja uz obavezno isključen vazdušni jastuk. Sedište se montira pomoću ugrađenog pojasa automobila. Dete se osigurava integrisanim sigurnosnim pojasevima sa 3 tačke vezivanja. Sigurnosni pojasevi su podesivi i obloženi mekim jastučićima. Dodatno mekano jastuče za veću udobnost. Navlaka sedišta od impregniranog platna. Materijal lako periv vlažnom krpom. Široka tenda koja se može ukloniti. Može se koristiti kao nosiljka za bebu ili udobna stolica/njihalica. Poseduje atest ECE R44/04.

  Nania autosedište Starter SP River - Kliknite za detalje

  Nania autosedište Starter SP River

  Šifra Proizvoda: 9347
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:3960 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 74

  Autosedište grupe 2 i 3. Autosedište za decu 15-36kg. Boja: plavo-crna. Predviđeno za montiranje na zadnjem sedištu, okrenuto u smeru kretanja vozila. Primenjiv u automobilima koji imaju sigurnosne pojaseve na zadnjem sedištu. Za vezivanje deteta potreban već postojeći sigurnosni pojas u automobilu. Mogućnost vezivanja sigurnosnog pojasa i sa leve i sa desne strane. Navlaka se može skinuti radi pranja. Ima poseban naslon za glavu. Atest ECE R44-04 izdat od Francuskog Ministarstva Transporta.

  Nania autosedište Starter SP Granite - Kliknite za detalje

  Nania autosedište Starter SP Granite

  Šifra Proizvoda: 9349
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:3960 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 85

  Autosedište grupe 2 i 3. Autosedište za decu 15-36kg. Boja: crna. Predviđeno za montiranje na zadnjem sedištu, okrenuto u smeru kretanja vozila. Primenjiv u automobilima koji imaju sigurnosne pojaseve na zadnjem sedištu. Za vezivanje deteta potreban već postojeći sigurnosni pojas u automobilu. Mogućnost vezivanja sigurnosnog pojasa i sa leve i sa desne strane. Navlaka se može skinuti radi pranja. Ima poseban naslon za glavu. Atest ECE R44-04 izdat od Francuskog Ministarstva Transporta.

  Nania autosedište Starter SP Party - Kliknite za detalje

  Nania autosedište Starter SP Party

  Šifra Proizvoda: 9850
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:3960 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 84

  Grupa : 2 i 3. Za decu 15-36 kg. Uzrast : 3-12 godina. Boja: teget. Materijal : pamuk, poliester. Predviđeno za montiranje na zadnjem sedištu, okrenuto u smeru kretanja vozila. Namenjen za automobile sa postojećim sigurnosnim pojasevima na zadnjem sedištu. Mogućnost vezivanja sigurnosnog pojasa i sa leve i sa desne strane. Poseban podesivi naslon za glavu. Bočna zaštita za glavu i telo. Nasloni za ruke. Uklonjiva navlaka, pranje na 30 c bez centrifuge ili ručno. Atest ECE R44-04 izdat od Francuskog Ministarstva Transporta. .

  Bertoni Autosedište Bodyguard Blue Get The World 10070131331 - Kliknite za detalje

  Bertoni Autosedište Bodyguard Blue Get The World 10070131331

  Šifra Proizvoda: 30548
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:4199 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 75

  Uzrast: od rođenja. Grupa autosedišta: 0. Podržana masa: 0 - 10 kg. Dezen: Blue Get The World. Predviđeno za montiranje u smeru suprotnom od smera kretanja uz obavezno isključen vazdušni jastuk, isključivo na sedištima koja imaju pojas sa 3 tačke vezivanja. Sedište se montira pomoću ugrađenog pojasa automobila. Dete se osigurava integrisanim sigurnosnim pojasevima sa 3 tačke vezivanja. Sigurnosni pojasevi su podesivi i obloženi mekin jastučićima. Dodatno mekano jastuče za veću udobnost. Navlaka sedišta od impregniranog platna. Materijal lako periv vlažnom krpom. Podesiva ručka za nošenje. Podesiva tenda. Može se koristiti kao nosiljka za bebu ili udobna stolica/njihalica. Uputstvo za upotrebu u paketu. Poseduje atest ECE R44/04. .

  Nania autosedište Trio Party - Kliknite za detalje

  Nania autosedište Trio Party

  Šifra Proizvoda: 9338
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:4275 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 80

  Autosedište za decu 0-25kg. Autosedište grupe 0, 1 i 2. Boja: crveno-crna. Dimenzije: (visina)50 x (dubina)45 x (širina)36 cm, debljina sedalnog dela 9cm. Pogodno za upotrebu od prvog dana do 5. godine. Predviđeno za montiranje na suvozačevom mestu, u smeru suprotnom od kretanja vozila, uz isključen vazdušni jastuk, dok dete ne dostigne 10kg. Predviđeno za montiranje na zadnjem sedištu, okrenuto u smeru kretanja vozila, za decu mase 9-25kg. 3 položaja visine sigurnosnih pojaseva, prema uzrastu deteta. Lako zatezanje/otpuštanje sigurnosnih pojaseva. Navlaka se može skinuti radi pranja. Jastuče za glavu. Lako montiranje. Atest ECE R44-04 izdat od Francuskog Ministarstva Transporta.

  Nania autosedište Beline Premium SP Race - Kliknite za detalje

  Nania autosedište Beline Premium SP Race

  Šifra Proizvoda: 14298
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:4299 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 88

  Pogledajte video prezentaciju proizvoda u okviru opisa (video prezentacija je samo prikaz funkcionalnosti proizvoda, boja proizvoda je boja sa 1. velike slike). Grupa autosedišta: 1, 2, 3. Za decu telesne mase 9 - 36 kg. Uzrast : 8 meseci - 12 godina. Boja: crvena, siva. Materijal : poliester. Dimenzije : 45 x 45 x 72-88 cm. Dimenzije sedišta : 34 x 30 cm. Visina naslona: 64-75 cm. Naslon podesiv po visini. Naslon se može odvojiti od sedalnog dela i sedište se tada može koristiti kao buster (podizač). Jastuk za glavu. Predviđeno za montiranje na zadnjem sedištu, okrenuto u smeru kretanja vozila. Integrisani pojasevi. Bočna zaštita (SP - side protection) za glavu i telo. Nasloni za ruke. Uklonjiva navlaka, pranje na 30 c bez centrifuge ili ručno. Atest ECE R44-04 izdat od Francuskog Ministarstva Transporta. Zemlja porekla: Francuska.  Sve cene sa uračunatim PDV-om. Troškovi dostave se dodatno naplacuju.
  Prikazano 1 - 11 od 11 pronađenih |
  Auto Sedišta Za Decu | Cene od:
  1235 do 75599
     

  O Kategoriji: Auto Sedišta Za Decu

  Party Paviljon 3 x 9 m Akcija
  Preciscivac Vazduha Akcija
  Leifheit Rolly Mobil 25795 Akcija
  Rasprodaja Poslednji Komadi
  Kućni, hotelski, kancelarijski sefovi
  Kucica Za Lutke Sa Lutkama Akcija