• Vaša korpa je trenutno prazna.
  Prikazano 1 - 31 od 31 proizvoda iz kategorije: Drveni Kreveci Za Bebe
     
  Sortiraj Proizvode:
  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White Blue - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White Blue

  Šifra Proizvoda: 33221
  34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 128

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White Blue (belo-plava). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 112 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 42 x 71 x 62 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White Capuccino - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White Capuccino

  Šifra Proizvoda: 41070
  34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 98

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White Capuccino (belo-boja kapućina). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 112 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 42 x 71 x 62 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White

  Šifra Proizvoda: 46630
  34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 111

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White (bela). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 112 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 42 x 71 x 62 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebe 3u1 Trend Plus White Walnut - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebe 3u1 Trend Plus White Walnut

  Šifra Proizvoda: 52927
  34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 44

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White Walnut (belo - orah). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 112 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 42 x 71 x 62 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebe 3u1 Trend Plus White Coffee - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebe 3u1 Trend Plus White Coffee

  Šifra Proizvoda: 52928
  34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 64

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White Coffee (belo - boja kafe). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 112 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 42 x 71 x 62 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus White Capuccino - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus White Capuccino

  Šifra Proizvoda: 33217
  37499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 171

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White Capuccino (belo - kapućino). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac nije uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormariš sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebe 3u1 Maxi Plus White Coffee 10150300027 - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebe 3u1 Maxi Plus White Coffee 10150300027

  Šifra Proizvoda: 52926
  37499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 63

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White Coffe (belo - boja kafe). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormarić sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni bebi krevetac Maxi Plus White 3u1 10150300024 - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni bebi krevetac Maxi Plus White 3u1 10150300024

  Šifra Proizvoda: 69451
  37499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 47

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White - bela. Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac nije uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormariš sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus Oak Pink - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus Oak Pink

  Šifra Proizvoda: 33214
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 123

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: oak pink (hrast - pink). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormarić sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus White Violet - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus White Violet

  Šifra Proizvoda: 33215
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 81

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White Violet (belo - lila). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormariš sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Bertoni Drveni krevetac za bebu Transform Oak - Kliknite za detalje

  Bertoni Drveni krevetac za bebu Transform Oak

  Šifra Proizvoda: 33218
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 316

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Boja: Oak (hrast). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 3 prostrane fioke. Ormarić sa fiokom, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu: klasičan krevet, komodu i radni sto (pogledati 2. veliku sliku). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 161 x 63 cm.

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus Cherry - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus Cherry

  Šifra Proizvoda: 33219
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 192

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: cherry (trešnja). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 112 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 42 x 71 x 62 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus Beech - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus Beech

  Šifra Proizvoda: 33220
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 165

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: beech (bukva). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 112 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 42 x 71 x 62 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus Oak Violet - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus Oak Violet

  Šifra Proizvoda: 33756
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 72

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: Oak Violet (hrast - lila). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormarić sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus White Green - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus White Green

  Šifra Proizvoda: 33755
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 101

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White Green (belo - zelena). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormariš sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek nije uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus Oak Blue - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus Oak Blue

  Šifra Proizvoda: 33757
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 70

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: Oak Violet (hrast - lila). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormarić sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus Cherry - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus Cherry

  Šifra Proizvoda: 33759
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 262

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: cherry (trešnja). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormarić sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus Oak - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus Oak

  Šifra Proizvoda: 33760
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 70

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: oak (hrast). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormarić sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White Green - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White Green

  Šifra Proizvoda: 33761
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 219

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White Green (belo-zelena). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 112 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 42 x 71 x 62 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White Pink - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White Pink

  Šifra Proizvoda: 39953
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 92

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: white pink (belo roze). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 112 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 42 x 71 x 62 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac Trend Plus White Violet - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac Trend Plus White Violet

  Šifra Proizvoda: 39954
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 112

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: white violet (belo lila). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 112 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 42 x 71 x 62 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  LorelliDrveni krevetac za bebu Trend Plus Oak - Kliknite za detalje

  LorelliDrveni krevetac za bebu Trend Plus Oak

  Šifra Proizvoda: 39960
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 94

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: oak (hrast). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 112 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 42 x 71 x 62 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White Beech - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White Beech

  Šifra Proizvoda: 46631
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 87

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White Beech (bela, bukva). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 112 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 42 x 71 x 62 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White Oak - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Trend Plus White Oak

  Šifra Proizvoda: 46632
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 104

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White Oak (bela, hrast). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 112 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 42 x 71 x 62 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebe 3u1 Maxi Plus White Beech 10150300028 - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebe 3u1 Maxi Plus White Beech 10150300028

  Šifra Proizvoda: 52924
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:34999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 79

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Boja: White Beech (belo - bukva). Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormarić sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Bertoni Lorelli Drveni krevetac MiniMax Oak - Kliknite za detalje

  Bertoni Lorelli Drveni krevetac MiniMax Oak

  Šifra Proizvoda: 39964
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:35999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 171

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Boja: oak (hrast). Dimenzije: 196 x 81 x 104 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama.. Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 120 x 60 cm. Dušek za krevetac nije uključen u paket. 3 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju. Komoda sa 2 duboke fioke, otvorenom policom, sandukom sa poklopcem, ormarićem sa 2 unutrašnje police, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 62 x 81 x 67 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić). Krevet za stariju decu:. Dimenzije: 196 x 81 x 63 cm (dušek nije uključen u paket). Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije: 125 x 70 x 81 cm.

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus White Blue - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus White Blue

  Šifra Proizvoda: 33216
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:37499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 132

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White blue (belo - plava). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormarić sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus White Pink - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebu Maxi Plus White Pink

  Šifra Proizvoda: 39950
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:37499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 208

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: White Pink (belo - roze). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormarić sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac za bebe 3u1 Maxi Plus White Oak 10150300029 - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac za bebe 3u1 Maxi Plus White Oak 10150300029

  Šifra Proizvoda: 52925
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:37499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 99

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Boja: White Oak (belo - hrast). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormarić sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fione i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  LORELLI Krevetac za bebe MAXI PLUS White Walnut 10150300026 - Kliknite za detalje

  LORELLI Krevetac za bebe MAXI PLUS White Walnut 10150300026

  Šifra Proizvoda: 84866
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:37499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 33

  Drveni krevetac. Šifra: 10150300026. 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: 0m+. Materijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 167 x 72 x 104 cm. Boja: belo - braon (orah). Krevetac - kolevka. Unutrašnje dimenzije: 110 x 63 cm. Mogućnost fiksiranja kolevke. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Ormarić sa 3 fioke, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Transformiše se u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili trodelni set za dvoje dece (krevet za starije dete, krevetac za bebu i komodu) - pogledati video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Krevet za stariju decu:. Unutrašnje dimenzije: 162 x 63 cm. Dušek je uključen u paket. Mogućnost podešavanja zadnje stranice kreveta. 2 prostrane fioke. Radni sto:. Dimenzije stola: 114 x 68 x 70 cm. Ormarić sa 3 fioke i plastičnim nogicama. Dimenzije ormarića: 44 x 70 x 62 cm. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..

  Lorelli Drveni krevetac 3u1 MiniMax White Cappuccino - Kliknite za detalje

  Lorelli Drveni krevetac 3u1 MiniMax White Cappuccino

  Šifra Proizvoda: 52929
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:38300 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 64

  Krevetac koji se sastoji iz 3 dela: krevetac - kolevka, komoda i postolje sa fiokama. Uzrast: od rođenja. Matrijal: masivni univer. Dimenzije sklopljenog seta: 197 x 83 x 108 cm. Boja: White Cappuccino (belo - boja kapućina). Krevetac je kolevka sa mogućnošću fiksiranja. Spoljne dimenzije kreveca: 123 x 70 x 80 cm. Dušek za krevetac je uključen u paket. 2 položaja nosača dušeka. 2 prostrane fioke. Klizna ogradica sa zaključavanjem u gornjem položaju. Ormarić sa fiokama, policama, prostorom za presvlačenje bebe i mogućnošću montiranja sa leve ili desne strane kolevke. Dimenzije ormarića: 63 x 83 x 70 cm. Transformiše se na 2 načina: u trodelni set za stariju decu (klasičan krevet, komodu i radni sto) ili u set za starije i mlađe dete (krevetac, krevet i ormarić) (pogledati video prezentaciju). Dimenzije kreveta za stariju decu, tinejdžere: 197 x 83 x 63 cm. Dimenzije pisaćeg stola: 123 x 70 x 81. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na prvoj slici i naveden u karakteristikama..  Sve cene sa uračunatim PDV-om. Troškovi dostave se dodatno naplacuju.
  Prikazano 1 - 31 od 31 pronađenih |
  Drveni Kreveci Za Bebe | Cene od:
  1299 do 38300
     

  O Kategoriji: Drveni Kreveci Za Bebe

  Drveni kreveci za bebe
  Kada čekate bebu, posebno zadovoljstvo predstavlja biranje potrebnog nameštaja, a ono što je potrebno svakoj bebi je sopstveni krevet.
  U kategoriji drveni kreveci za bebe nalaze se klasični drveni kreveci, modularni i oprema za drvene krevece. Klasični drveni kreveci su izrađeni od bukovog drveta, lakirani su bezbednim sredstvima i razlikuju se, osim po izgledu, po tome što se ogradica i dno podešavaju po visini, imaju li ili nemaju točkiće, što olakšava pomeranje, imaju li dodatne fioke za odlaganje stvari. Modularni kreveci spadaju u praktičnija rešenja. Mogu biti 2u1 ili 3u1 modeli. Modeli 2u1 se mogu, nakon što dete preraste krevetac, transformisati u radni sto. Modeli 3u1 se transormišu na više načina: u krevetac sa komodom i postoljem sa fiokama, krevetac, krevet za starije dete i komodu ili krevet za starije dete, pisaći sto i komodu. Izrađeni su od masivnog univera. Zajednička karakteristika im je što se krevetac može njihati ili biti fiksiran. Od opreme za krevece u ovu kategoriju spadaju dušeci i držači za baldahin.
  Kreveci su uglavnom dimenzija 120x60cm i dete ih koristi otprilike do pune 3 godine. Tada je vreme da pređe u veći krevet.
  Intex Vodena Igraonica sa 2 bazena Akcija
  Party Paviljon 3 x 9 m Akcija
  Preciscivac Vazduha Akcija
  Leifheit Rolly Mobil 25795 Akcija
  Rasprodaja Poslednji Komadi
  Kućni, hotelski, kancelarijski sefovi