nazad na:  Početak > Marketing > Prodajni paket štampaj 
Prodaja proizvoda preko SveZaKucu.rs
na ovoj strani:
Šta je “Prodajni paket”?
Prednosti Prodajnog paketa
Uslovi za distribuciju proizvoda preko SveZaKucu.rs
Šta je “Prodajni paket”?
Prodajni paket omogućava prodavcima da svoje artikle prodaju preko Interneta. SveZaKucu.rs je prodavnica potpuno ista kao i bilo koji drugi maloprodajni objekat, sa razlikom da prodaju vrši isključivo putem Interneta uz dostavu proizvoda na kućnu adresu.

Prodajom preko SveZaKucu.rs otvarate novi kanal za distribuciju svojih proizvoda koji pokriva populaciju potrošača sa Interneta. Danas u Srbiji postoji oko dva miliona ljudi koji imaju pristup internetu, od čega ga oko 1 000 000 svakodnevno koristi. Ovako značajan skok broja domaćih internet korisnika predstavlja poslovnu priliku za sve distributere koji žele da svoju prodaju uvećaju nastupom na Internet tržištu.

U poslovnom pogledu, SveZaKucu.rs predstavlja vašeg novog distributera sa kojim poslujete na isti način kao i sa ostalim svojim distributerima. SveZaKucu.rs je zadužen za prodaju proizvoda, dok vaša uloga u ovakvom lancu trgovine, u odnosu na klasični, ostaje ne promenjena – nabavka robe i odobravanje odgovarajućeg rabata.

Prodaja preko SveZaKucu.rs pogoduje kako malim, tako i velikim proizvođačima i distributerima. Bilo da posedujete razvijenu mrežu prodajnih objekata ili je tek formirate, kanal za distribuciju preko Interneta obezbeđujući prodaju vaših proizvoda na celoj teritoriji Srbije (preko 260 mesta).

Vrsta i tip proizvoda koji se mogu prodavati preko SveZaKucu.rs predstavljaju predmet zajedničkog dogovora i nisu ograničeni postojećim kategorijama.
vrh strane
Prednosti Prodajnog paketa
  • Prodaju svojih poizvoda hiljadama potrošača sa domaćeg internet tržišta
  • Proširienje distributerske mreže na celu teritoriju Srbije (256 gradova)
  • Uvođenje novog kanala distribucije bez promene načina poslovanja
  • Povećanje obima prodaje i veću zaradu
  • Popularizaciju svoje robne marke (brand-a)
vrh strane
Uslovi za distribuciju proizvoda preko SveZaKucu.rs
Detaljni uslovi vezani za distribuciju proizvoda preko SveZaKucu.rs predstavljaju temu zajedničkog razgovora, sa ciljem, da se od slučaja do slučaja, pronađe model koji zadovoljava obe strane.
vrh strane
Ukoliko ste zainteresovani da svoje proizvode prodajete preko SveZaKucu.rs molimo vas da nas kontaktirate putem sledećeg emaila sales@SveZaKucu.rs.

Molimo vas da u emailu navedete sledeće:
  • Ime firme, adresu firme, ime osobe za kontakt, kontakt telefon, email
  • Kratak opis proizvoda koje želite da prodajete (neku sliku i sl.) ili internet adresu gde proizvode možemo pogledati.
Nakon toga će vas neko kontaktirati kako bi detaljnije razmotrili mogućnosti za distribuciju vaših proizvoda preko SveZaKucu.rs.